Birlikte yapalimmmmmmm ben de ben de lutfen hic yapmadim basladiklarim hep 2 gun surdu bana da destek soyle tartida 100 gr dusse raziyimmm @anka_misaliİnsallah haftaya güzel bir kiloyla geleceğim canımbı detoks a başlamayı düşünüyorum 3 günlük sana özelden atayım olur dersen yapcam.
aslında ısrar etmek istemiyorum ama açlığa da dayanamıyor ve iyice huysuz oluyor ne uyku kalıyor ne düzen 3 ayda 600 gr almisİyi aksamlar hamimlar..
Misafirlerim gitti..yogun bir gun ve aksamdi ama hersey cok guzel gecti..
Yorgunlugum sadece tuz biber oldu..!!!
Hemen menumu yaziyorum..
Yeni gelen arkadasimiz hosgelmis..
İns istedigin kiloya ulasirsin..
Saglik oroblemlerinden dolayi doktor esliginde bir diyet uygulasan daha saglikli sonuc alirsin sanki..bir diyetisyene git istersen..
@soffty canim 11 ay tam zor zamanlari..yemek konusunda cok israrci olma..teklif et istemesse birak..biraz biraz ac kalsada oyle oyle ogunde yemeyi ve yemek yemeyi sevicek..
Bu arada esin sanki sitem mi ne etmiss:))
Diğer öğünlerin hafif bence o yüzden 3 kaşık pilav göze batmıyor bence canım , hafta da 1 den bişi olmaz belki ,10 subat menum
Kahvalti az sucuklu yumurta
Peynir zeytin yesillik
1 avuc cig kuruyemis
Öğle : 1 kase yayla corbası salata
Aksam kuru patlican yemegi
Salata
Ve cok az pirinç pilavi ( bu normalde yasak ama inanin cok lezzetli yapmışım dayanamadim 3 kasik kadar yedim()
Haftasonu zor geciyo evde olunca biseyler yapiyorum ve yememek icin zor duruyorum.
Haftaici is yerinde daha kolay uyuyorum diyete.
3 dilim ekmek10 şubat menü
domates salatalık
peynir 5 6 tane zeytin
3 dilim tb ekmegi
1 tk çilek reçeli
3 yk yumurtali mantar
öğlen
3 yk makarna salatası
ara
1 portakal
akşam
1 çupra patates salata
Baya karışık gibi dursa da10 Şubat menü
4 YK yoğurt + tarçın
5 küçük hurma + 3 YK yular
Limonlu yeşil çay
Ara
5galeta + çay
Öğlen
Balık + salata
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
Çavdar ekmeğine peynirli sandviç
Çay
Ara
1 avuç çekirdek
10-15 adet karışık kuruyemiş
Emziren anne menüsü sanırımMenum...10..subat cumartesi
Sabah
Dereotlu lor peynir
Bir domates salatalik
Uc zeytin
İki dilim kadar ekmek
Bir tatli kasigi ev yaoimi ayva receli
Bir tatli kasigi dut pekmezi
İki acik cay..
Ara
Sekersiz turk kahvesi
Ogle
Barbunyam kalmisti dunden
.uc dort yemek kasigi
Bir kase kayisi kompostu
Uc kasik kadar yogurt
Ara
Rezene ve kimyon cayi
Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Dort kasik kadar etli nohut
Bir kase yogurt
Ara
İki acik cay
Su
2 litre icebildim..yatana kadar uc olur
Spor ....malesef yapamadim..
Aslinda hep hareketliyim ama spor ayri biliyorum...
Diyetle kilo verilmiyor bacimmmm spor spor spor hele oturucam diyorsun bi de yaninda ip falan gotur ip atla bilmiyorum ortam müsait mi de diyetle kilo verilmiyorrr eziyetten baska bisey degil dogrusuBen çalıştığım işten dolayı alıyorum. Aslında çok kilolu olmamakla birlikte anında kilo aldım ve devam ediyor almam. 55 kiloyum. 162 boy. Normal olmam gereken max 50 . Ve en önemlisi öyle bi diyet yapmalıyım ki kilo verdikten sonra sabit kalsın. Çünkü iş gereği hep oturcam ve sürekli canım bise çekecek nöbetlerde.
Doktor ne diyor duruma canımaslında ısrar etmek istemiyorum ama açlığa da dayanamıyor ve iyice huysuz oluyor ne uyku kalıyor ne düzen 3 ayda 600 gr almis
Afiyet olsun..Kahvaltı 10:30
1 haşlanmış yumurta 1 portakal 3 ceviz
12:00 çeyrek ekmekle sucuklu tost -Çay
15:00 3 hurma 1 ceviz 7 fındık
Akşam 17:45
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak
El içi kadar yufka
20:00 Türk kahvesi
Masallah..evin bereket kayniyo ..@nazlissss çocukların kaç yasindalar bende 37 yaşındayım 3 kız annesinin en büyüğüm 15 yaşında 2 numaram 11 küçüğüm cennet meyvem 11 aylik
Afiyet olsun.. yalniizzz makarnanin yanina salata kelimesi konulunca oyle masum olmuyor hani bacimm:))))10 şubat menü
domates salatalık
peynir 5 6 tane zeytin
3 dilim tb ekmegi
1 tk çilek reçeli
3 yk yumurtali mantar
öğlen
3 yk makarna salatası
ara
1 portakal
akşam
1 çupra patates salata
Ozel bir diyet mi bu. Gercekten cok az...10 Şubat menü
4 YK yoğurt + tarçın
5 küçük hurma + 3 YK yular
Limonlu yeşil çay
Ara
5galeta + çay
Öğlen
Balık + salata
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam
Çavdar ekmeğine peynirli sandviç
Çay
Ara
1 avuç çekirdek
10-15 adet karışık kuruyemiş
Eskiden olsa az olurdu ama insan alışıyor canımAfiyet olsun..
