bende Senn gibiydim keyfim olmadigi icin spor yapmadimBen spor yapmadım bugün keyifsizlikten. Aktif olmuyoruz hiç ondan galiba bu durgunluk
Süpersin ablakusura bakmayın katılamıyorum artık bensadece cuma bildirimleri yapmakta ayıp oluyor dilerseniz beni gruptan çıkarabilirsiniz. dün dr kontrolüm vardı. kilom 73,2 olmuş. yağ oranım % 44 ten % 40 a düşmüş. menüm aynı standartlıkta. sevgiler herkese
İnsanın kolunu kaldırcak hali olmuyomuş anladımbende Senn gibiydim keyfim olmadigi icin spor yapmadim
relg haftasindamisin yada kiyafetle mi tartildinBen sabitim yaa 66.6Ağlamak istiyorum neden böyle oldu. Sporu da artırmistim oysaki bu hafta
Farketmez canım zor oldu öyle siz bilirsinizkaptanim resimli mi bildirum yapicaz
Ben baktımda bunu buldum kaptanım onu bilmiyordumbulutungokyuzu hcrb son anda bildirim yapmıştı geçen hafta.
Burda yazmamışızdır belki son dakikalarda gelmişti :))Ben baktımda bunu buldum kaptanım onu bilmiyordum
İkiside degil canimrelg haftasindamisin yada kiyafetle mi tartildin
Harikasin canim tebrikler12.TAKIM 556. Etap***
Gulumse25(77,7/ ) kendi isteğiyle ayrıldı
Lemonade17(66,6/66.6) sbt
bulutungokyuzu(72,2/70,5/1,7/%2,35)
hCrb (76,3/73,2/ ) geçen hafta bildirimde bulunmadığı için yüzde ikiye bölündü / kendi isteğiyle ayrıldı
glstn99(61,3/ )kendi isteğiyle ayrıldı
Ecembal (63,2/
Gamzemdwf(80,3/79,9/0,4/%0,50)
soffty(64,2/
İnnuk(61,2/
Yeni Üyeler
Tmrlnk(
İnsallah gider canimbulutungokyuzu maşallah ne güzel kilo vermişsin
Gamzemdwf hoşçakal 80
lemonade17 oluyor bazen sen dikkat ettiysen sonra bi anda gidiyor üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?