Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Haklısınız herkes öyle diyor. Evlilik değil hele çocuk için hiç acele edeceğimi sanmıyorum. Allah bilir tabi.
Ama iş. İş ilanlarına baktım kendimi öyle vasıfsız hissettimki ki ben teşefonumdan bilgisayarıma kadar hiçbir şekilde para istemezdim beş on lira isterdim akbil bilmemne için. Çok yük oluyor gibi hissediyorum artık

Valla bende çocuk için acele etmiyorum insallah pişman olmam cesaret gelmiyor bir türlü

Kahvaltı 09:00
1haşlanmış yumurta ve
Marul yeşil soğan tere domates salatalıkla salata

12:00 5 köfte- zeytin -bi kaç parça kaşar
Yarım dilim tb ekmeği
1 halka sucuk 3 lokma yumurtasından
3 bardak çay

15:00 2 çatal ıspanaklı pasta

Akşam 17:30
Yarım muz 4 hurma 1kase yoğurt

Kaynatmışsınız kızlar maşallah

Çooook yoruldum
çocuklar yine çok huzursuz
Ev işlerini bitirdim zar zor .
Akşam yemeğini de yedim artık bişi yemeyeceğim inşallah kendimi çok şiş hissediyorum
Katılıyorum canım dün ben de çorba balık yedim bir güzel doydum ki sağlıklı yiyerek ama nefis herşeyi istiyor

İş ve çocuk zor haklısın
Ama ara veririm diyorsan hiç durma dünyada ki cennet bahçeleri onlar
Aynen öyleler evlendiğime de çocuklarımın olduğuna da çok mutluyum ama çok zorlar anacım
Ayaklarına taş değmesin
Acılarını göstermesin rabbim ama çok çok zorlar küçük sıpalar

Hissiyatında haklısın ama çok takıntı yapma rabbim hayırlı kapılar açsın canım herşey olır

Hoşgeldin canım Çok doğru bir yoldasın ben de Karatay ile yirmi iki kilo verdim burda da hep destek tam destek

Aynen öyleler evlendiğime de çocuklarımın olduğuna da çok mutluyum ama çok zorlar anacım
Ayaklarına taş değmesin
Acılarını göstermesin rabbim ama çok çok zorlar küçük sıpalar
Bunlari duyunca da gözüm korkuyor işte çünkü hem kendi ailem hem de eşimin ailesi farklı şehirlerde yaşıyorlar

Güzel dilekeleriniz için çok teşekkür ederim herşeyin hayırlısı hepimiz için

Çocuk deyince aklıma geldi bir hayalim var eğer allah nasip ederse bir çocuğum olursa ikinci çocuğada durumum gerçekten iyi olursa çocuk esirgeme kurumundan istiyorum. Bu zamana kadar her istediğimi yaptım insallh bunuda yapabilirim

Çok güzel bir düşünce canım, tebrik ediyorum seni

Sbah yumurta yarım simit peynır
Öğlen 1 pors karışık ızgara
Akşam 1 kase çorba ıkı kaşık yoğurt
yoldayız hala biz 3-4 gün şehir dışında olacakmışızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…