- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
O kadar mı kötüBu tam mezuniyet kutlama menüsü olmuş
Afiyet olsun..
canım emeğine sağlık hep buralardayım inşallahkozalakperisi 1. oldun canım çok teşekkür ederim emeklerin için desteğin için süper bit iş çıkardın.
Niloyabebe sen de öyle canım çok uğraştın emek verdin şimdi de emeklerinin karşılığını aldın mezun oluyorsun.
@gulums25 ve @soffty sizin de emeklerinize sağlık kızlar gerçekten bu emekler bu hafta benim için çok önemliydi.
gulenyuzumsunsen ve H Hamzakifzulal sizler de çok emek verdiniz takımı sahiplendiniz hep şimdi mezun olduk diye bırakmayın sakın bizi. Bu takımın omurgası gibisiniz. Hayırlı olsun yeniden mezuniyetiniz. İnşallah bir daha kiloyla işiniz olmaz
@gamzemdwf sen de üzülme sakın tertemizdi menülerin sporlarında şahaneydi ama işte polikistik olunca böyle oluyor. Bir de ev stresi bu hafta böyle oldu haftaya inşallah direnci kıracağız canımmmm
@ecembal ve @lemonade her eksi bizim İçin önemli.kimse moralini bozmasın.
Glstn99 bildirim yapsa en az %2 çıkarıyordu hepimiz biliyoruz. Ama tatil dolayısıyla böyle oldu naplım.
@innuk bu hafta herşey sana kaldı canım ellerin sağlık hakkını helal et..
o zaman napıyoruz haydi herkes halayaaaa
3 mezunumuz var kızlar hadi bi balo yapalım bu akşam
Ben katılmıyorum İnnuk q gayet ölçülü geldi az bile denebilir senin başarın da işte bu hiç şımarmıyorsunO kadar mı kötü
Nasıl istersen hangi spor u yapalimMaşallah Niloyabebe sen bu ip i çok ilerlettin
Sözümü yesem biz de jj ile mekik de mi yarışsak sende ki gayret bana da gelir belki
Tam mekik aleti varMekik tam mekik mi 300 çok iyi
Öncesi sonrası paylaşak mı özelden ben seni çok merak ediyorum
Olur canim özelden atarimMekik tam mekik mi 300 çok iyi
Annem aletle 600 700 yapıyor:) :) 1500 ip atliyorMekik tam mekik mi 300 çok iyi
Kimse yok mu
Uykum gelmiyor
Vucut alışmış spora istiyordurUykum gelmiyor
Çok sağol kaptanım bu bir haftada o kadar çok şey yaşadık öyle kenetlendik ve siz @Rzgrece kaptan başta olmak üzere kaptanlarımızdan öyle güzel destek gördük ki tekrar teşekkür ederiz
Anacığın benden daha çok ip atlıyor ya canım iyice eziğe bağladım benKuzuuumNiloyabebe uyumadın mı ben de uykusu kaçanlardanım
Nettin görmeyeli sportmen arkadaşım de bakim
Rica ederim bebeğimÇok sağol kaptanım bu bir haftada o kadar çok şey yaşadık öyle kenetlendik ve siz @Rzgrece kaptan başta olmak üzere kaptanlarımızdan öyle güzel destek gördük ki tekrar teşekkür ederiz
Hiç deme valla ilk zamanlar bende öyle idimAnacığın benden daha çok ip atlıyor ya canım iyice eziğe bağladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?