- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Takım kayıp değil ölüİnanmıyorum
Takım kayıp
Ayrilmayip veremeyenler de olabilir yani kim onlar bilmiyorum tabi ama olabilr bir ihtimal yaniTakım kayıp değil ölü
Yarın ayrılanlar bildirim yapmazsa kesin nota alacağız
Çok ilginç değil miTamam canım yine ona git de tarihlerini dolunaya göre ayarlıyorlar. Burda bi kız tarih veriyor o tarihlerde git.
evet ya 21.oo da yogurt kuru ve meyve var meyve fazla geldogi icin doktoruma soyledm sadece yogurt kurumu yiyorumAfiyet olsun canım. Yoğurt kürü yapan sen miydin?
Tüh ya neden böyle oldu kızlarTakım kayıp değil ölü
Yarın ayrılanlar bildirim yapmazsa kesin nota alacağız
Canım bizim gibi adının altına kilonu yazar mısın yarın başlangıç hedef güncel olarak. Eski mesajlara gittim unutmuşum. Gerçi yarın başlangıç olmuyo senin ama olsunevet ya 21.oo da yogurt kuru ve meyve var meyve fazla geldogi icin doktoruma soyledm sadece yogurt kurumu yiyorum
Canım konu yüz olunca haklısın zor oluyor. Dr a falan gitmiş miydin bazen yüzdeki kıllanma hormonlarla alakalı olabiliyor diye biliyorum. İş görüşmesine gelince zaten evrak toplama vs birkaç gün sürer o arada halledersin lazeri de veya mesai saatinden sonraya alırsın randevunuŞuan psikolojim yerlebir bu gün epilasyoan gittim iğneyi kemiğime kadar soktu kadın on dakika dayanamadım üç saat dayanan ben. Ben napıcam bunlar yüzünden her acıya katlanıyorum bıktım diye diye ağlayarak geldim eve.
Evdede çok kötüydüm ağlıyodum uyumuşum uyandım telefonu açtım her zaman yaptırdığım kadın arıyor. Bu iş kesin erkek arkadaşımın başının altından çıktı dedim. Aradım onu dedim senmi aradın onada kızdım ne burnunu sokuyosun diye.
Kadın randevu verdi pazartesiye iptal olmuş sağolsun. Ama ben yarın o işe görüşmeye gidicektim. Yine giderim hormonal bozukluğum var falan dicektim hani görürse yüzümü diye.
Ama ya derse pazartesi başla o zaman yok salı geleyim olmazmı diyemem.
Napıcam ben
Bende anlamadım takımın neşesi kaçtı resmenTüh ya neden böyle oldu kızlar
Diplomamıda almadım ben üniversite yarın gideyim onu alayım bariCanım konu yüz olunca haklısın zor oluyor. Dr a falan gitmiş miydin bazen yüzdeki kıllanma hormonlarla alakalı olabiliyor diye biliyorum. İş görüşmesine gelince zaten evrak toplama vs birkaç gün sürer o arada halledersin lazeri de veya mesai saatinden sonraya alırsın randevunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?