Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

6 subat menu
sabah
2 yumurta (1cayk tereyaginda pisirilmis)
3 tb ekmek
15 tane zeytin
40 gr peynir
öğlen
3 tane z sarma biraz kadınlardı
1 el aya si büyüklüğünde patatesi mor lahanali turşusu yogurtlu salata (içinde mayonez tadında geliyordu "misafirlikte")
akşam
6 yk nesfit 1 bardak yarım yağlı süte katilmis[/QUOTE]

günaydın ilk kilo bildirimi : 71.0 tam olarak

8 şubat menüm :

kahvaltı : 1 mandalina
1 haşlanmış yumurta
2 salatalık
bol yeşillik
peynir
8 zeytin
1 avuç çiğ kuruyemiş

öğle : türlü
1 kase cacık
3 kaşık bulgur pilavı

akşam : 1 kase çorba
salata

50 dk yürüyüş ( gün boyu 10bin adım)
2.5 lt su

Ayyyy ben çok üzülüyordum yüzdemiz düşük olacak diye çok iyisiniz siz yaaa
@Ecembal ve innuk hadi siz de bildirin paylaşayım dışarı çıkacağım bu gün arkadaşa oturmaya gideceğim

60.8 kaptan..
Dün 61.5 du tüm gün aç kalınca gitmiş demek önceki günlerde su içememiştim hiç.
Dün yanımda götürdüm suyumu ama sadece sabah kahvaltısı ile geçirdim sayılır günü ..ödem varsa gitmiştir herhal

Yaaa olmaz ki ama hasta olursun o zaman

Hadi bakalım yapacaksın sen ben eminim hatta 70 i hiç görmeden 69 lar bile gelebilir

karatay ile 1 haftada sadece 600 gram vermişim ama ekmek ve şekeri büyük oranda hayatımdan cıkarttım bana faydası bu oldu bir de daha sonraki haftalar daha hızlı gidecek inanıyorum :))

karatay ile 1 haftada sadece 600 gram vermişim ama ekmek ve şekeri büyük oranda hayatımdan cıkarttım bana faydası bu oldu bir de daha sonraki haftalar daha hızlı gidecek inanıyorum :))
Tam kurallarına uymamışsındır canım. D vitaminine baktırdın mı. Karatay da vitaminler çok önemli. Geçen yediğin şehriye bile kaçamak aslında :)))

Tam kurallarına uymamışsındır canım. D vitaminine baktırdın mı. Karatay da vitaminler çok önemli. Geçen yediğin şehriye bile kaçamak aslında :)))

evet evet arada öyle kaçamaklar oldu iş yerinde çıkan yemeklerden dolayı :))
d vitaminim biraz düşüktü geçtiğimiz aylarda damla kullandım bitene kadar.
salı günü kadın doğumda randevum var gitmişken d vitaminine insülin direncine falan da baktırayım en iyisi.

bulutungokyuzu maşallah canım harikasın valla Gamzemdwf oh 70 ler hayırlı olsın canım soffty harika valla 700 gr Allah arttırsın inşallah

lemonade17 hiç canını sıkma canım sen aynen devam et önümüzdeki hafta gidecektir Eminim

diyet yaparken en sinir olduğum şey insanların tepkileri. "senin neyin var ki, sen zaten zayıfsın, ekmek yemeden yaşanır mı, bence sen çok abartıyorsun, vücudun güçsüz düşecek..."

her gün duyduğum laflar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…