Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

8 subat menum
Sabah 8.00
1 bardak tarcinli limonlu ilik su

8.20
1 yumurta az tb ekmek

Oglen 12.00
Yarim simit+ayran

15.30
1kase yogurt yesilcay 3 parmak galete

19.30
1 kepce tarhana
3 kofte
3 yk bulgur
3-4 kasik bulgur pilavi
Bikac kasik salata

Ben bir dilim şekersiz kek yedim tatlı krizine geldi şekersiz diye avutuyorum kendimi

Ayrılanlar ayrıldıkları hafta ayrıldı diye yazılsada yüzdenin bölğmüne kişi olarak dahil oluyorlar dimi

Benim bu hafta fena değil yüzdem geçen hafta kötüydüde. Okullar başladı artık herkes döner takıma dedik ama işte kişisel sorunlar

Şuan psikolojim yerlebir bu gün epilasyoan gittim iğneyi kemiğime kadar soktu kadın on dakika dayanamadım üç saat dayanan ben. Ben napıcam bunlar yüzünden her acıya katlanıyorum bıktım diye diye ağlayarak geldim eve.

Evdede çok kötüydüm ağlıyodum uyumuşum uyandım telefonu açtım her zaman yaptırdığım kadın arıyor. Bu iş kesin erkek arkadaşımın başının altından çıktı dedim. Aradım onu dedim senmi aradın onada kızdım ne burnunu sokuyosun diye.

Kadın randevu verdi pazartesiye iptal olmuş sağolsun. Ama ben yarın o işe görüşmeye gidicektim. Yine giderim hormonal bozukluğum var falan dicektim hani görürse yüzümü diye.
Ama ya derse pazartesi başla o zaman yok salı geleyim olmazmı diyemem.

Napıcam ben

evet ya 21.oo da yogurt kuru ve meyve var meyve fazla geldogi icin doktoruma soyledm sadece yogurt kurumu yiyorum
Canım bizim gibi adının altına kilonu yazar mısın yarın başlangıç hedef güncel olarak. Eski mesajlara gittim unutmuşum. Gerçi yarın başlangıç olmuyo senin ama olsun

Canım konu yüz olunca haklısın zor oluyor. Dr a falan gitmiş miydin bazen yüzdeki kıllanma hormonlarla alakalı olabiliyor diye biliyorum. İş görüşmesine gelince zaten evrak toplama vs birkaç gün sürer o arada halledersin lazeri de veya mesai saatinden sonraya alırsın randevunu

Kızlar nerdesiniz? Spor listesi paylaşılmadi herhalde ben başlatıyorum. Kaptan bizi bırakıp gidecek diye korkuyorum Anka

8 Şubat spor listesi

1.lemonade17
100 jj 100 puan
500 bölgesel 100 puan
100 mekik 100 puan

Toplam 300 puan

8 Şubat spor listesi

1.lemonade17
100 jj 100 puan
500 bölgesel 100 puan
100 mekik 100 puan

Toplam 300 puan

2.ecembal
50 jj 50p
300 ip 60p
50 wall sit 50p
Toplam 160 p

Diplomamıda almadım ben üniversite yarın gideyim onu alayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…