Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

şimdi eşim bana dediki"zayıflıyon ama popodan gidiyor ama göbekten gitmiyor nasıl oluyor "şimdi bu iyi bi sey mi yoksa kötü biseymi anlamadim

İyi aksamlar hamimlar..
Misafirlerim gitti..yogun bir gun ve aksamdi ama hersey cok guzel gecti..
Yorgunlugum sadece tuz biber oldu..!!!
Hemen menumu yaziyorum..
Yeni gelen arkadasimiz hosgelmis..
İns istedigin kiloya ulasirsin..
Saglik oroblemlerinden dolayi doktor esliginde bir diyet uygulasan daha saglikli sonuc alirsin sanki..bir diyetisyene git istersen..

@soffty canim 11 ay tam zor zamanlari..yemek konusunda cok israrci olma..teklif et istemesse birak..biraz biraz ac kalsada oyle oyle ogunde yemeyi ve yemek yemeyi sevicek..
Bu arada esin sanki sitem mi ne etmiss:))

Menum...10..subat cumartesi

Sabah
Dereotlu lor peynir
Bir domates salatalik
Uc zeytin
İki dilim kadar ekmek
Bir tatli kasigi ev yaoimi ayva receli
Bir tatli kasigi dut pekmezi
İki acik cay..

Ara
Sekersiz turk kahvesi

Ogle
Barbunyam kalmisti dunden
.uc dort yemek kasigi
Bir kase kayisi kompostu
Uc kasik kadar yogurt

Ara
Rezene ve kimyon cayi

Aksam
Bir kase mercimek corbasi
Dort kasik kadar etli nohut
Bir kase yogurt

Ara
İki acik cay
Su
2 litre icebildim..yatana kadar uc olur
Spor ....malesef yapamadim..
Aslinda hep hareketliyim ama spor ayri biliyorum...

İnsallah haftaya güzel bir kiloyla geleceğim canım bı detoks a başlamayı düşünüyorum 3 günlük sana özelden atayım olur dersen yapcam.
Birlikte yapalimmmmmmm ben de ben de lutfen hic yapmadim basladiklarim hep 2 gun surdu bana da destek soyle tartida 100 gr dusse raziyimmm @anka_misali

aslında ısrar etmek istemiyorum ama açlığa da dayanamıyor ve iyice huysuz oluyor ne uyku kalıyor ne düzen 3 ayda 600 gr almis

Diğer öğünlerin hafif bence o yüzden 3 kaşık pilav göze batmıyor bence canım , hafta da 1 den bişi olmaz belki ,
Ömür boyu nasıl beslenceksek öyle diyet yapmamız önemli ,porsiyon kontrolü olduktan sonra pilavın yanında ekmek patates vs yemedikten sonra bazen olur böyle ...
10 şubat menü
domates salatalık
peynir 5 6 tane zeytin
3 dilim tb ekmegi
1 tk çilek reçeli
3 yk yumurtali mantar
öğlen
3 yk makarna salatası
ara
1 portakal
akşam
1 çupra patates salata
3 dilim ekmek
3 yk makarna salatası
Patates

Bir gün için sanki fazla karbonhidrat olmuş canım , belki sondaki patates olmasa daha iyi olurmuş ama Kısmet artık aynen devam

Baya karışık gibi dursa da
Kötü değil afiyet olsun canım

Emziren anne menüsü sanırım
Sadece ekmek beyaz ekmek mi onu merak ettim ,
Afiyet olsun süt olsun bebişe canım

Diyetle kilo verilmiyor bacimmmm spor spor spor hele oturucam diyorsun bi de yaninda ip falan gotur ip atla bilmiyorum ortam müsait mi de diyetle kilo verilmiyorrr eziyetten baska bisey degil dogrusu

aslında ısrar etmek istemiyorum ama açlığa da dayanamıyor ve iyice huysuz oluyor ne uyku kalıyor ne düzen 3 ayda 600 gr almis
Doktor ne diyor duruma canım
Acaba iştahsızlığa sebep olacak bi durum var mı
Belki de diş çıkarıyor
Allah yardımcınız olsun geçer bu günlerde inşallah

Afiyet olsun..
Fakat doyuyormusun..hani yeterlimi..sanki az gibi geldi banada..
Findik ceviz enerji verir aslinda ama ne biliyim..ben cok yiyorum ya bana az geldi galiba. .
Ben bukadar yesem aksama pert :)))
Boool eksiler...

@nazlissss çocukların kaç yasindalar bende 37 yaşındayım 3 kız annesinin en büyüğüm 15 yaşında 2 numaram 11 küçüğüm cennet meyvem 11 aylik
Masallah..evin bereket kayniyo ..
10 şubat menü
domates salatalık
peynir 5 6 tane zeytin
3 dilim tb ekmegi
1 tk çilek reçeli
3 yk yumurtali mantar
öğlen
3 yk makarna salatası
ara
1 portakal
akşam
1 çupra patates salata
Afiyet olsun.. yalniizzz makarnanin yanina salata kelimesi konulunca oyle masum olmuyor hani bacimm:))))

Ozel bir diyet mi bu. Gercekten cok az...
Bunyeniz alisiktir belki bilmiyorumda..
Ne bileyim..
Allah korusun..sonradan halsiz dusersiniz.vs..

