Öylemi doğrudur ben sütü çok sevdiğimdenAslında süt değil de ayran daha iyi olur ara yapılacaksa canım. Süt leptini bozuyor ama ayran bozmuyor
Bir hafta süt içme bakalım fark nasık olacak. Ben hiç sevmiyorumÖylemi doğrudur ben sütü çok sevdiğimden
kaptanim yeme isteğimi durduramiyorum ne yapiyimBir hafta süt içme bakalım fark nasık olacak. Ben hiç sevmiyorum
Bende çok sevmem sütü ama yoğurt ayran candırBir hafta süt içme bakalım fark nasık olacak. Ben hiç sevmiyorum
Kahvaltı yaptın mı canım neler yedin?kaptanim yeme isteğimi durduramiyorum ne yapiyim
yaptım 2 haşlamış yumurta 1bucuk dilim tb ekmeği 12 13 tane zeytin peynirKahvaltı yaptın mı canım neler yedin?
yaninda da kuru erik ama mutfağa girsem yerim hala doyma hissi yokyaptım 2 haşlamış yumurta 1bucuk dilim tb ekmeği 12 13 tane zeytin peynir
Naptın sen yaaa çok olmuşyaptım 2 haşlamış yumurta 1bucuk dilim tb ekmeği 12 13 tane zeytin peynir
Sakın haaaa amannnn haaaa kalk hemen hopla zıpla su iç dikkatini başka şeye değiştiryaninda da kuru erik ama mutfağa girsem yerim hala doyma hissi yok
Aynen ben de çok severimBende çok sevmem sütü ama yoğurt ayran candır
Kahvaltı sağlam olmuş canım tarçınlı Yeşilçay/süt/kahve bir şey iç , birazda spor yap kaptanın dediği gibi kesilir iştahınyaninda da kuru erik ama mutfağa girsem yerim hala doyma hissi yok
Bende yoğurtla ayrana yeni yeni burda alıştım. Zaten kaptanım gdiyor şuan benim belki çay yerine süt içebilirim artık kahvaltıda. Çünkü çaya şeker atıyorum en szından süte şeker atmıyorum.Aynen ben de çok severim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?