Bilmiyorum ki canım bizde de var çalıştığı için erken tartılmak zorunda olan. Paylaşımda sor istersen şimdi ben ne desem olmaz.Anka canim bisey sorcm
Bizim takimda bi arkadas sabah erken kalktigi ve zamani olmadigi icin kilosu hep fazla cikiyo. Bende dusundum ki hafta sonu tartilip cuma gunu o kilosunu bildirse nasil olur ? Onunla ilgili bi kural yok diye biliyorun
hele ki bi tane ye bişey olmaz sonra ayyy çok zayiflamissin nasıl yaptın demeye basliyorlarHiç sorma canım
Ama önemli olan senin mutluluğun
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan ona göre yaşa
Herkes her şartta konuşuyor kilolu olsan konuşuyorlar zayıf olsan konuşuyorlar boşver dilediğini yap
Tmm cnm sagol. Bildirim isi bitsin sorarin o haldeBilmiyorum ki canım bizde de var çalıştığı için erken tartılmak zorunda olan. Paylaşımda sor istersen şimdi ben ne desem olmaz.
Lohusa değil dimi. Lohusa değilse gelsin tabii ilgilenirimAnka kaptanım bi arkadaşım doğum kilolarını vericek seni önerdim
Ben samimiyetten kızamam diye bana gelmiycek
İlgilenirsin demi
hosgeldin canim ins vericeksin emziriyormusun bebeğin ne kadarlikHerkese hayirli aksamlar kizlar..
Ben merve!!!eger izniniz olursa sizlerle yarismak istiyorum..
Dha once diger gruplarda yaristim..ilk tskima girdigim sene yanlis hatirlamiyorsam 2013 de guzel kilo verdim..fakat hamilelik dogum derken yenidem uzerime yapisti..
Tekrardan baslamak istiyorum..en son 6.takimda yaristim..ordanda ayrilmak zorunda kaldim..sevgili kaptanim..beni kabul ederseniz sevinirim..@sahgull arkadasim burayi onerdi...
Hakkimizda hayirlisi olsun..
sende hoşgeldin canım azmin ve motivasyon un hiç kaybolmasinKizlar merhaba,
Gruba biraz baktim. Vermis oldugunuz kilolar icin hepinizi tebrik ediyorum.Bende 134 kilodan 109 kiloya kadar dusmeyi basardim.Daha yolum uzun hedefim 75 kilo. Boyum 1.72 . Iri kemikli oldugum icin 75 kilo olsam yeter diye dusunuyorum.
Hosbuldumhosgeldin canim ins vericeksin emziriyormusun bebeğin ne kadarlik
Hosbulduk canimsende hoşgeldin canım azmin ve motivasyon un hiç kaybolmasin
Kirkimiz cikti sayilir..Lohusa değil dimi. Lohusa değilse gelsin tabii ilgilenirim
daha bebisin ufakmis canim benimde 11 aylık bi kizim ve bende emziriyorum emzirmenin bu surede sana cok faydasi olacak aman suyunu ve yediklerinin kalitesini dusurme sütun etkilenmesin ben 1 ayda 6 buçuk kilo verdim ve bu emzirme sayesinde ama sutum biraz etkilendiHosbuldum
Evet emziriyom ..yarin 40 gunluk oluyo nasipse..
Vermek istiyorum..cunku kendimi cok kotu hissediyorum..hem saglikli olmak icin,hemde uctane haylazin pesinden rahayca kosturabilmek icin istitorum..ins girerim takimada.
Bnmde 7 aylik bebegim var. Diyetisyen ek gidaya baslayana kadar diyet yapmamami onermisti. Belki sutun azalmaz ama sutunun katlitesi azalir demisti. Emzirme doneminde 117ye kadar dustum diyet yapmadan. Bende odemde vardi. 1 1,5 ay oluyor diyete baslayali. Bnm sana tavsiyem bence ek gidaya gecene kadar sabret canimHosbuldum
Evet emziriyom ..yarin 40 gunluk oluyo nasipse..
Vermek istiyorum..cunku kendimi cok kotu hissediyorum..hem saglikli olmak icin,hemde uctane haylazin pesinden rahayca kosturabilmek icin istitorum..ins girerim takimada.
bende arkadasa katiliyorum ekmek yeme abür cuburu çok rahat verirsin peki kaç kilosun boyun kacBnmde 7 aylik bebegim var. Diyetisyen ek gidaya baslayana kadar diyet yapmamami onermisti. Belki sutun azalmaz ama sutunun katlitesi azalir demisti. Emzirme doneminde 117ye kadar dustum diyet yapmadan. Bende odemde vardi. 1 1,5 ay oluyor diyete baslayali. Bnm sana tavsiyem bence ek gidaya gecene kadar sabret canim
Amacim zaten o..motive olmak..tek basina olmuyor..motivasyona ihtiyacim var..
Yok yok zaten sutumu etkileyecek herhangi bi beslenme turu secemem..saglikli beslenerekde kilo verilebilir..tamamen saglikli beslenmek icin,su bogaz derdinden kurtulmak icin istiyorum..agir spor yapmam ama leslie programi olir..duzenli yuruyus olur..6.aydan sonra baslarim mekikti squatti yawas yawasdaha bebisin ufakmis canim benimde 11 aylık bi kizim ve bende emziriyorum emzirmenin bu surede sana cok faydasi olacak aman suyunu ve yediklerinin kalitesini dusurme sütun etkilenmesin ben 1 ayda 6 buçuk kilo verdim ve bu emzirme sayesinde ama sutum biraz etkilendi
Haklisiniz!!Ama eminim o zamana kadar heralde 80 90 olurim..kendimo motive edemiyorum..toz seker yiyorum resmen..motive olmal icin baslamak istedim..yukardada yazdigim gibi amacim saglikli bilincli beslenmek..zaten az yiyemem..ama asiri yememi engellerim burda olursam..Bnmde 7 aylik bebegim var. Diyetisyen ek gidaya baslayana kadar diyet yapmamami onermisti. Belki sutun azalmaz ama sutunun katlitesi azalir demisti. Emzirme doneminde 117ye kadar dustum diyet yapmadan. Bende odemde vardi. 1 1,5 ay oluyor diyete baslayali. Bnm sana tavsiyem bence ek gidaya gecene kadar sabret canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?