Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

07.02.2018 çarşamba

Sabah 11.30
2 keçi peyniri
Az yoğurt çökelek
1 kase roka salatası
2yk didilmiş tavuk
3fincan çay
1 zeytin
1 dilim kek (kek olmadaydı olurduda bu hafta daha yemem tatlı)

Akşam 19.30
1 kase mantar çorbası (yiyebileceğim hiçbir şey yoktu bende hazır çokba yaptım çok zararlı değildir insallah)
1 yk kabak yemeği

Ara 08.30
Yarım elma (yiyeyimmi sizce)

Uf bilmiyorum dusmuyor gram dusmuyor tartu
tartılma zamanın yalnış sabah aç karnına mümkünse wcye çıktıktan sonra hatta yataktan kalktıktan 1bsaat sonra ince bi kiyafetle mümkünse hep aynı kıyafetlerle tartil bakalım

7 Şubat menü
Sabah
Çavdar ekmeğine peynirli yesilikli sandviç

Ara
1 çay bardağı sütlü kahve
1minik tarçınlı kurabiye

Öğlen
4 YK bulgur pilavı
Ayran
1 küçük dilim börek

Ara
1 portakal
10 badem
Yeşilçay

Akşam
Zeytinyağlı Brüksel
3 YK Yoğurt
1 dilim şekersiz kek

7 subat menu
sabah
2 haşlanmış yumurta
1bucuk dilim tb ekmegi
15 tane zeytin
peynir
1 kase kuru erik
ara
1 avuç fındık
3 yk yogurt (biberli kekikli)
akşam
yarım tabak tavuk etki bezelye
4 yk pilav
1kucuk kase yoğurt

bugun menum sabah kalktigimda 500ml su kahvalti=5 zeytin 2 parca burgu peynir domates salatalik yesil nane roka 2 dilim çavdar ekmegi
ara ogun = bitki cayi portakal 5 fındık
ögle = yeşil mercimek çorbası yogurt 2 kasik patlıcan yemegi
ara ögun = bitki cayi 3 hurma 2 ceviz
aksam= yesil mercimek corbasi salata
21.00da = yogurt kurü
40dk yürüyüş + gün boyu 3 lt su

Şimdi canım öyle yazıyor ama diyetisyen listesi kullananlar bundan muaf diye biliyorum. Sporumuzuda burda liste başlar herkes son listeyi kopyalar altına kendini ekler ve en başta olan spor puanlama tablosundan karşılığını puanlar

7 subat menum
Sabah 8.20
2 yumurta yarim dilim.tb ekmek

Oglen 13.00
1 bardak ayran

15.00
4 parmak galeta yesil cay

18.00
4 parmak galeta ayran(kiyildi icim dayanamadim yedim ara yapmam nornalde)

19.30
1 kase tarhana 3 yk kiyma kavurma 1 dilm tb ekmek

sadece ögün mu yazicam gun icinde yediklerimi sporu yazmayip puana bakip en son mu yazicam
Kız dur kafamı karıştırdım. Şimdi planda olmayan birşeyler yeriz diye akşam menümüzü hem buraya hemde ilk sayfadaki ilk linkteki takım menülerimize yazıyoruz. Eksiksiz yazıyoruz cuma günü kontrol ediliyor. Suyumuzu isteğe bağlı menğdede spor listesindede yazılabilir.
Sporumuzuda yine akşam sonraki gün sabah 11e kadar o listenin altına puanlayıp yazıypruz. Menümüzün sonuna yazmıyoruz ama tabi orayada yazabilirsin sen bilirsin ek olarak

15günün sonunda yani o hafta cuma verdiğin yüzdeye kiloya paylaşımlarına aktifliğine menülerine sporlarına bakarak kaptanımız değerlendiricek seni ve takıma girip girmediğini bunlar belirleyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…