- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Hiç haberim yokmu diyorsunBende evi süpürücekmişim
Bende evi süpürücekmişim
Anam herkes burda evime yabancilar girmis gibi hissediyorm ne zaman kaptanimizla basbasa kalacagiz sarmiyor artik grup ben de ipi salinmis gibi hisettim gaflete dustummmm cok pismanimm 2 gun asilacam insalllahhhhhh
Yok yegenim diyette beraber spor olsun diye oynadıkHAyırdır düğün mü var gülümse gelek mi
Ben dururken karalik sana kalmaz cnmmmKızlar bugün niyetliyim borçlara başladım
Evi toplayıp süpürmek bile @florence_N nin deyimiyle kaplumbağa hızıyla oldu 1000 ip 500 jj sözüm var kaptana
inşallah şöyle bir güç gelirde yüz yüz yaparım
Sporda grubun yüzkarasıyım
Onu bizde yapiyoz her toplanisimizda spor karisik gobek atiyorz yarim saat arkadaslarlaYok yegenim diyette beraber spor olsun diye oynadık
Aa çok iyi ama böyle devam et. Güzel sonuçBugün bir besmeleyle başladım bende. dün diyetisyen verdiğim 700gra karşılık 300 gr yağ depolayıp 1 kg kas kaybettiğimi söyleyince iyice bir motive oldum istemsiz
Hiç haberim yokmu diyorsun
Genç kız olmak güzel be özledim o günlerimi
Valla bende özledim ya ne kadar rahat günler miş de kıymetini bilmemişimGenç kız olmak güzel be özledim o günlerimi
Anam herkes burda evime yabancilar girmis gibi hissediyorm ne zaman kaptanimizla basbasa kalacagiz sarmiyor artik grup ben de ipi salinmis gibi hisettim gaflete dustummmm cok pismanimm 2 gun asilacam insalllahhhhhh
Valla bende özledim ya ne kadar rahat günler miş de kıymetini bilmemişimŞimdi de bi şikayetim Yok şükür ama ev çocuk sorumlulukları bazen insanı yoruyor
Ben varken size kalmaz diyim bendeBen dururken karalik sana kalmaz cnmmm
Öyle düşünme canım biz burdayız kaptanımızda gelecek inşallah onu güzel rakamlarla karşılamak istiyoruz .Anam herkes burda evime yabancilar girmis gibi hissediyorm ne zaman kaptanimizla basbasa kalacagiz sarmiyor artik grup ben de ipi salinmis gibi hisettim gaflete dustummmm cok pismanimm 2 gun asilacam insalllahhhhhh
Aynen valla :)Okuldan gelirdim annem süpürmüş silkelemiş silmiş
Nazlı nazlı toz alırdım
Yemek hazırlanır anacığım her şey hazır hadi salata yap derdi
Oy anam canım anam
Bizim pembişin medarı ifteharıkozalakperisi ne durumda inşallah balarusına devam eder
Hoşbuldum peri srn elinden geleni yap yeter ki sonuç güzel olacak iyi ve dürüst olarak aldığımız her başarı birinciliktirHosgeldin tatlimm
Gecen hafta cok guzel kilo verdiydim saymadilar bu hafta daha zor odemim bitti gibi hissediyorum menulerimi gorsen bazen migdem kaldirmiyo basim donuyo ama devam ediyorum minumum besin diyetine bu hafta takimimiza iyi yuzde getirmek istiyorum hafta sonuda dugun var esimin butun ailesi orda olucak gecen hafta gorunmedim kimseye sok olucaklar gorunce
Tabikide şok olucakşar hemen zaten insan soru yapmuruna tutuluyor nasıl verdin naptın anlat bizde yapalım diyeeHosgeldin tatlimm
Gecen hafta cok guzel kilo verdiydim saymadilar bu hafta daha zor odemim bitti gibi hissediyorum menulerimi gorsen bazen migdem kaldirmiyo basim donuyo ama devam ediyorum minumum besin diyetine bu hafta takimimiza iyi yuzde getirmek istiyorum hafta sonuda dugun var esimin butun ailesi orda olucak gecen hafta gorunmedim kimseye sok olucaklar gorunce
Bende aynı öyleyim abla. Kıyamam çok hakları var üzerimizdeOkuldan gelirdim annem süpürmüş silkelemiş silmiş
Nazlı nazlı toz alırdım
Yemek hazırlanır anacığım her şey hazır hadi salata yap derdi
Oy anam canım anam
Hoşbuldum peri srn elinden geleni yap yeter ki sonuç güzel olacak iyi ve dürüst olarak aldığımız her başarı birinciliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?