Afiyet olsun..
Fakat doyuyormusun..hani yeterlimi..sanki az gibi geldi banada..
Findik ceviz enerji verir aslinda ama ne biliyim..ben cok yiyorum ya bana az geldi galiba. .
Ben bukadar yesem aksama pert :)))
Boool eksiler...
Eskiden olsa az olurdu ama insan alışıyor canım
Normalde bu kadar da az olmaz ama bugün beyaz ekmek yiyince akşamı hafif tutmak istedim

Kizlar ben kendimi tanittim da sizleride ac cok tanimak isterim
Kac yasindasiniz..evlimisiniz bekarmi..coluk cocuk durumlari..nerd
Evliiiii 31 yassindayim 2 tane cocugum varrr biri 6 biri 5 yasindaaa 87 kilodan 61 a dustum sinra 69 oldum birgun nette gezinirken burayi gordum hemen o gun basladim 1 bucuk ay oldy 6 kilo kadar verdim oylee sabsabittt kaldimmmmm

Doktor ne diyor duruma canım
Acaba iştahsızlığa sebep olacak bi durum var mı
Belki de diş çıkarıyor
Allah yardımcınız olsun geçer bu günlerde inşallah
sağlık ocağındaki ebe normal diyor bu zamanlarda fazla kilo almazmislar ama annelik işte yemeyip de vucudu direncsiz kalmasın diye az ama özlü yedirmeye çalışıyorum da bazen onuda kabul etmiyor

Cavdar ekmegi...
Evet..az yiyemem..bazen ogunlerimi yiyemedigim oluyordu aksama halsizlesiyodum..her ogunumu kaliteli gecirmeye calisiyorum..hem sutum icon hemde dinc durmam icin..muhakkak baklagil tuketiyorum..yogurt zaten alisigim..

Diyetle kilo verilmiyor bacimmmm spor spor spor hele oturucam diyorsun bi de yaninda ip falan gotur ip atla bilmiyorum ortam müsait mi de diyetle kilo verilmiyorrr eziyetten baska bisey degil dogrusu
Aynen katılıyorum
Yeni gelen kızlar spor geçmişiniz var mı bilmiyorum da
yoksa kızların yazdığı listelerdeki isimleri araştirp bol bol yapın
gerçekten daha hızlı toparlıyor insanı
Metabolizma hızlanıyor
Sıkılaşıyorsun
Hiç bişi yapamıyorsanız Leslie 1 den başlayın
Mutlaka şart

Son düzenleme:
sağlık ocağındaki ebe normal diyor bu zamanlarda fazla kilo almazmislar ama annelik işte yemeyip de vucudu direncsiz kalmasın diye az ama özlü yedirmeye çalışıyorum da bazen onuda kabul etmiyor
Yemeyen çocuk zor gerçekten bende de var bir tane ama hasta olmasınlar da napalım ne isterlerse o artık

Cavdar ekmegi...
Evet..az yiyemem..bazen ogunlerimi yiyemedigim oluyordu aksama halsizlesiyodum..her ogunumu kaliteli gecirmeye calisiyorum..hem sutum icon hemde dinc durmam icin..muhakkak baklagil tuketiyorum..yogurt zaten alisigim..
Afiyet olsun canım güzel menün ancak böyle olur
Tatlılardan böreklerden uzak durursan zaten emzirirken de kalori harcarsın
Herşey gönlüne göre olur inşallah

Evliiiii 31 yassindayim 2 tane cocugum varrr biri 6 biri 5 yasindaaa 87 kilodan 61 a dustum sinra 69 oldum birgun nette gezinirken burayi gordum hemen o gun basladim 1 bucuk ay oldy 6 kilo kadar verdim oylee sabsabittt kaldimmmmm
Allah bağışlasın evlatlarını canım
Maşallah 87 den 61 e gayet başarılı bi sonuç
Ben 14 gündür veremiyorum valla
1 hafta regl durumlarıydı ama diğer 1 hafta da da kaldım öyle ya . 7 lerden kurtulmak istiyorum

Masallah guzel vermissiniz..boyle diyet doneminde bi duraklama donemi oluyo..vucut inatlasiyo resmen..o yuzden sakin vazgecme..menulerde oynama yap..sasrit biraz bunyeyi..
Olucak ins..az kalmis zaten..
Memnun oldum bu arada..
Onsaallah beraber ulasiriz hedefimize..

Afiyet olsun canım güzel menün ancak böyle olur
Tatlılardan böreklerden uzak durursan zaten emzirirken de kalori harcarsın
Herşey gönlüne göre olur inşallah
Cooook tesekkurrr ederimm..
Evet borekti tatliydi...uzak durmaya calisiyorum..
Kompostu iciyorum..eger canim cok isterse sutlu tatli tercih ediyorum..
Hamur isi vs tasimin agrisini tetikliyo..hamileik zamanindan beri agri cektigim icin yemeye cesaretim yok acikcasi..uc gun ac kalsam yine yemem diyebilirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…