Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sen bilirsin canım ben karatayın yalancısıyım. :))

Kız bende ondan biliyorum glisemik indeksleri bilmemne
Ama karatay süt önermiyor ki. Yoğurt ayran öneriyor. Ara öğünde süt içilirse az da olsa insülin salgılattığı için kilo vermeyi yavaşlatıyor diyor.
Kitapta bozmadığı yazılmış ama TV de hep bozduğunu söyledi.

Genel olarak süte karşı aslında.

Ben de veremiyorum.kilo sebebi süt mü acaba yogurda basliyim.bu arada kilom dusmuyor

Kilom dusmuyor gun icinde dikkat ediyorum kendimi cok hafif hissediyorum aksam yemeginden once bir heves tartiya bir cikiyorum husranna ugruyorummmm

Ben genel ara öğün yapmıyorum zaten. Burda çoğu ara öğün yapıyor ara öğünde yenilen yemekte kuruyemişte hipsi zaten insülini yükseltmiyor mu. Bence burda en masum süt

Anka sen daha bilgilisin tabi ben böyle şeylerden pek anlamıyorum. Ama ecem kaptan süt içmeyin diyorsa bir dene içme bakalım ne olacak

merhabaaaa,

kendimi bildim bileli hep 70 üstü bir kilodayım. Yaşım 26 ve bebek istiyorum. Bu bebek olayını kafaya çok taktığım için o arada zayıflayayım diye kendimi teselli ediyorum ve 65 kilo olmak istiyorum :)
07.02.2018 kilom : 71.1 . Hergün 45 dk yürüyüş yapıyorum. 2 lt su içiyorum.
Karatay tarzı besleniyorum. Tavsiyelerinizi yorumlarınızı desteğinizi bekliyorum...

Hoşgelfin canım aramızaa
Sen zaten elinden geleni yapıyor görünüyosun. Tek eksik destek veririz kolucuklarımızı hep birlikte insallah

Ben de veremiyorum.kilo sebebi süt mü acaba yogurda basliyim.bu arada kilom dusmuyor
Sadece süt diyemeyiz canım. Ama evet geçmişte süt içtiği için kilo veremediğini söyleyen çok kişi oldu.
Ben genel ara öğün yapmıyorum zaten. Burda çoğu ara öğün yapıyor ara öğünde yenilen yemekte kuruyemişte hipsi zaten insülini yükseltmiyor mu. Bence burda en masum süt

İllaki ara öğün yapılacaksa ayran olursa daha iyi olur diyoruz canım. Leptini bozmuyor

Ben içiyorumda veriyorumda maşallah
Canım senin yaşın küçük evli bekar olmak bile çok farkettiriyor.

Hoşgeldin canım aramıza. Ben de karataycıyım birinci sayfada kurallarımız var. Onları okuyarak başlayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…