- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Valla bende çocuk için acele etmiyorum insallah pişman olmamHaklısınız herkes öyle diyor. Evlilik değil hele çocuk için hiç acele edeceğimi sanmıyorum. Allah bilir tabi.
Ama iş. İş ilanlarına baktım kendimi öyle vasıfsız hissettimki ki ben teşefonumdan bilgisayarıma kadar hiçbir şekilde para istemezdim beş on lira isterdim akbil bilmemne için. Çok yük oluyor gibi hissediyorum artık
Valla bende çocuk için acele etmiyorum insallah pişman olmamcesaret gelmiyor bir türlü
Katılıyorum canım dün ben de çorba balık yedim bir güzel doydum ki sağlıklı yiyerek ama nefis herşeyi istiyorKaynatmışsınız kızlar maşallah
Çooook yoruldum
çocuklar yine çok huzursuz
Ev işlerini bitirdim zar zor .
Akşam yemeğini de yedim artık bişi yemeyeceğim inşallah kendimi çok şiş hissediyorum
Aynen öyleler evlendiğime de çocuklarımın olduğuna da çok mutluyum ama çok zorlar anacımİş ve çocuk zor haklısın
Ama ara veririm diyorsan hiç durma dünyada ki cennet bahçeleri onlar
Hissiyatında haklısın ama çok takıntı yapma rabbim hayırlı kapılar açsın canım herşey olırHaklısınız herkes öyle diyor. Evlilik değil hele çocuk için hiç acele edeceğimi sanmıyorum. Allah bilir tabi.
Ama iş. İş ilanlarına baktım kendimi öyle vasıfsız hissettimki ki ben teşefonumdan bilgisayarıma kadar hiçbir şekilde para istemezdim beş on lira isterdim akbil bilmemne için. Çok yük oluyor gibi hissediyorum artık
merhabaaaa,
kendimi bildim bileli hep 70 üstü bir kilodayım. Yaşım 26 ve bebek istiyorum. Bu bebek olayını kafaya çok taktığım için o arada zayıflayayım diye kendimi teselli ediyorum ve 65 kilo olmak istiyorum :)
07.02.2018 kilom : 71.1 . Hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum. 2 lt su içiyorum.
Karatay tarzı besleniyorum. Tavsiyelerinizi yorumlarınızı desteğinizi bekliyorum...
Aynen canım oylelerİş ve çocuk zor haklısın
Ama ara veririm diyorsan hiç durma dünyada ki cennet bahçeleri onlar
Bunlari duyunca da gözüm korkuyor işte çünkü hem kendi ailem hem de eşimin ailesi farklı şehirlerde yaşıyorlarAynen öyleler evlendiğime de çocuklarımın olduğuna da çok mutluyum ama çok zorlar anacım
Ayaklarına taş değmesin
Acılarını göstermesin rabbim ama çok çok zorlar küçük sıpalar
Üç beş çocuğu olanlara hsyranlıkla bakıyorumValla bende çocuk için acele etmiyorum insallah pişman olmamcesaret gelmiyor bir türlü
Çok güzel bir düşünce canım, tebrik ediyorum seniGüzel dilekeleriniz için çok teşekkür ederim herşeyin hayırlısı hepimiz için
Çocuk deyince aklıma geldi bir hayalim var eğer allah nasip ederse bir çocuğum olursa ikinci çocuğada durumum gerçekten iyi olursa çocuk esirgeme kurumundan istiyorum. Bu zamana kadar her istediğimi yaptım insallh bunuda yapabilirim
Korkunun ecele faydası yok kızBunlari duyunca da gözüm korkuyor işte çünkü hem kendi ailem hem de eşimin ailesi farklı şehirlerde yaşıyorlar
Tabii ki hoşgeldin canımmmmgruba katılabilirmiyim acaba :)
Hoşgeldin canım Çok doğru bir yoldasın ben de Karatay ile yirmi iki kilo verdim burda da hep destek tam destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?