77 kiloyum..160 boyum..60 kilo olmak istiyorum..ideal 52 diyorda..52 zor..60 olsam tam oluyorumbende arkadasa katiliyorum ekmek yeme abür cuburu çok rahat verirsin peki kaç kilosun boyun kacmrv2855
çok aşırı değilmiş ama tabi dikkat etmek gerek benim 152 boyun 70.8 kiloydum çok şükür bi 7 kilo verdim burda77 kiloyum..160 boyum..60 kilo olmak istiyorum..ideal 52 diyorda..52 zor..60 olsam tam oluyorum
Biliyorum suan zor bir surecten geciyorsun. Sana hak veriyorum. Incir,yesil sogan sutu arttiran yiyecekler. Bol bol su da tuket. Bide kendine stres yapma sakın. Bnde cok strese girmistim. Strese girdikce sutum azalmisti. Insallah istedigin kiloya ulasirsin canim.Amacim zaten o..motive olmak..tek basina olmuyor..motivasyona ihtiyacim var..
Sekere duskunlugum artti..
Psikolojik olarakda sut yapar diyip yediklerimi saymiyorum bile..bunun onune gecmek icin burdayim..hem tecrubeli kisilerden fikir almak,dogru beslenmek..takimda olunca izleniyorum hissi olusuyor..kaptancim da kabul etse bi insaallah
Yok yok zaten sutumu etkileyecek herhangi bi beslenme turu secemem..saglikli beslenerekde kilo verilebilir..tamamen saglikli beslenmek icin,su bogaz derdinden kurtulmak icin istiyorum..agir spor yapmam ama leslie programi olir..duzenli yuruyus olur..6.aydan sonra baslarim mekikti squatti yawas yawas
Haklisiniz!!Ama eminim o zamana kadar heralde 80 90 olurim..kendimo motive edemiyorum..toz seker yiyorum resmen..motive olmal icin baslamak istedim..yukardada yazdigim gibi amacim saglikli bilincli beslenmek..zaten az yiyemem..ama asiri yememi engellerim burda olursam..
Oyle dusunuyorum en azindan.
Tabiki yine istisare onemli..olmazsa o sekilde yapariz
Cok guzel,,,tebrik ederim..çok aşırı değilmiş ama tabi dikkat etmek gerek benim 152 boyun 70.8 kiloydum çok şükür bi 7 kilo verdim burda
İnsaallah..hedefim 60...65 bile olsam amennaa..Allah buyuk..:))Biliyorum suan zor bir surecten geciyorsun. Sana hak veriyorum. Incir,yesil sogan sutu arttiran yiyecekler. Bol bol su da tuket. Bide kendine stres yapma sakın. Bnde cok strese girmistim. Strese girdikce sutum azalmisti. Insallah istedigin kiloya ulasirsin canim.
Hosbulduk canim
Anladim..yok kaptanim oyle birsey soz konusu degil..hicbirsey bebegimin rizkindan onemli ve oncelikli degil..benim amacim sut yapar psikolojisinden kurtulamk..saglikli beslenmek..mrv2855 canım daha önce de lohusayken katılanlar oldu çok az yiyorlardı uyarılarıma rağmen daha da azalttılar anlaşamadık. O sebeple dedim. Biraz yaz yediklerini baktık normal yiyorsun devam edebilirsin. sütünü azaltacak şekilde yapmazsan sıkıntı olmaz inşallah canım hoşgeldin aramıza.
Nasıl güzel anlattın kendini sağlığın için tabiki ilk önce herşeyyO zamn kendimi tanitayim..27 yasindayim.ev hanimiyim..ist oturuyorum..
Uc tane melegim var..biri 6 biri 3 biride 39 gunluk
Kilom 77 ...boyum 160..hedefimi 60 belirledim..
Kilo vermek istememin sebebi tabiki guzelde gorunmek ama onceligim sagligim..astim gecmisim var..belde sinir skismasi ilk dogumda oldu..adet duzensizligim oluyo..bunlarin baslica sebebi kilo fazlam..kemiklerim birde cok ince tasiyamiyorum....birde uc tane yavrum var..onlara ornek bir anne olmak istiyorum..bir kizim iki oglum var bu arada..
İns guzel kilolar veririz..
Hedefimize ulasiriz..
Ben evli değilim o yüzden menüne yorum yapmayacağım bilmiyom çocuklu falan süt o bu tek bekarda benim burda bu aradaİlk menumude yazayim..
Sabah
Tavuk suyuna sehriye corbasi ictim..
İki uc dilim ekmek
İki dilim cevizli helva..
Ara
Turk kahvesi orta sekerli..
Oglen
6 kasik kadar barbunya yemegi uzerine kimyon serptim..(gazini alir dediler)
Bir kase ev yapimi yogurt
Ara
Bir elma 5 6 tane findik yedim..oglan isteyimce agzima attim oyle..
Aksam yemeginden once rezene bir kupa
Aksam
Haslanmis tavuk but iki parca
Uc dort kasik bulgur pilavi uzerinde yarim sogan sumakli..
Yarim kase yogurt
Bir saat sonra kayisi hosafi..
Spor :kizimi okuldan almaya giderken erken ciktim biraz..yarim saat yurudum..
Su..3 litre iciyorum hergun..malum sut banka yatirim
İlk menumude yazayim..
Sabah
Tavuk suyuna sehriye corbasi ictim..
İki uc dilim ekmek
İki dilim cevizli helva..
Ara
Turk kahvesi orta sekerli..
Oglen
6 kasik kadar barbunya yemegi uzerine kimyon serptim..(gazini alir dediler)
Bir kase ev yapimi yogurt
Ara
Bir elma 5 6 tane findik yedim..oglan isteyimce agzima attim oyle..
Aksam yemeginden once rezene bir kupa
Aksam
Haslanmis tavuk but iki parca
Uc dort kasik bulgur pilavi uzerinde yarim sogan sumakli..
Yarim kase yogurt
Bir saat sonra kayisi hosafi..
Spor :kizimi okuldan almaya giderken erken ciktim biraz..yarim saat yurudum..
Su..3 litre iciyorum hergun..malum sut banka yatirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?