İlk gun milk gun demeyin..vurun kirpaci vurun kirpaciCanım ilk günün kusuru olmazmış
Ama gözlerim kahvaltı aradı
İlk gun milk gun demeyin..vurun kirpaci vurun kirpaci
Kajvalti yapiyorim normalde tabiki..
Bugunluk boyle olsun dedim..arada kahvalti saatinde corba icmeyi severim..hem hafif oluyo..hemde tam doyuyorum boyle..
Ayy bide soylicem gece cok kalkiyorum bazen..bu gecede oyle oldu..sabah aslinda kizima ve esime kahvalti hazirliyorum..bu sabah gec kalktim ve aksamda corbam vardi..isittim ve onu yedik..ac gitmelerinden iyidir dedim..
Sonra ki cevizli yaz helvasi hem sutum olsun hemde tatli cekiyo canim o sebebten
O helva nın yeneceği en güzel vakit sabah o doğru seçim
Benim de 21 aylık kızım var iki de abisi
tabi seninde malumun
Kimyon hem gaz alır hem sütü artırır dereotu hurma ve ceviz de
çok özel zamanlar tadını çıkar emdikçe gidecek zaten hain kilolar
Tesekkur ederim..insaallah gidexek..inaniyorum ben..bilincli olmak sart ama..Bir arkadaş vardı Günlüklerde takip ederdim
İki aylıkken başladı diyet spor ful bir azim bir irade baya verdi bebil dört aylık olunca sütüm azaldı defi bıraktı
İki ay sonra beş verdiyse on almış olarak döndü sütüm hala az diyordu
Bunlar hep tecrübe sen @anka_misali ne kendini teslim et rahat et
O da bizden üç çocuk annesi
Tebriklerrr4. Olmuşuz kızlar.
HADİ TAKIMIMIZA BİR MAŞALLAH
Sıkıntılı bir hafta olmasına rağmen çoğumuz için sonucumuz çok güzel oldu.
Daha iyi menüler ve daha iyi sporlarla gitsin bizi çirkin gösteren sağlığımızdan eden utandıran bıktıran hain kilolaarr
MAŞALLLAH4. Olmuşuz kızlar.
Daha iyi menüler ve daha iyi sporlarla gitsin bizi çirkin gösteren sağlığımızdan eden utandıran bıktıran hain kilolaarr
Yaaa ben de 0,30 un altında kalacağız diye çok korkarken büyük moral oldu bana hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmm4. Olmuşuz kızlar.
Benim katkım olmasa da maşallah takımımızaYaaa ben de 0,30 un altında kalacağız diye çok korkarken büyük moral oldu bana hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmm
Evett yaa bende çok özledim takımımızın neşesi gitti resmen@Gulumse25 yaa çok özlettin kendini
Neden canım kilo da almadın sonuçta. Hiç motivasyon yoktu çok iyi bence sonuç öyle düşünmeBenim katkım olmasa da maşallah takımımızabende çok sevindimmm
İnsallah haftaya güzel bir kiloyla geleceğim canımNeden canım kilo da almadın sonuçta. Hiç motivasyon yoktu çok iyi bence sonuç öyle düşünme
Ben okuyamıyorum canım hiç. Açtım özeli sana atabilirsin.Sana mesaj gönderemiyorum sanırım o yüzden buraya ekledim.Anka
9 şubat cuma
sabah 500ml su
kahvaltı = tam bugday unundan yapılma 1 adet krep 1 adet domates 1 adet salatalık roka maydonoz taze nane 3 yeşil zeytin 1 uzun burgu peynir
ara öğün = bitki çaýi 5 fındık 1 portakal
öğle = 1 kaşık patates püresi 2 avuç kadar tavuk salata 1 bardak ayran
ara öğün = bitki çaýi 1 avuç leblebi 1 dilim ananas
akşam = mercimek çorbası salata
Sopamı hazırlayayım o zamanYazıyorum kaptanım şimdiden anlaşalım kızmak yok
tşkedermAfiyet olsun canım güzel menü
Kaptamin ben yarindan itibaren yazmaya baslasam olur muKızlarrrrr menüler nerdeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?