Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

26 Ocak menü
8.30 1 kase tarhana çorbası

Ara 10.30
Çeyrek ayva
1 avtivia
5-6 badem

11.30 1 kase tarhana çorbası

Ara 1 portakal yarım elma

14.00 1 kase tarhana çorbası
4 YK pırasa kavurması

Ara küçük bir dilim şekersiz kek

19.00 1 kase mercimek çorbası

2.5 lt su

Menüm biraz garip biliyorum ama tam bir hasta menüsü. Canım çorbadan başka bir şey istemedi

kozalakperisi 1. oldun canım çok teşekkür ederim emeklerin için desteğin için süper bit iş çıkardın.

Niloyabebe sen de öyle canım çok uğraştın emek verdin şimdi de emeklerinin karşılığını aldın mezun oluyorsun.

@gulums25 ve soffty sizin de emeklerinize sağlık kızlar gerçekten bu emekler bu hafta benim için çok önemliydi.
gulenyuzumsunsen ve H Hamzakifzulal sizler de çok emek verdiniz takımı sahiplendiniz hep şimdi mezun olduk diye bırakmayın sakın bizi. Bu takımın omurgası gibisiniz. Hayırlı olsun yeniden mezuniyetiniz. İnşallah bir daha kiloyla işiniz olmaz
@gamzemdwf sen de üzülme sakın tertemizdi menülerin sporlarında şahaneydi ama işte polikistik olunca böyle oluyor. Bir de ev stresi bu hafta böyle oldu haftaya inşallah direnci kıracağız canımmmm
@ecembal ve @lemonade her eksi bizim İçin önemli. kimse moralini bozmasın.
Glstn99 bildirim yapsa en az %2 çıkarıyordu hepimiz biliyoruz. Ama tatil dolayısıyla böyle oldu naplım.

@innuk bu hafta herşey sana kaldı canım ellerin sağlık hakkını helal et..
o zaman napıyoruz haydi herkes halayaaaa

3 mezunumuz var kızlar hadi bi balo yapalım bu akşam

Insallah daha cok casicaz bu hafta

Tesekkurler kaptanım senin sayende
Kaptan bizi diskoya gotuuur

Geldim halaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…