Fakat doyuyormusun..hani yeterlimi..sanki az gibi geldi banada..
Findik ceviz enerji verir aslinda ama ne biliyim..ben cok yiyorum ya bana az geldi galiba. .
Ben bukadar yesem aksama pert :)))
Boool eksiler...
Evliiiii 31 yassindayim 2 tane cocugum varrr biri 6 biri 5 yasindaaa 87 kilodan 61 a dustum sinra 69 oldum birgun nette gezinirken burayi gordum hemen o gun basladim 1 bucuk ay oldy 6 kilo kadar verdim oylee sabsabittt kaldimmmmmKizlar ben kendimi tanittim da sizleride ac cok tanimak isterim
Kac yasindasiniz..evlimisiniz bekarmi..coluk cocuk durumlari..nerd
sağlık ocağındaki ebe normal diyor bu zamanlarda fazla kilo almazmislar ama annelik işte yemeyip de vucudu direncsiz kalmasın diye az ama özlü yedirmeye çalışıyorum da bazen onuda kabul etmiyorDoktor ne diyor duruma canım
Acaba iştahsızlığa sebep olacak bi durum var mı
Belki de diş çıkarıyor
Allah yardımcınız olsun geçer bu günlerde inşallah
Cavdar ekmegi...Diğer öğünlerin hafif bence o yüzden 3 kaşık pilav göze batmıyor bence canım , hafta da 1 den bişi olmaz belki ,
Ömür boyu nasıl beslenceksek öyle diyet yapmamız önemli ,porsiyon kontrolü olduktan sonra pilavın yanında ekmek patates vs yemedikten sonra bazen olur böyle ...
3 dilim ekmek
3 yk makarna salatası
Patates
Bir gün için sanki fazla karbonhidrat olmuş canım , belki sondaki patates olmasa daha iyi olurmuş ama Kısmet artık aynen devam
Baya karışık gibi dursa da
Kötü değil afiyet olsun canım
Emziren anne menüsü sanırım
Sadece ekmek beyaz ekmek mi onu merak ettim ,
Afiyet olsun süt olsun bebişe canım
Aynen katılıyorumDiyetle kilo verilmiyor bacimmmm spor spor spor hele oturucam diyorsun bi de yaninda ip falan gotur ip atla bilmiyorum ortam müsait mi de diyetle kilo verilmiyorrr eziyetten baska bisey degil dogrusu
Yemeyen çocuk zor gerçekten bende de var bir tane ama hasta olmasınlar da napalım ne isterlerse o artıksağlık ocağındaki ebe normal diyor bu zamanlarda fazla kilo almazmislar ama annelik işte yemeyip de vucudu direncsiz kalmasın diye az ama özlü yedirmeye çalışıyorum da bazen onuda kabul etmiyor
Afiyet olsun canım güzel menün ancak böyle olurCavdar ekmegi...
Evet..az yiyemem..bazen ogunlerimi yiyemedigim oluyordu aksama halsizlesiyodum..her ogunumu kaliteli gecirmeye calisiyorum..hem sutum icon hemde dinc durmam icin..muhakkak baklagil tuketiyorum..yogurt zaten alisigim..
Allah bağışlasın evlatlarını canımEvliiiii 31 yassindayim 2 tane cocugum varrr biri 6 biri 5 yasindaaa 87 kilodan 61 a dustum sinra 69 oldum birgun nette gezinirken burayi gordum hemen o gun basladim 1 bucuk ay oldy 6 kilo kadar verdim oylee sabsabittt kaldimmmmm
Masallah guzel vermissiniz..boyle diyet doneminde bi duraklama donemi oluyo..vucut inatlasiyo resmen..o yuzden sakin vazgecme..menulerde oynama yap..sasrit biraz bunyeyi..Evliiiii 31 yassindayim 2 tane cocugum varrr biri 6 biri 5 yasindaaa 87 kilodan 61 a dustum sinra 69 oldum birgun nette gezinirken burayi gordum hemen o gun basladim 1 bucuk ay oldy 6 kilo kadar verdim oylee sabsabittt kaldimmmmm
Cooook tesekkurrr ederimm..Afiyet olsun canım güzel menün ancak böyle olur
Tatlılardan böreklerden uzak durursan zaten emzirirken de kalori harcarsın
Herşey gönlüne göre olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?