Teşekkür ederim kaptanımAnka tebrik ederim tatlim cok iyisiniz ozellikle gecen hafta listenizden haksiz cikan kozalak perisi tebrikler tatlim 5.takimdan sevgilerle
Ben ip atlıyorum birazdan ip beni atlayacakEeee herkes nerde
Beni canim sıkılırsa etiketle burda biterim :)Off pofff bu kadar güzel sonuç çıkarıyoruz sonra sinek avlıyoruz
Bende burdayımOff pofff bu kadar güzel sonuç çıkarıyoruz sonra sinek avlıyoruz
Insallah daha cok casicaz bu haftakozalakperisi 1. oldun canım çok teşekkür ederim emeklerin için desteğin için süper bit iş çıkardın.
Niloyabebe sen de öyle canım çok uğraştın emek verdin şimdi de emeklerinin karşılığını aldın mezun oluyorsun.
@gulums25 vesoffty sizin de emeklerinize sağlık kızlar gerçekten bu emekler bu hafta benim için çok önemliydi.
gulenyuzumsunsen ve H Hamzakifzulal sizler de çok emek verdiniz takımı sahiplendiniz hep şimdi mezun olduk diye bırakmayın sakın bizi. Bu takımın omurgası gibisiniz. Hayırlı olsun yeniden mezuniyetiniz. İnşallah bir daha kiloyla işiniz olmaz
@gamzemdwf sen de üzülme sakın tertemizdi menülerin sporlarında şahaneydi ama işte polikistik olunca böyle oluyor. Bir de ev stresi bu hafta böyle oldu haftaya inşallah direnci kıracağız canımmmm
@ecembal ve @lemonade her eksi bizim İçin önemli.kimse moralini bozmasın.
Glstn99 bildirim yapsa en az %2 çıkarıyordu hepimiz biliyoruz. Ama tatil dolayısıyla böyle oldu naplım.
@innuk bu hafta herşey sana kaldı canım ellerin sağlık hakkını helal et..
o zaman napıyoruz haydi herkes halayaaaa
3 mezunumuz var kızlar hadi bi balo yapalım bu akşam
kozalakperisi 1. oldun canım çok teşekkür ederim emeklerin için desteğin için süper bit iş çıkardın.
Niloyabebe sen de öyle canım çok uğraştın emek verdin şimdi de emeklerinin karşılığını aldın mezun oluyorsun.
@gulums25 vesoffty sizin de emeklerinize sağlık kızlar gerçekten bu emekler bu hafta benim için çok önemliydi.
gulenyuzumsunsen ve H Hamzakifzulal sizler de çok emek verdiniz takımı sahiplendiniz hep şimdi mezun olduk diye bırakmayın sakın bizi. Bu takımın omurgası gibisiniz. Hayırlı olsun yeniden mezuniyetiniz. İnşallah bir daha kiloyla işiniz olmaz
@gamzemdwf sen de üzülme sakın tertemizdi menülerin sporlarında şahaneydi ama işte polikistik olunca böyle oluyor. Bir de ev stresi bu hafta böyle oldu haftaya inşallah direnci kıracağız canımmmm
Glstn99 bildirim yapsa en az %2 çıkarıyordu hepimiz biliyoruz. Ama tatil dolayısıyla böyle oldu naplım.
kozalakperisi 1. oldun canım çok teşekkür ederim emeklerin için desteğin için süper bit iş çıkardın.
Refahiye nin köyündeyim şimdi dayımlara Refahiye ye geldim hemşerimvay memleketimin benim
şimdi refahiyedemisin
Her zaman olmaz arada olsun tatlı olsunKizlaar tebrik ederim hepinizihep ilk ucte olmaniz dilegiyle
Aynen canim iki takim icinde tebrik ederim seni :)Her zaman olmaz arada olsun tatlı olsunteşekkür ederiz canım. Bireyselde ilk 2 kişi benim takımımdan bunun gururu yeter bana
4. Takımın yüzdesindeki artış benim için çok önemli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?