Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

E Ecembal kaptanın selamı var sana diyoki cuma günü %1gelmezse gözlerinden öpecegim anladın sen onu git biraz daha ye
Anam herkes burda evime yabancilar girmis gibi hissediyorm ne zaman kaptanimizla basbasa kalacagiz sarmiyor artik grup ben de ipi salinmis gibi hisettim gaflete dustummmm cok pismanimm 2 gun asilacam insalllahhhhhh

Ben dururken karalik sana kalmaz cnmmm

Bugün bir besmeleyle başladım bende. dün diyetisyen verdiğim 700gra karşılık 300 gr yağ depolayıp 1 kg kas kaybettiğimi söyleyince iyice bir motive oldum istemsiz

Bugün bir besmeleyle başladım bende. dün diyetisyen verdiğim 700gra karşılık 300 gr yağ depolayıp 1 kg kas kaybettiğimi söyleyince iyice bir motive oldum istemsiz
Aa çok iyi ama böyle devam et. Güzel sonuç

Sende menülerini yaz canım. Hem burda paylaşıyoruz menülerimizi hemde ilk sayfada menüleri yazmak için link var orayada yazıyoruz. Her gün kontrol ediliyor yorum yapılıyor

Anam herkes burda evime yabancilar girmis gibi hissediyorm ne zaman kaptanimizla basbasa kalacagiz sarmiyor artik grup ben de ipi salinmis gibi hisettim gaflete dustummmm cok pismanimm 2 gun asilacam insalllahhhhhh

Napalım canısı herkesin gözü üstümüzde
Anka_misali güzel toparladı zayıflattı hepimizi işte böyle her nimetin bir külfeti var

Asmak mı aksine asılmak lazım yaparsın sen

Valla bende özledim ya ne kadar rahat günler miş de kıymetini bilmemişim Şimdi de bi şikayetim Yok şükür ama ev çocuk sorumlulukları bazen insanı yoruyor

Okuldan gelirdim annem süpürmüş silkelemiş silmiş
Nazlı nazlı toz alırdım

Yemek hazırlanır anacığım her şey hazır hadi salata yap derdi
Oy anam canım anam

Öyle düşünme canım biz burdayız kaptanımızda gelecek inşallah onu güzel rakamlarla karşılamak istiyoruz .
Dediğin gibi 2 güne dikkat et protein yiyebilirsin veya detoks türü birşey dene olurmu :)

Okuldan gelirdim annem süpürmüş silkelemiş silmiş
Nazlı nazlı toz alırdım

Yemek hazırlanır anacığım her şey hazır hadi salata yap derdi
Oy anam canım anam
Aynen valla :)

Bu arada ben sana hoşgeldin dedim mi hatırlamıyorum karışık anımda okumuştum sabah
Hoşgeldin canım
Mapustan çıkmışsın gözün aydın

Bizim pembişin medarı ifteharı kozalakperisi ne durumda inşallah balarusına devam eder

Hosgeldin tatlimm
Gecen hafta cok guzel kilo verdiydim saymadilar bu hafta daha zor odemim bitti gibi hissediyorum menulerimi gorsen bazen migdem kaldirmiyo basim donuyo ama devam ediyorum minumum besin diyetine bu hafta takimimiza iyi yuzde getirmek istiyorum hafta sonuda dugun var esimin butun ailesi orda olucak gecen hafta gorunmedim kimseye sok olucaklar gorunce

Hoşbuldum peri srn elinden geleni yap yeter ki sonuç güzel olacak iyi ve dürüst olarak aldığımız her başarı birinciliktir

Tabikide şok olucakşar hemen zaten insan soru yapmuruna tutuluyor nasıl verdin naptın anlat bizde yapalım diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…