- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Neye iyi geliyor kaptanKızlar gece ayağımızın altına soğan dilimleri koyup çorap giyip uyuyunca çok faydası varmış onu dememeyi düşünüyorum bu geceden itibaren.inşallah çok kokmaz bu gece de beyaz sabun koydum çarşaafın altına ama yatamadım
Sen bilirsin canım ben karatayın yalancısıyım. :))Bende yoğurtla ayrana yeni yeni burda alıştım. Zaten kaptanım gdiyor şuan benim belki çay yerine süt içebilirim artık kahvaltıda. Çünkü çaya şeker atıyorum en szından süte şeker atmıyorum.
Hemde ayranla yoğurt gibi sütünde glisemik indeksi 0 mış
Kanı temizleyip toksinleri atıyormuş. Ağrılar azalıyormuş. Bakalım bu gece yapacağım inşallah . Çok ağrım var benim bi de dizlerimin arkasında yumurta gibi fazlalıklar var.Ne
Neye iyi geliyor kaptan
Kız bende ondan biliyorum glisemik indeksleri bilmemneSen bilirsin canım ben karatayın yalancısıyım. :))
Ama karatay süt önermiyor ki. Yoğurt ayran öneriyor. Ara öğünde süt içilirse az da olsa insülin salgılattığı için kilo vermeyi yavaşlatıyor diyor.Kız bende ondan biliyorum glisemik indeksleri bilmemne
Ben de veremiyorum.kilo sebebi süt mü acaba yogurda basliyim.bu arada kilom dusmuyorAma karatay süt önermiyor ki. Yoğurt ayran öneriyor. Ara öğünde süt içilirse az da olsa insülin salgılattığı için kilo vermeyi yavaşlatıyor diyor.
Kitapta bozmadığı yazılmış ama TV de hep bozduğunu söyledi.
Genel olarak süte karşı aslında.
Ben genel ara öğün yapmıyorum zaten. Burda çoğu ara öğün yapıyor ara öğünde yenilen yemekte kuruyemişte hipsi zaten insülini yükseltmiyor mu. Bence burda en masum sütAma karatay süt önermiyor ki. Yoğurt ayran öneriyor. Ara öğünde süt içilirse az da olsa insülin salgılattığı için kilo vermeyi yavaşlatıyor diyor.
Kitapta bozmadığı yazılmış ama TV de hep bozduğunu söyledi.
Genel olarak süte karşı aslında.
Ama sabah bak üzme kendiniKilom dusmuyor gun icinde dikkat ediyorum kendimi cok hafif hissediyorum aksam yemeginden once bir heves tartiya bir cikiyorum husranna ugruyorummmm
Ben içiyorumda veriyorumda maşallahBen de veremiyorum.kilo sebebi süt mü acaba yogurda basliyim.bu arada kilom dusmuyor
Hoşgelfin canım aramızaamerhabaaaa,
kendimi bildim bileli hep 70 üstü bir kilodayım. Yaşım 26 ve bebek istiyorum. Bu bebek olayını kafaya çok taktığım için o arada zayıflayayım diye kendimi teselli ediyorum ve 65 kilo olmak istiyorum :)
07.02.2018 kilom : 71.1 . Hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum. 2 lt su içiyorum.
Karatay tarzı besleniyorum. Tavsiyelerinizi yorumlarınızı desteğinizi bekliyorum...
Sadece süt diyemeyiz canım. Ama evet geçmişte süt içtiği için kilo veremediğini söyleyen çok kişi oldu.Ben de veremiyorum.kilo sebebi süt mü acaba yogurda basliyim.bu arada kilom dusmuyor
Ben genel ara öğün yapmıyorum zaten. Burda çoğu ara öğün yapıyor ara öğünde yenilen yemekte kuruyemişte hipsi zaten insülini yükseltmiyor mu. Bence burda en masum süt
Canım senin yaşın küçük evli bekar olmak bile çok farkettiriyor.Ben içiyorumda veriyorumda maşallah
merhabaaaa,
kendimi bildim bileli hep 70 üstü bir kilodayım. Yaşım 26 ve bebek istiyorum. Bu bebek olayını kafaya çok taktığım için o arada zayıflayayım diye kendimi teselli ediyorum ve 65 kilo olmak istiyorum :)
07.02.2018 kilom : 71.1 . Hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum. 2 lt su içiyorum.
Karatay tarzı besleniyorum. Tavsiyelerinizi yorumlarınızı desteğinizi bekliyorum...
Aynen haklısın. Yaşım işsiz olmam çocuksuz eşsiz olmam .Canım senin yaşın küçük evli bekar olmak bile çok farkettiriyor.
Hoşgeldin canım aramıza. Ben de karataycıyımbirinci sayfada kurallarımız var. Onları okuyarak başlayabilirsin
Aynen haklısın. Yaşım işsiz olmam çocuksuz eşsiz olmam .
Böyle deyince ne boş adamım ben ya
Zamanla her şey oluyor canım tadını çıkarAynen haklısın. Yaşım işsiz olmam çocuksuz eşsiz olmam .
bence de tadını cikarAynen haklısın. Yaşım işsiz olmam çocuksuz eşsiz olmam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?