- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Katamadım diyince ne dediğini anlamadım ama Allah yardımcın olsun canım benim şimdi geçtin mi eveBen çocukları parka çıkarmıştım kız kendini yerlere atıyor katamadım eve eşimi bekliyorum
Valla ben işteyim daral geldi su an bı bakayım size dedim :)
Sagol canım aminAllah yardımcın olsun inşallah nasıl menülerin bugün herşey yolunda mı canım
Benim Menüm nasıl sence
Niye mutsuzsun canım ne oldu kiÇok mutsuzum canım ne spor ne yemem istiyor. Psikolojim bozuldu şu kıl tüy meselelerinden
Bravo sanaSagol canım amin
Ben tam senin menune yorum yazacaktım araya iş girdi unutmusum
Bence menun çok güzel fazla gelmedi bana. Tam ideal bence daha az olsa az olurdu diye düşünüyorum ya da ben size göre çok yiyorum bilmiyorum ama gün içinde tüm besin gruplarından almaya çalışıyorum. Bence ekmek yemelisin tam buğday veya çavdar kepekli gibi türlerden. Çünkü komplex karbonhidratlar kana geç karıştığı için uzun süre tok tutuyor aslında. Bende diyete başlamadan önce hiç ekmek yemezdim sevmiyorum çünkü ama şimdi en azından kahvaltıda yemeye çalışıyorum.
Benim menulerime gelince dün çok yedim galiba bende. Akşam rahatsız oldum ama bugün perşembeye uygun
Aynen canım önemli olan porsiyon kontrolü Zaten. Bunu hayat boyu yapmak zorundayız sadece diyet veya korumada değilBravo sana
Bende günde 2 dilimi geçmemeye çalışıyorum hala korkuyorum ekmekten .zaten çorba vs de ekmek niyetinde sayıldığı için sayı aslında artıyor gibi .
Ama resmen makarnayı ,pirinç pilavını ve beyaz ekmeği bıraktım
sanki neyi nekadar yersem yiyim kiloyu almayacak gibi hissediyorum (tabi öyle bişi yok ta) kahvaltıda yarım beyaz ekmek bi tabak makarnaları yemediğimden öyle mutlu hissediyorum
Canım sen dolunay epilasyonu duydun mu. Lazerden daha etkili diyorlar ben de 4 aydır yapıyorum çok çok çok azaldılar gerçekten.Çok mutsuzum canım ne spor ne yemem istiyor. Psikolojim bozuldu şu kıl tüy meselelerinden
Hiç sormaNiye mutsuzsun canım ne oldu ki
Ben iğneli yaptırıyorum abla yüze başka bir çare olduğunu düşünmüyorum. Ama yok güvenilir işte. Yoksa bacak kol kol altı gidiyorum lazere memnunum ondanCanım sen dolunay epilasyonu duydun mu. Lazerden daha etkili diyorlar ben de 4 aydır yapıyorum çok çok çok azaldılar gerçekten.
Afiyet olsun canım güzel menü8 şubat perşembe
sabah 500ml su
kahvaltı = 1 adet haşlanmış yumurta 2 parmakdan az büyüklükde peynir 3 yeşil zeytin 1 domates 1 salatalık bir tutam yeşil nane bir tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = 1 orta portakal 5 fındık bitki çayı
öğle = yogurtlu sebze çorbası salata patlıcan yemeği
ara öğün = elma bir avuç beyaz levlebi bitki çayı
akşam = bir kase mercimek çorbası salata
teşekkürler dikkat etmeye çalışıyorum menü dışına çıkmıyorum inş sonuç güzel olurAfiyet olsun canım güzel menü
Tamam canım yine ona git de tarihlerini dolunaya göre ayarlıyorlar. Burda bi kız tarih veriyor o tarihlerde git.Ben iğneli yaptırıyorum abla yüze başka bir çare olduğunu düşünmüyorum. Ama yok güvenilir işte. Yoksa bacak kol kol altı gidiyorum lazere memnunum ondan
Afiyet olsun canım. Yoğurt kürü yapan sen miydin?8 şubat perşembe
sabah 500ml su
kahvaltı = 1 adet haşlanmış yumurta 2 parmakdan az büyüklükde peynir 3 yeşil zeytin 1 domates 1 salatalık bir tutam yeşil nane bir tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = 1 orta portakal 5 fındık bitki çayı
öğle = yogurtlu sebze çorbası salata patlıcan yemeği
ara öğün = elma bir avuç beyaz levlebi bitki çayı
akşam = bir kase mercimek çorbası salata
Bulunduğun an ilk fırsatın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?