- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Hatırlısı abla varsa yiyeceğin ekmek illaki çıkar karşınaEvet canım gidip geliyorum ama hiç bir sonu yok.
Bakalım artık kısmetimiz nerde kimbilir?
afiyet olsun canım7 şubat menüm :
sabah
1 haşlanmış yumurta
köy peyniri
6 zeytin
yeşillik, domates , salatalık
bir avuc çiğ badem ve ceviz
öğle :
bir kase şehriye çorbası
bir parça haşlanmış kuzu eti
bir kase cacık
akşam :
kahvaltılık yedim
peynir zeytin, domates, salatalık,yeşillik
çok az yufka ekmek ( karatayda yasak ama 5 km yürüyünce yiyebilirsiniz diyor )
50 dk yürüyüş
2 lt su
10 dk egzersiz
Allah korusun canım kafaya takmamak gerçekten çok zor ama biraz kendini düşünGünaydın kızlar. Ben çok hastayım. Herşeyi kafaya taka taka kalpten gidicem bi gün
Hatırlısı abla varsa yiyeceğin ekmek illaki çıkar karşına
İşkurdan başvuru yapmıştım çağrı merkezi ümraniye çarşıda. Çağrı merkezi zormudur acaba
Günaydın kızlar. Ben çok hastayım. Herşeyi kafaya taka taka kalpten gidicem bi gün
Evet diyaliz teknikeriyim sağol abla dur adınıda söyliyim sana iyiki sana sormuşum.Çağrı merkezi benim işim kız..
Neresi acaba ümraniye de? Adı sanı ne?
İnbound mu? out bound mu onu öğren öncelikle? Günde kaç çağrı alıyorlar yoğunlukları ne öğren.
İnboundsa ve yoğunsa hiç bulaşma derim çünkü verdikleri paraya değmez. Genelde asgari ücretin 100-200 üstünde verirler çünkü.
Outbound ve satış işi ise süper para kazanırsın yine asgari ücretin biraz üzerinde sabit maaşın olur maaş kadar da prim alabilme imkanın olur.
Sen dua et benim şu görüştüğüm yer olsun. Ben alırım seni yanıma :) Sonuta diyaliz teknikeriydin sen dimi? sağlıkısın yani..
yayınevinin kitapini satican telden herhaldeEvet diyaliz teknikeriyim sağol abla dur adınıda söyliyim sana iyiki sana sormuşum.
PLATİN MERCEK YAYIN VE PAZARLAMA EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED Ş
Velilermizi atayıp bilgilendirme sağlayacak yazmışlar acıklamaya
Gecmis olsun cnmGünaydın kızlar. Ben çok hastayım. Herşeyi kafaya taka taka kalpten gidicem bi gün
Eline ne geçiyor sana zarardan başka. Boşver artık lütfenGünaydın kızlar. Ben çok hastayım. Herşeyi kafaya taka taka kalpten gidicem bi gün
Evet diyaliz teknikeriyim sağol abla dur adınıda söyliyim sana iyiki sana sormuşum.
PLATİN MERCEK YAYIN VE PAZARLAMA EĞİTİM HİZMETLERİ LİMİTED Ş
Velilermizi atayıp bilgilendirme sağlayacak yazmışlar acıklamaya
Haklısın ay ilk defa işe giricem o yüzden böyle şeyler hiç aklıma gelmedi. Bakayım bir dahaTelefonu varsa ara canım yerlerini öğren randevu al.
aramayı sen yapacaksan outbound dur. Ama işkurdan alım yapıyorsa asgariden fazla vermez.
Çağrı merkezinde çalışacaksan daha kurumsal yerlere başvur. Özellikle hastanelerin çağrı merkezlerine çünkü diyaliz tekniker olmak sana avantaj sağlar.
Sağlık sektörü biraz daha makul ve daha az yoğun. Ben bu işe ilk Turkcell de başladım. Hemde inbound da çok yoğundu ama cv de Turkcell yazması bile yetti sonra ki iş başvurularımda.
Kariyer nette bir sürü hastane çağrı merkezi ilanı var.
Süpersin yaa bak ben daha kahvaltı bile yapmadım sen söyleyince fark ettim :))1 lt su içtim bile :) öğlene kadar içmeyeceğim. öğle arası yürüyüş yapacağım sıkışmayayım :))
Süpersin yaa bak ben daha kahvaltı bile yapmadım sen söyleyince fark ettim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?