Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba adim Nazlı ev hanımıyım 34 yaşındayım 4 çocuk annesiyim 90 kiloyum geçen sene tiroit ameliyatı oldum tiroitlrim alindi ondan sonra birden kilo almaya basladim 1 yılda 20 kilo aldım ayrıca reaktif hipoglisemim var.gercekten zayiflamak istiyorum

offf off offif
kızlar spor yapamadım daha ve hic enerjim yok kızla bütün gün ağlama nöbetleri yemek yedirme çabaları derken enerjim bitiyor hele ki yemek yedirme resmen takla atıyorum

canım hoşgeldin işin biraz zor gibi gözüküyor rabbim kolay getirsin diyetisyen desteği aliyormusun

N nazlissss çocukların kaç yasindalar bende 37 yaşındayım 3 kız annesinin en büyüğüm 15 yaşında 2 numaram 11 küçüğüm cennet meyvem 11 aylik

B bibliyofil_k nerelerdesin göremiyorum seni karataycı arkadaşım

Ankaaaa merhaba canim
Sorma yatili misafirim vardi dunden beri yeni gittiler. Uzandim kendimi hemen buraya attim

Dünkü menum sabah standart karatay kahvaltisi haslanmis yumurta peynir zeytin bol yesillik 1 avuc cig kuruyemis

Öğle Levrek bol roka salatasi

Aksam : mantar sote ve 1 kase yogurt

10 subat menum

Kahvalti az sucuklu yumurta
Peynir zeytin yesillik
1 avuc cig kuruyemis

Öğle : 1 kase yayla corbası salata

Aksam kuru patlican yemegi
Salata
Ve cok az pirinç pilavi ( bu normalde yasak ama inanin cok lezzetli yapmışım dayanamadim 3 kasik kadar yedim()

Haftasonu zor geciyo evde olunca biseyler yapiyorum ve yememek icin zor duruyorum.

Haftaici is yerinde daha kolay uyuyorum diyete.

bizim adam yanımda trilice yiyor offff offfff

Keşke bir tadına baksaydın sadece

10 şubat menü
domates salatalık
peynir 5 6 tane zeytin
3 dilim tb ekmegi
1 tk çilek reçeli
3 yk yumurtali mantar
öğlen
3 yk makarna salatası
ara
1 portakal
akşam
1 çupra patates salata

10 Şubat menü
4 YK yoğurt + tarçın
5 küçük hurma + 3 YK yular
Limonlu yeşil çay

Ara
5galeta + çay

Öğlen
Balık + salata

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam
Çavdar ekmeğine peynirli sandviç
Çay

Ara
1 avuç çekirdek
10-15 adet karışık kuruyemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…