Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yaa aklıma geldi lemonade17 senin menülerinde geçen hafta çok fazla şekersiz abur cubur vardı. Bence bu hafta onlar engelledi seni. Şekersiz de olsa fazla olmuş. Leptini de bozdukları için kilo vermene engel olmuş canım benim fikrim tabii bu.

Nasil bisey kaptanmmm bana da lazim yarin yazarsin artik gecmis olsun
Öyle detox değil canım. Hamur işi pirinç şeker vs yasak. Şeker orucu diyorlar ya ondan işte. Şeker orucu deyince beceremedim. Son zamanlarda beyaz detox demeye başladılar ben de beyaz detox dedim

Öyle detox değil canım. Hamur işi pirinç şeker vs yasak. Şeker orucu diyorlar ya ondan işte. Şeker orucu deyince beceremedim. Son zamanlarda beyaz detox demeye başladılar ben de beyaz detox dedim
Hee anladimmm olsun beyaz meyaz detox detoxtur ben de yapayim insallahhhhhhhhhh

Var canım hoş geldin. 1. sayfada kurallarımız var onları okuyup kendini tanıtarak başlayabilirsin yarın bol bol konuşuruz
Cok sevindim beni Kabul etmenize.

Ismim Derya. evliyim kucuk bir bebegim var.
Bankada calisiyorum.
Bu sabah tartildim ve 69 kiloyu goruncee buna bir dur demeye karar verdim.

Bugun katilacagimi bilmiyordum. Gece bebegim uyuyunca ve sabah tartida 69u gorunce 70i gormeden baslamak istedim.

Bugun yediklerim
Sabah: 1 cay kasigi tereyaginda 2 yumurta, 1 bucuk dilim tam tahilli ekmek, 1 bardak sebze-meyve suyu (kara lahana, elma, greyfurt karisimi)
ara: 1 fincan sutlu kahve, 4 kup bitter (%85) cikolata 50 gr kadar
ara: 1 fincan sutlu kahve
oglen: 4 tane kizarmis kofte, domates, 8 yk kadar pirinc haslama.
ara: 1 nar
aksam: yarin yemek tabagi kavurma, 2 dilim tam tahilli ekmek, 1 kase yogurt.

su: 2 litre kadar
spor: sadece yuruyus - 25 dakika= 25 puan

İyi geceler :)

Bu takıma girmek istedim banada yer vardır umarım.

Adım Elif 22 yaşındayım. Boyum 1.68 son bir kaç haftada beş kilo birden alınca buna dur demek için son çare buraya başvurdum
Şu anda 75 kiloyum. Hedefim 60 kiloya inmek.

Bu yaşıma kadar hayatım hep diyetle dikkat etmeye çalışmakla geçti..hiçbir zaman zayıf sınıfına giremedim.
Kaybettiğim nokta ise abur cubur bütün tatlılar ve çikolata

Kasım ayında 21 günlük şeker diyetini uygulamıştım 3 kilo vermiştim. Ama sonrasında dikkat etmeyince bi faydası olmadı malesef.
İki hafta önce tekrardan yapmaya çalıştım ama bu sefer 10 gün yapabildim sonucundada kıtlıktan çıkmış gibi tatlı hamur işi ne varsa yedim.
Başla boz durumundan cok sıkıldım ve cok yoruldum. Umarım bu son olur artık...

Kuralları okudum anladığım kadarıyla hergün menü + spor bildirilecek ve diğer üyelerin mesajları yorumlanacak. Cuma ve pazartesileri kilo bildirimi yapılıyor. Eksiğim varsa söyleyin lütfen

10 şubat cumartesi
sabah 500ml su
kahvaltı = domates salatalık 3 ýeşil zeytin roka taze nane beyaz peynir 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = bitki çaýı portakal beyaz leblebi bir avuç
öğle = tavuk çorbası kabak yemeği yoğurt salata
ara öğün = bitki çaýi 3 hurma 2 tam ceviz
akşam = tarhana çorbası fırın çipura balık salata
21.oo 1 elma

Canlarım ben gideremedim dün hiç kusura bakmayın. Gece geldim eve hemen uyudum bu günde kurs var menümü bile yazamadım sporda yapamadım verdiğim kiloyu almış olmamın senebinide bilmiyorum. Mutsuzdum dahada mutsuzum bu sabah

10.02.2018 cumartesi

Sabah 10.30
2 yumurta omlet şeklinde
1 tatlı kasesi yoğurt
1zeytin
7-8 keçi peyniri
Az çökelek
Yarım elma
2 çy çay

Ara 16.00
1 küçük şekersiz bademli fındıklı kuru üzümlü kurabiye

Akşam 17.30
5 yk nohut sulusu
1 tahta kaşık prinç pilavı
2 yk yoğurt

Ara 20.30
1 türk kahvesi

Eksiğin yok cnm hoşgeldin

Zor gibi görünüyor ama kolay
tek yapman gereken buradan kopmamak , 15 gün deneme sürecinden sonra listeye girince bişi yemek istediğin de takım arkadaşlarının emeklerini başarılarla süslemek istediğin için vicdan yapıp yiyemiyorsun.

Başarılarla süslemek işin son noktası tabi önemli olan kilo vermek .
Emin'im olacaktır oda..

Ah o çikolatalar ah

Menün tam dozunda canım
Afiyet olsun
birde keyfin yerine gelseydi olmuyor böyle yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…