- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Hiç sorma canımdiyet yaparken en sinir olduğum şey insanların tepkileri. "senin neyin var ki, sen zaten zayıfsın, ekmek yemeden yaşanır mı, bence sen çok abartıyorsun, vücudun güçsüz düşecek..."
her gün duyduğum laflar
Bencede sen hiç kulak asma onlara. Banada bir deri bir kemiksin diyolar nerde kemik ben görmüyorum ettendiyet yaparken en sinir olduğum şey insanların tepkileri. "senin neyin var ki, sen zaten zayıfsın, ekmek yemeden yaşanır mı, bence sen çok abartıyorsun, vücudun güçsüz düşecek..."
her gün duyduğum laflar
Bende ona şaşırdım bir haftadır yani menülerini görüyoruz. Ama yoldaydın başka yerdesin diye bişey demedimKızlar daha çok verebılırdın belki ama geciktirici kullanıyorum ve acayip derecede ödemim var hava değişiminden olabılır
Ben ödem olduğunun farkındayım canım. Olsun 70leri gördün gerisi gelecek inşallahKızlar daha çok verebılırdın belki ama geciktirici kullanıyorum ve acayip derecede ödemim var hava değişiminden olabılır
Girmeyecek heralde
Girmeyecek heralde
Gec kaldimmm inanin sabahtan beri ugrastiklarimi bilseniz resmi isler bitmedi millet cumaya gitti elime tel aldim anca yalnz bebim kilom sabit degismiyor hicc 63.2
Olsun canım 8 e kadar vakit var aslında da benim öğleden sonra yoğun oluyor bir an önce paylaşıp gideyim diye acele ediyorum. Sağlık olsun. Ama senin boyunda gelenler genelde bu kilolarda takılıp kalıyorlar. Acaba 170 boy için 60 olmuyor muGec kaldimmm inanin sabahtan beri ugrastiklarimi bilseniz resmi isler bitmedi millet cumaya gitti elime tel aldim anca yalnz bebim kilom sabit degismiyor hicc 63.2
Aslinda olmuştu ama 4 sene önce bilmiyorummmOlsun canım 8 e kadar vakit var aslında da benim öğleden sonra yoğun oluyor bir an önce paylaşıp gideyim diye acele ediyorum. Sağlık olsun. Ama senin boyunda gelenler genelde bu kilolarda takılıp kalıyorlar. Acaba 170 boy için 60 olmuyor mu
4 sene önce yaşın kaçtı canım. Ben de 5 sene önce 49 görmüştümAslinda olmuştu ama 4 sene önce bilmiyorummm
2 Şubat menü
Kahvaltı
1/2 simit
1 kk peynir
Öğlen
2 mercimek köftesi
Salata
Ara
10 badem
Akşam
1 kase mantı
2.5 lt su
3 Şubat menü
Kahvaltı
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
1 YK lor
1 tatlı kaşığı incir reçeli
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos ( ev yapımı)
5-6 zeytin
Ara
Sade türk kahvesi
2 tane yulaflı şekersiz kurabiye (ev yapımı)
Akşam
Balık
Bol salata
2 küçük dilim helva
4 Şubat menü
1 simit
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 YK kahvaltılık sos
Ara
Limonlu sade maden suyu
Akşam 17.30
3 YK fırında sebzeli tavuk
2 YK makarna
Bol salata (2 YK haşlanmış nohut eklenmiş)
5 Şubat menü
Sabah 8.30
Çavdar ekmeğine peynirli marullu sandviç
Çay
Öğlen 12.30
1 kepçe mercimek çorbası
4 YK Bulgur pilavı
Küçük kase cacık
Ara
1 yulaflı şekersiz kurabiye
1 küçük avuç beyaz leblebi
Limonlu yeşil çay
Akşam 17.30
5-6 YK yoğurt
3 YK yulaf
20 badem
1 elma
6 Şubat menü
Sabah
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4-5 zeytin
1 tatlı kaşığı kahvaltılık sos
Ara
1 minik portakal
Öğlen
Yarım kase domates çorbası
1 tabak zeytinyağlı pırasa
Salata
Yoğurt
Ara
1 elma
1 avuç badem
Akşam
Balık + salata
1 dilim helva
7 Şubat menü
Sabah
Çavdar ekmeğine peynirli yesilikli sandviç
Ara
1 çay bardağı sütlü kahve
1minik tarçınlı kurabiye
Öğlen
4 YK bulgur pilavı
Ayran
1 küçük dilim börek
Ara
1 portakal
10 badem
Yeşilçay
Akşam
Zeytinyağlı Brüksel
3 YK Yoğurt
1 dilim şekersiz kek
8 Şubat menü
Sabah
3 etimek
2 kk peynir
4 Zeytin
Ara
Yeşil Çay
10-15 badem
Öğlen
Yarım kase ezogelin çorbası
1 tabak yeşil mercimek
Yoğurt
Salata
Ara
Ayran
2 tane eti form
Akşam
Zeytinyağlı Brüksel
Yoğurt
Ara
Form çayı
+1 dilim şekersiz kek
Benim boy da 170. İdeal kilo 64 çıkıyor aslında bizim ama kendimizi iyi hissetmek için 60 istiyoruz sanırım4 sene önce yaşın kaçtı canım. Ben de 5 sene önce 49 görmüştümbence bi yağ kas ölçümü yaptırmaya çalış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?