Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hiç sorma canım
Ama önemli olan senin mutluluğun
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan ona göre yaşa
Herkes her şartta konuşuyor kilolu olsan konuşuyorlar zayıf olsan konuşuyorlar boşver dilediğini yap

Bencede sen hiç kulak asma onlara. Banada bir deri bir kemiksin diyolar nerde kemik ben görmüyorum etten

Kızlar daha çok verebılırdın belki ama geciktirici kullanıyorum ve acayip derecede ödemim var hava değişiminden olabılır

Kızlar daha çok verebılırdın belki ama geciktirici kullanıyorum ve acayip derecede ödemim var hava değişiminden olabılır
Ben ödem olduğunun farkındayım canım. Olsun 70leri gördün gerisi gelecek inşallah
Pazartesi salı perşembe eklememişsin canım.

Gec kaldimmm inanin sabahtan beri ugrastiklarimi bilseniz resmi isler bitmedi millet cumaya gitti elime tel aldim anca yalnz bebim kilom sabit degismiyor hicc 63.2
Olsun canım 8 e kadar vakit var aslında da benim öğleden sonra yoğun oluyor bir an önce paylaşıp gideyim diye acele ediyorum. Sağlık olsun. Ama senin boyunda gelenler genelde bu kilolarda takılıp kalıyorlar. Acaba 170 boy için 60 olmuyor mu

Anka yetistim mi arkadaslar kusura bakmayın hepinizden ayri ayri helallik istiyorum bisey degil gruba da faydam olmadi yuzdeye

Aslinda olmuştu ama 4 sene önce bilmiyorummm

2 Şubat menü
Kahvaltı
1/2 simit
1 kk peynir

Öğlen
2 mercimek köftesi
Salata

Ara
10 badem

Akşam
1 kase mantı

2.5 lt su

4 Şubat menü

1 simit
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 YK kahvaltılık sos

Ara
Limonlu sade maden suyu

Akşam 17.30
3 YK fırında sebzeli tavuk
2 YK makarna
Bol salata (2 YK haşlanmış nohut eklenmiş)

Canim müsait olduğunda menulerime bakar mısın? Anka
Bu hafta bana bir program yapalimm

4 sene önce yaşın kaçtı canım. Ben de 5 sene önce 49 görmüştüm bence bi yağ kas ölçümü yaptırmaya çalış.
Benim boy da 170. İdeal kilo 64 çıkıyor aslında bizim ama kendimizi iyi hissetmek için 60 istiyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…