Seni merak ettim abla sormiyim dedim dinlen diye. Hiçmi yok bir gelişmeGünaydın canlar
iki gündür yorgunluktan öldüm..
bir sonuç alabildim mi hayır?
sabah yataktan kalkamadım.
Hem de perşembe perşembe . Ya hiç mi takım ruhu katamıyoruzburaya yazmistim ama takin menulerine yazmadim dunks menuyu yazmiycam yazamiycam utaniyorum8
Canım hem bana diyorsunuz hem kendiniz de takıyorsunuz. Hiç bir şey takmaya gelmiyor boşver.Ben sevinemiyorum ya siz sevinin yerime
Hadi bakalım yapacaksın sen ben eminim hatta 70 i hiç görmeden 69 lar bile gelebilirhedefim 1 hafta sonra 70 olmak :)
Yaaa olmaz ki ama hasta olursun o zaman60.8 kaptan..
Dün 61.5 du tüm gün aç kalınca gitmiş demek önceki günlerde su içememiştim hiç.
Dün yanımda götürdüm suyumu ama sadece sabah kahvaltısı ile geçirdim sayılır günü ..ödem varsa gitmiştir herhal
kattigi icin yazmadim ya aslinda kacamak degilde fazla fazla yeme mesela are ogunde findik 3 5 tane Yemem gerekiyorken 1 avuc 've fazlasi gibi gibiHem de perşembe perşembe . Ya hiç mi takım ruhu katamıyoruz
Canım hem bana diyorsunuz hem kendiniz de takıyorsunuz. Hiç bir şey takmaya gelmiyor boşver.
Hadi bakalım yapacaksın sen ben eminim hatta 70 i hiç görmeden 69 lar bile gelebilir
Tam kurallarına uymamışsındır canım. D vitaminine baktırdın mı. Karatay da vitaminler çok önemli. Geçen yediğin şehriye bile kaçamak aslında :)))karatay ile 1 haftada sadece 600 gram vermişim ama ekmek ve şekeri büyük oranda hayatımdan cıkarttım bana faydası bu oldu bir de daha sonraki haftalar daha hızlı gidecek inanıyorum :))
Tam kurallarına uymamışsındır canım. D vitaminine baktırdın mı. Karatay da vitaminler çok önemli. Geçen yediğin şehriye bile kaçamak aslında :)))
***12.TAKIM 556. Etap***
Gulumse25(77,7/ ) mezun olmak istiyor
Lemonade17(66,6/66.6) sbt
bulutungokyuzu(72,2/70,5/1,7/%2,35)
hCrb (75,2 /73,2/)
glstn99(61,3/61 )kendi isteğiyle ayrıldı
Ecembal (63,2/
Gamzemdwf(80,3/79,9/0,4/%0,50)
soffty(64,2/63,5
İnnuk(61,2/
Yeni Üyeler
Tmrlnk(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?