Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

H hugocuk çok geçmiş olsun canım çok ilginç sürekli hasta olmaları gerçekten. Rabbim şifa versin hepinize ne kadar zor geçti kış

E Ecembal
Kahvaltı bence çok sağlam olmalı sonra insan ara öğün bile istemiyor. Ara öğünde süt iyi geliyor bence. Akşamda arkadaşlar demiş, ya meyve ya yoğurt yA salata

yaninda da kuru erik ama mutfağa girsem yerim hala doyma hissi yok
Kahvaltı sağlam olmuş canım tarçınlı Yeşilçay/süt/kahve bir şey iç , birazda spor yap kaptanın dediği gibi kesilir iştahın

Kızlar gece ayağımızın altına soğan dilimleri koyup çorap giyip uyuyunca çok faydası varmış onu dememeyi düşünüyorum bu geceden itibaren. inşallah çok kokmaz bu gece de beyaz sabun koydum çarşaafın altına ama yatamadım

Kızlar tam da atıştırma muhabbetinin üzerine bu paylaşımı gördüm. Instagram'da diyetisyen Özge hanım paylaşmış bende sizlerle paylaşmak istedim

Eklentiler

• Screenshot_20180207-112324.webp
    30,7 KB · Görüntüleme: 33
Aynen ben de çok severim
Bende yoğurtla ayrana yeni yeni burda alıştım. Zaten kaptanım gdiyor şuan benim belki çay yerine süt içebilirim artık kahvaltıda. Çünkü çaya şeker atıyorum en szından süte şeker atmıyorum.
Hemde ayranla yoğurt gibi sütünde glisemik indeksi 0 mış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…