Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

08.02.2018 perşembe

Sabah 11.00
2yk yulaf (içine çeyrekten az elma yarım bardak süt tarçın 1.5ceviz 1kayısı
1 küçük topkeklerden 6lı pakette olanlardan
7-8 keçi peyniri
2 zeytin
1 etimek
Yarım kaseden az roka salatası
2fincan çay

Akşam 19.00
1 kase yayla çorbası

(Kahvaltıyı dışarıya çıktık annemle çok gezeriz diye öyle yedim moralim çok bozuldu gezmeden eve döndük)

Allah yardımcın olsun inşallah nasıl menülerin bugün herşey yolunda mı canım

Benim Menüm nasıl sence
Sagol canım amin
Ben tam senin menune yorum yazacaktım araya iş girdi unutmusum
Bence menun çok güzel fazla gelmedi bana. Tam ideal bence daha az olsa az olurdu diye düşünüyorum ya da ben size göre çok yiyorum bilmiyorum ama gün içinde tüm besin gruplarından almaya çalışıyorum. Bence ekmek yemelisin tam buğday veya çavdar kepekli gibi türlerden. Çünkü komplex karbonhidratlar kana geç karıştığı için uzun süre tok tutuyor aslında. Bende diyete başlamadan önce hiç ekmek yemezdim sevmiyorum çünkü ama şimdi en azından kahvaltıda yemeye çalışıyorum.

Benim menulerime gelince dün çok yedim galiba bende. Akşam rahatsız oldum ama bugün perşembeye uygun

Bravo sana

Bende günde 2 dilimi geçmemeye çalışıyorum hala korkuyorum ekmekten .zaten çorba vs de ekmek niyetinde sayıldığı için sayı aslında artıyor gibi .
Ama resmen makarnayı ,pirinç pilavını ve beyaz ekmeği bıraktım
sanki neyi nekadar yersem yiyim kiloyu almayacak gibi hissediyorum (tabi öyle bişi yok ta) kahvaltıda yarım beyaz ekmek bi tabak makarnaları yemediğimden öyle mutlu hissediyorum

8 Şubat menü

Sabah
3 etimek
2 kk peynir
4 Zeytin

Ara
Yeşil Çay
10-15 badem

Öğlen
Yarım kase ezogelin çorbası
1 tabak yeşil mercimek
Yoğurt
Salata

Ara
Ayran
2 tane eti form

Akşam
Zeytinyağlı Brüksel
Yoğurt

Ara
Form çayı

Aynen canım önemli olan porsiyon kontrolü Zaten. Bunu hayat boyu yapmak zorundayız sadece diyet veya korumada değil yavaş yavaş pilav makarna tüketmeye başlarsın sende :) ben şu an bile yersem bulgur yemeyi tercih ediyorum makarna da iki üç kaşık geçmeden yiyorum ama her gün değil tabi arada bir

Canım sen dolunay epilasyonu duydun mu. Lazerden daha etkili diyorlar ben de 4 aydır yapıyorum çok çok çok azaldılar gerçekten.
Ben iğneli yaptırıyorum abla yüze başka bir çare olduğunu düşünmüyorum. Ama yok güvenilir işte. Yoksa bacak kol kol altı gidiyorum lazere memnunum ondan

8 şubat perşembe
sabah 500ml su
kahvaltı = 1 adet haşlanmış yumurta 2 parmakdan az büyüklükde peynir 3 yeşil zeytin 1 domates 1 salatalık bir tutam yeşil nane bir tutam maydanoz 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = 1 orta portakal 5 fındık bitki çayı
öğle = yogurtlu sebze çorbası salata patlıcan yemeği
ara öğün = elma bir avuç beyaz levlebi bitki çayı
akşam = bir kase mercimek çorbası salata

Afiyet olsun canım güzel menü

Ben iğneli yaptırıyorum abla yüze başka bir çare olduğunu düşünmüyorum. Ama yok güvenilir işte. Yoksa bacak kol kol altı gidiyorum lazere memnunum ondan
Tamam canım yine ona git de tarihlerini dolunaya göre ayarlıyorlar. Burda bi kız tarih veriyor o tarihlerde git.

Afiyet olsun canım. Yoğurt kürü yapan sen miydin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…