- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Kısmet canım olsun artı olmaktan iyidir yine de sıkma canınıBen sabitim yaa 66.6Ağlamak istiyorum neden böyle oldu. Sporu da artırmistim oysaki bu hafta
Günaydın meeeeezun arkadaşımHayırlı sabahlar hayırlı cumalar kızlar
Geçen hafta regl olmama rağmen eksideydim, bu hafta bu sonucu beklemiyordumKısmet canım olsun artı olmaktan iyidir yine de sıkma canını
Belki de sen sonra dan ödem oluyorsundur canımGeçen hafta regl olmama rağmen eksideydim, bu hafta bu sonucu beklemiyordum
Günaydın çok iyi bir insansın abla verirsin insallah kalan bir kiloyuda. Dikkat et kendinegünaydın
ben yükleyemedim iki saattir yine resmi deli oldum 61 kg çıktım
herkese yolunda başarılar dilerim herkes hakkını helal etsin artık kalan 1 kg kendi başıma vereyim
sizleri tanımak güzeldi sağlıcakla ve mutlu kalın kızlar
Ya kıyamam sana menülere bakarız sporlara bakarız çözeriz insallah vardır bir sebebi sıkma sen canınıGeçen hafta regl olmama rağmen eksideydim, bu hafta bu sonucu beklemiyordum
Belki de sen sonra dan ödem oluyorsundur canım
Aynen canım şu bildirimler bitsin bende diyecektim menülere bı bakalımYa kıyamam sana menülere bakarız sporlara bakarız çözeriz insallah vardır bir sebebi sıkma sen canını
Şimdiye kadar güzel verdin, 1 kiloyu da verirsin canımgünaydın
ben yükleyemedim iki saattir yine resmi deli oldum 61 kg çıktım
herkese yolunda başarılar dilerim herkes hakkını helal etsin artık kalan 1 kg kendi başıma vereyim
sizleri tanımak güzeldi sağlıcakla ve mutlu kalın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?