Yaaa yakışırrr
Ben çok severim ama diyetisyen yasakladı hiç içmeyeceksin dedi ben 2 demlik içerken 1 e düşürdümSiyah çay bana çok şişkinlik yapıyor gibi geliyor ya özellikle akşamları. Benim çok alışkanlığım yok ama eşim çok seviyor her akşam çay demlenir mutlaka bizim evdeben çok icmemeye çalışıyorum o yüzden akşamları
Ben hep şüphe ediyorum kaptanım ama bilmiyorum , diyetin 2 hafta öncesine kadar yemiyordum da canım da istemiyordu ama 2 haftadır çok zorlanıyorum .Sende insülin direnci olsa bu kadar kilo veremezdin canım ama yine de baktır aklından çıksın.
Hey maşallah kaptanim afiyet olsunBen çok severim ama diyetisyen yasakladı hiç içmeyeceksin dedi ben 2 demlik içerken 1 e düşürdüm
O senin nefsinle alakalı bence canım ama yine de bi baktır dediğim gibi kafandan çıksın. Bu sefer kafanda benim sorunum var aslında yemem ama bu sorun yüzünden yiyorum elimde değil diye şartlıyorsun.Ben hep şüphe ediyorum kaptanım ama bilmiyorum , diyetin 2 hafta öncesine kadar yemiyordum da canım da istemiyordu ama 2 haftadır çok zorlanıyorum .
O evden hemen gönderdiğim baklavadan ısırıyorum veya bitter yiyorum
Kabak tatlısından yiyorum falan baya yemeye başladıkça da korkuyorum kiloyu geri almaktan
Canım şeker öyle bir şey ki yedikce yiyesi geliyor insanın. Çünkü şekerli bir şey yiyince kan şekerin aniden yükseliyor sonra düşünce yine tatlı krizi oluşuyor. İnsülin direncinde daha farklı şeker hücrelere giremediği için hoop yağ olarak depolanıyorBen hep şüphe ediyorum kaptanım ama bilmiyorum , diyetin 2 hafta öncesine kadar yemiyordum da canım da istemiyordu ama 2 haftadır çok zorlanıyorum .
O evden hemen gönderdiğim baklavadan ısırıyorum veya bitter yiyorum
Kabak tatlısından yiyorum falan baya yemeye başladıkça da korkuyorum kiloyu geri almaktan
Ay insallah sizinko cok sirin :)Yaaa yakışırrr
İnşallah böcek gibi bişey çıkmaz :))))
Aynen ben yemezsem sorun yoktu ama bir tanr yiyim illa o tepsi bitecek. 1 kilo lokum yemiştim hiç unutmuyorumCanım şeker öyle bir şey ki yedikce yiyesi geliyor insanın. Çünkü şekerli bir şey yiyince kan şekerin aniden yükseliyor sonra düşünce yine tatlı krizi oluşuyor. İnsülin direncinde daha farklı şeker hücrelere giremediği için hoop yağ olarak depolanıyorBen insülin direnci çıkınca kestim şekeri canım istemiyor şu an ama önceden ağzıma bir lokma şekerli bir şey atayım hem hemen acıkıyordum hem tatlı krizlerine giriyordum. O çok ince bir çizgi var onu atlatabilirsen sekeri unutuyorsun. Şu an tatlı ve bisküvi tarzı şeyler hiç zevk vermiyor bana yediğim zaman tat alamıyorum sanki.
Bende sabAh 3 bardak akşam 3 bardak içiyorum ama en tavşan kanı olandanBen çok severim ama diyetisyen yasakladı hiç içmeyeceksin dedi ben 2 demlik içerken 1 e düşürdüm
O senin nefsinle alakalı bence canım ama yine de bi baktır dediğim gibi kafandan çıksın. Bu sefer kafanda benim sorunum var aslında yemem ama bu sorun yüzünden yiyorum elimde değil diye şartlıyorsun.
Çok haklısın canım ben daha onlarsız da yaşayabilme fikrini aklıma yerleştiremedim sanırım olmazsa olmazdım gibi bişiCanım şeker öyle bir şey ki yedikce yiyesi geliyor insanın. Çünkü şekerli bir şey yiyince kan şekerin aniden yükseliyor sonra düşünce yine tatlı krizi oluşuyor. İnsülin direncinde daha farklı şeker hücrelere giremediği için hoop yağ olarak depolanıyorBen insülin direnci çıkınca kestim şekeri canım istemiyor şu an ama önceden ağzıma bir lokma şekerli bir şey atayım hem hemen acıkıyordum hem tatlı krizlerine giriyordum. O çok ince bir çizgi var onu atlatabilirsen sekeri unutuyorsun. Şu an tatlı ve bisküvi tarzı şeyler hiç zevk vermiyor bana yediğim zaman tat alamıyorum sanki.
Zaten 2 dilim baklava yiyip durabiliyorsan sıkıntı yok. Sonraki öğün 1 dilim ekmeği kesersin dengelenir.Çok haklısın canım ben daha onlarsız da yaşayabilme fikrini aklıma yerleştiremedim sanırım olmazsa olmazdım gibi bişi
Ama yemeyeceğim sınırlı yiyeceğim inşallah
Aynen ben de koyu içerim ama diyetisyen kesinlikle yok dediBende sabAh 3 bardak akşam 3 bardak içiyorum ama en tavşan kanı olandan
Evet durabiliyorum kaptanım daZaten 2 dilim baklava yiyip durabiliyorsan sıkıntı yok. Sonraki öğün 1 dilim ekmeği kesersin dengelenir.
Benim insülin 9. Küsür bende varmı insülin kaptanımAynen ben de koyu içerim ama diyetisyen kesinlikle yok dedi
Aynen ben de koyu içerim ama diyetisyen kesinlikle yok dedi
Günaydın gülümseciiimGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar arı kardeşlerim
Aynen oyle kaptanım gerçekten zor. Ben hep tatlıyı çok seviyorum sanırdim halbuki hiç sevmiyormuşum :) bende iki paket bisküvi üzerine çikolatalı gofret neler neler yediğimi bilirim ay hatırlamak bile istemiyorumAynen ben yemezsem sorun yoktu ama bir tanr yiyim illa o tepsi bitecek. 1 kilo lokum yemiştim hiç unutmuyorumelimde değildi gerçekten. İlk günler çok zorlandım ağladığımı bilirim sigarayı daha kolay bıraktım düşün.
Yine arada oluyor olmuyor değil ama artık sebebini biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?