Insanların birbirlerine vermiş oldukları enerji çok önemli bununla birlikte vermiş olduğun/ uz desteklerle ve azmin sonucu ile istediğimiz kilo ya geldik emekleriniz ve sağduyunuz için önce skozalakperisi 1. oldun canım çok teşekkür ederim emeklerin için desteğin için süper bit iş çıkardın.
Niloyabebe sen de öyle canım çok uğraştın emek verdin şimdi de emeklerinin karşılığını aldın mezun oluyorsun.
@gulums25 vesoffty sizin de emeklerinize sağlık kızlar gerçekten bu emekler bu hafta benim için çok önemliydi.
@gulenyuzumsunsen ve H Hamzakifzulal sizler de çok emek verdiniz takımı sahiplendiniz hep şimdi mezun olduk diye bırakmayın sakın bizi. Bu takımın omurgası gibisiniz. Hayırlı olsun yeniden mezuniyetiniz. İnşallah bir daha kiloyla işiniz olmaz
@gamzemdwf sen de üzülme sakın tertemizdi menülerin sporlarında şahaneydi ama işte polikistik olunca böyle oluyor. Bir de ev stresi bu hafta böyle oldu haftaya inşallah direnci kıracağız canımmmm
@ecembal ve @lemonade her eksi bizim İçin önemli.kimse moralini bozmasın.
Glstn99 bildirim yapsa en az %2 çıkarıyordu hepimiz biliyoruz. Ama tatil dolayısıyla böyle oldu naplım.
@innuk bu hafta herşey sana kaldı canım ellerin sağlık hakkını helal et..
o zaman napıyoruz haydi herkes halayaaaa
3 mezunumuz var kızlar hadi bi balo yapalım bu akşam
Insanların birbirlerine vermiş oldukları enerji çok önemli bununla birlikte vermiş olduğun/ uz desteklerle ve azmin sonucu ile istediğimiz kilo ya geldik emekleriniz ve sağduyunuz için önce sAnka ve takım arkadaşlarıma teşekkür ederim
memleketime gitmeyi li bu yaz la beraber 4 sene olacak ödün ateşinde pişmiş çayı özledim içersen benim yerimede icRefahiye nin köyündeyim şimdi dayımlara Refahiye ye geldim hemşerim
Kız hergün sobada çay yapıyoruz valla senin yerinede içerim şimdide dayımlardayım çift köfte yapıyolarmemleketime gitmeyi li bu yaz la beraber 4 sene olacak ödün ateşinde pişmiş çayı özledim içersen benim yerimede ic
Kahvaltı 12:00
2 haşlanmış yumurta ve
Marul tere maydanoz domatesle salata
1 portakal
1 ceviz
14:00 1 tk kakaolu puding
Akşam 16:30
6 kaşık yoğurtlu haşlanmış brokoli
1 kase tavuk haşlama
1 dilim tb ekmeği
17:30
3 küp şeker kadar fındıklı lokum
kozalakperisi 1. oldun canım çok teşekkür ederim emeklerin için desteğin için süper bit iş çıkardın.
Niloyabebe sen de öyle canım çok uğraştın emek verdin şimdi de emeklerinin karşılığını aldın mezun oluyorsun.
@gulums25 vesoffty sizin de emeklerinize sağlık kızlar gerçekten bu emekler bu hafta benim için çok önemliydi.
@gulenyuzumsunsen ve H Hamzakifzulal sizler de çok emek verdiniz takımı sahiplendiniz hep şimdi mezun olduk diye bırakmayın sakın bizi. Bu takımın omurgası gibisiniz. Hayırlı olsun yeniden mezuniyetiniz. İnşallah bir daha kiloyla işiniz olmaz
@gamzemdwf sen de üzülme sakın tertemizdi menülerin sporlarında şahaneydi ama işte polikistik olunca böyle oluyor. Bir de ev stresi bu hafta böyle oldu haftaya inşallah direnci kıracağız canımmmm
@ecembal ve @lemonade her eksi bizim İçin önemli.kimse moralini bozmasın.
Glstn99 bildirim yapsa en az %2 çıkarıyordu hepimiz biliyoruz. Ama tatil dolayısıyla böyle oldu naplım.
@innuk bu hafta herşey sana kaldı canım ellerin sağlık hakkını helal et..
o zaman napıyoruz haydi herkes halayaaaa
3 mezunumuz var kızlar hadi bi balo yapalım bu akşam
Her zaman olmaz arada olsun tatlı olsunteşekkür ederiz canım. Bireyselde ilk 2 kişi benim takımımdan bunun gururu yeter bana
4. Takımın yüzdesindeki artış benim için çok önemli...
Maşallah Niloyabebe sen bu ip i çok ilerlettin26 ocak spor su listesi
1.bulutungokyuzu
865 bölgesel 173
100 twister 20
45 squat 45
180 mekik 180
25dk eliptik 75
40dk yürüyüş 40
50 jj 10
500 ip 100
Toplam 643 puan
2lt su
2. İnnuk
150 jj 25 puan
55 squat 55 puan
Toplam 80 puan
3.Niloyabebe
3000 ip 600
300 mekik 300
Toplam 900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?