- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Hosgeldin canim, oyle kati kural gibi değilde akşam yemeğini olabildiğince geç yememeye çalışıyoruz. Yoğurt yiyeceğin için sıkıntı olmaz zaten bizlerde meyve/kuru meyve/yoğurt / Yeşilçay gibi ara öğünler yapabiliyoruz yemekten sonra. Sen diyetisyenin listesine uy önemli olan omerhaba adım çigdem 25 yasindaym diyetisyene gidiyorum 99 ile basladm suanda 95 kiloyum hedef doktorun 55 bnm 65 :) 7 den snra yemek yasak yazmissiniz ama bnm 9da yogurt kuru ogunum var
tşkedermHosgeldin canim, oyle kati kural gibi değilde akşam yemeğini olabildiğince geç yememeye çalışıyoruz. Yoğurt yiyeceğin için sıkıntı olmaz zaten bizlerde meyve/kuru meyve/yoğurt / Yeşilçay gibi ara öğünler yapabiliyoruz yemekten sonra. Sen diyetisyenin listesine uy önemli olan ozaten o senin yaşına boyuna kilona göre yazmıştır. Bol eksiler diliyorum
Yoğunmuşsun bugüün hayırdır iş için mi dışardaydınKizlar selam...
Sabah bir telefonla evdem ciktim saat tum gun koşturmacayla geçti.
Dünku menü ve sporu yazamadim kacirdim yine.
Bugün abuk abuk alakasiz beslendim ve hiç su içemedim.
Simdi gelince makineye camasir atarken aklima geldi 2 bardak ictim.
Cocuklari yatırdım kosarak geldim.
Lemonede biz ne zaman ulasicaz hedefimize millet bana incecik oldun diyor ama tarti bi degosiklik yok sen neyin kafasindasin fazla havalanma diyorrr esimde diyor inceliyorsun diye ama o da sen tartiya bakma demeye başladıHosgeldin canim, oyle kati kural gibi değilde akşam yemeğini olabildiğince geç yememeye çalışıyoruz. Yoğurt yiyeceğin için sıkıntı olmaz zaten bizlerde meyve/kuru meyve/yoğurt / Yeşilçay gibi ara öğünler yapabiliyoruz yemekten sonra. Sen diyetisyenin listesine uy önemli olan ozaten o senin yaşına boyuna kilona göre yazmıştır. Bol eksiler diliyorum
T tmrlnk canım ben kendi sporumu eklerken seninkini de ekledim. Bu şekilde alt alta ekliyoruz7 subat spor ve su listesi
1.ecembal
520 ip 104 p
50 jj 50p
100 sn wall sit 100p
Toplam 254 p
2.bulutungokyuzu
1330 bölgesel 266
60 squat 60
700ip 140
10 dk hit 40
15dk eliptik 45
30dk bisiklet 60
15dk yürüme 15
60dk mekik 60
Toplam 686
3.tmrlnk
40dk yürüyüş = 40 puan
3lt su
4.lemonade17
100 jj 100 puan
500 bölgesel 100 puan
100 squat 100 puan
30 dk yürüyüş 30 puan
Toplam 330 puan
2.5 lt su
tşkederm yavas yavas öğreniyorum sanirim kusura bakmayın
Güzelim dönem dönem oluyor, ödem olabilir benim de 2 hafta önce sabitti ama sonraki hafta regl olmama rağmen eksideydim. Moralini bozma yeterki yavaş gitsin ama sağlam gitsin bı daha da geri gelmesinLemonede biz ne zaman ulasicaz hedefimize millet bana incecik oldun diyor ama tarti bi degosiklik yok sen neyin kafasindasin fazla havalanma diyorrr esimde diyor inceliyorsun diye ama o da sen tartiya bakma demeye başladı
Yok canım estağfurullah birbirimize yardımcı olmak için buradayıztşkederm yavas yavas öğreniyorum sanirim kusura bakmayın
Yok canım estağfurullah birbirimize yardımcı olmak için buradayız
Hadi insalahhhhGüzelim dönem dönem oluyor, ödem olabilir benim de 2 hafta önce sabitti ama sonraki hafta regl olmama rağmen eksideydim. Moralini bozma yeterki yavaş gitsin ama sağlam gitsin bı daha da geri gelmesin
Evet canım gidip geliyorum ama hiç bir sonu yok.Yoğunmuşsun bugüün hayırdır iş için mi dışardaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?