Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka canim bisey sorcm
Bizim takimda bi arkadas sabah erken kalktigi ve zamani olmadigi icin kilosu hep fazla cikiyo. Bende dusundum ki hafta sonu tartilip cuma gunu o kilosunu bildirse nasil olur ? Onunla ilgili bi kural yok diye biliyorun
Bilmiyorum ki canım bizde de var çalıştığı için erken tartılmak zorunda olan. Paylaşımda sor istersen şimdi ben ne desem olmaz.

Hiç sorma canım
Ama önemli olan senin mutluluğun
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan ona göre yaşa
Herkes her şartta konuşuyor kilolu olsan konuşuyorlar zayıf olsan konuşuyorlar boşver dilediğini yap
hele ki bi tane ye bişey olmaz sonra ayyy çok zayiflamissin nasıl yaptın demeye basliyorlar

Herkese hayirli aksamlar kizlar..
Ben merve!!!eger izniniz olursa sizlerle yarismak istiyorum..
Dha once diger gruplarda yaristim..ilk tskima girdigim sene yanlis hatirlamiyorsam 2013 de guzel kilo verdim..fakat hamilelik dogum derken yenidem uzerime yapisti..
Tekrardan baslamak istiyorum..en son 6.takimda yaristim..ordanda ayrilmak zorunda kaldim..sevgili kaptanim..beni kabul ederseniz sevinirim..@sahgull arkadasim burayi onerdi...
Hakkimizda hayirlisi olsun..

kızlar napiyoruz ben yemeğimi yedim menüyü paylaştığım
9 ocak
sabah
2 haşlanmış yumurta
aksam
1 adet cupra patates salata

hosgeldin canim ins vericeksin emziriyormusun bebeğin ne kadarlik

sende hoşgeldin canım azmin ve motivasyon un hiç kaybolmasin

hosgeldin canim ins vericeksin emziriyormusun bebeğin ne kadarlik
Hosbuldum
Evet emziriyom ..yarin 40 gunluk oluyo nasipse..
Vermek istiyorum..cunku kendimi cok kotu hissediyorum..hem saglikli olmak icin,hemde uctane haylazin pesinden rahayca kosturabilmek icin istitorum..ins girerim takimada.

9 şubat cuma
sabah 500ml su
kahvaltı = tam bugday unundan yapılma 1 adet krep 1 adet domates 1 adet salatalık roka maydonoz taze nane 3 yeşil zeytin 1 uzun burgu peynir
ara öğün = bitki çaýi 5 fındık 1 portakal
öğle = 1 kaşık patates püresi 2 avuç kadar tavuk salata 1 bardak ayran
ara öğün = bitki çaýi 1 avuç leblebi 1 dilim ananas
akşam = mercimek çorbası salata

Lohusa değil dimi. Lohusa değilse gelsin tabii ilgilenirim
Kirkimiz cikti sayilir..
Simdi yalan soyleyemem..ama kendimi hazir hossediyorum..logusaligin ne acidan engelo varki mesela..
Saglik acisindan mi duygusal acidan mi ..ben bilemedim simdi..ne yazcamida..hayy Allah..!!

Hosbuldum
Vermek istiyorum..cunku kendimi cok kotu hissediyorum..hem saglikli olmak icin,hemde uctane haylazin pesinden rahayca kosturabilmek icin istitorum..ins girerim takimada.
daha bebisin ufakmis canim benimde 11 aylık bi kizim ve bende emziriyorum emzirmenin bu surede sana cok faydasi olacak aman suyunu ve yediklerinin kalitesini dusurme sütun etkilenmesin ben 1 ayda 6 buçuk kilo verdim ve bu emzirme sayesinde ama sutum biraz etkilendi

Hosbuldum
Bnmde 7 aylik bebegim var. Diyetisyen ek gidaya baslayana kadar diyet yapmamami onermisti. Belki sutun azalmaz ama sutunun katlitesi azalir demisti. Emzirme doneminde 117ye kadar dustum diyet yapmadan. Bende odemde vardi. 1 1,5 ay oluyor diyete baslayali. Bnm sana tavsiyem bence ek gidaya gecene kadar sabret canim

bende arkadasa katiliyorum ekmek yeme abür cuburu çok rahat verirsin peki kaç kilosun boyun kac mrv2855

M Massmavi
mrv2855
Hoşgeldiniz kızlar
Burda grupla çok güzel kilo veriliyor
Yeterki sık sık girin
Hep destek tam destek
Amacim zaten o..motive olmak..tek basina olmuyor..motivasyona ihtiyacim var..
Sekere duskunlugum artti..
Psikolojik olarakda sut yapar diyip yediklerimi saymiyorum bile..bunun onune gecmek icin burdayim..hem tecrubeli kisilerden fikir almak,dogru beslenmek..takimda olunca izleniyorum hissi olusuyor..kaptancim da kabul etse bi insaallah

Yok yok zaten sutumu etkileyecek herhangi bi beslenme turu secemem..saglikli beslenerekde kilo verilebilir..tamamen saglikli beslenmek icin,su bogaz derdinden kurtulmak icin istiyorum..agir spor yapmam ama leslie programi olir..duzenli yuruyus olur..6.aydan sonra baslarim mekikti squatti yawas yawas
Haklisiniz!!Ama eminim o zamana kadar heralde 80 90 olurim..kendimo motive edemiyorum..toz seker yiyorum resmen..motive olmal icin baslamak istedim..yukardada yazdigim gibi amacim saglikli bilincli beslenmek..zaten az yiyemem..ama asiri yememi engellerim burda olursam..
Oyle dusunuyorum en azindan.
Tabiki yine istisare onemli..olmazsa o sekilde yapariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…