- 7 Eylül 2017
- 224
- 507
- 18
Tabikide şok olucakşar hemen zaten insan soru yapmuruna tutuluyor nasıl verdin naptın anlat bizde yapalım diyee
ben zenci oldum haberin yokmuKızlar bugün niyetliyim borçlara başladım
Evi toplayıp süpürmek bile @florence_N nin deyimiyle kaplumbağa hızıyla oldu 1000 ip 500 jj sözüm var kaptana
inşallah şöyle bir güç gelirde yüz yüz yaparım
Sporda grubun yüzkarasıyım
bu şimdi iyi bişey mi anlamadım kar kaybetmekvyag depolamakBugün bir besmeleyle başladım bende. dün diyetisyen verdiğim 700gra karşılık 300 gr yağ depolayıp 1 kg kas kaybettiğimi söyleyince iyice bir motive oldum istemsiz
Valla aynen bende anlamadımbu şimdi iyi bişey mi anlamadım kar kaybetmekvyag depolamak
Kötü malesefben zenci oldum haberin yokmu
bu şimdi iyi bişey mi anlamadım kar kaybetmekvyag depolamak
Sonra desinlerki çok zayıflamışsın az kilo al kıskançlığından çirkinleşmişsin diyen bile olur bak diyimKiz bide ben korsem vardi evlenirken aldiydim onuda takicam belim iyice incecik olucak
Kız ben yağ kaybedip anladım tü allah beni napmasınben zenci oldum haberin yokmu
bu şimdi iyi bişey mi anlamadım kar kaybetmekvyag depolamak
Çok vaktim olmadı yazamadım ama hoşgeldin canımKötü malesef
Ben 2 bardak kaynayan suya 10 dal kadar atıp bi iki daha kaynatıp kapatıyorum canımCanlarım maydanoz suyunu nasıl yapıyordunuz kaynatarak mı geceden suya koyarak mı
Kendime uyuz oldum zaten. Bir aydır diyetisyene gidiyorum. Listeye adam gibi hiç sadık kalamadım. Ama niyetliyim bu hafta uyucam tamamen. Bir de spora kassam biraz ohh değmeyin keyfimeÇok vaktim olmadı yazamadım ama hoşgeldin canım
Olsun sen niyet ettin ya gider onlar üzülme sen daha çok hırs yap
Hoşgeldin kaptanımm gözümüz yollarda kaldıııSelam canlarımmmm nerde kalmıştık
Hoşbulduk canımmmmmHoşgeldin kaptanımm gözümüz yollarda kaldııı
çok şükürHoşbulduk canımmmmm
Yani 16 kilo verdim 16 ay bu kilo da mı kalmam gerekiyor canım
Aa çok iyi ama böyle devam et. Güzel sonuç
Sende menülerini yaz canım. Hem burda paylaşıyoruz menülerimizi hemde ilk sayfada menüleri yazmak için link var orayada yazıyoruz. Her gün kontrol ediliyor yorum yapılıyor
Hoşbulduk canımmmmHoşgeldin kaptanım
Şükür kavuşturana..
Allah bir daha mapuslara duşurmesin.
Hoşbulduk gamzemmmmHoş geldin kaptanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?