Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım ilk günün kusuru olmazmış
Ama gözlerim kahvaltı aradı
İlk gun milk gun demeyin..vurun kirpaci vurun kirpaci
Kajvalti yapiyorim normalde tabiki..
Bugunluk boyle olsun dedim..arada kahvalti saatinde corba icmeyi severim..hem hafif oluyo..hemde tam doyuyorum boyle..
Ayy bide soylicem gece cok kalkiyorum bazen..bu gecede oyle oldu..sabah aslinda kizima ve esime kahvalti hazirliyorum..bu sabah gec kalktim ve aksamda corbam vardi..isittim ve onu yedik..ac gitmelerinden iyidir dedim..
Sonra ki cevizli yaz helvasi hem sutum olsun hemde tatli cekiyo canim o sebebten

O helva nın yeneceği en güzel vakit sabah o doğru seçim
Benim de 21 aylık kızım var iki de abisi
tabi seninde malumun
Kimyon hem gaz alır hem sütü artırır dereotu hurma ve ceviz de

çok özel zamanlar tadını çıkar emdikçe gidecek zaten hain kilolar

Bir arkadaş vardı Günlüklerde takip ederdim
İki aylıkken başladı diyet spor ful bir azim bir irade baya verdi bebil dört aylık olunca sütüm azaldı defi bıraktı
İki ay sonra beş verdiyse on almış olarak döndü sütüm hala az diyordu

Bunlar hep tecrübe sen @anka_misali kendini teslim et rahat et
O da bizden üç çocuk annesi

4. Olmuşuz kızlar.
HADİ TAKIMIMIZA BİR MAŞALLAH
Sıkıntılı bir hafta olmasına rağmen çoğumuz için sonucumuz çok güzel oldu.

Daha iyi menüler ve daha iyi sporlarla gitsin bizi çirkin gösteren sağlığımızdan eden utandıran bıktıran hain kilolaarr

Tesekkur ederim..insaallah gidexek..inaniyorum ben..bilincli olmak sart ama..
Tebriklerrr

Yaaa ben de 0,30 un altında kalacağız diye çok korkarken büyük moral oldu bana hepinize çok teşekkür ederim canlarımmmm

Neden canım kilo da almadın sonuçta. Hiç motivasyon yoktu çok iyi bence sonuç öyle düşünme
İnsallah haftaya güzel bir kiloyla geleceğim canım bı detoks a başlamayı düşünüyorum 3 günlük sana özelden atayım olur dersen yapcam.

Sana mesaj gönderemiyorum sanırım o yüzden buraya ekledim. Anka

Eklentiler

• IMG-20180209-WA0001.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 45

Afiyet olsun canım güzel menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…