Nasil bisey kaptanmmm bana da lazim yarin yazarsin artik gecmis olsunBen beyaz detoxa başlıyorum pazartesi inşallah. Moral bozukluğuyla çok saldım kendimi
Öyle detox değil canım. Hamur işi pirinç şeker vs yasak. Şeker orucu diyorlar ya ondan işte. Şeker orucu deyince beceremedim. Son zamanlarda beyaz detox demeye başladılar ben de beyaz detox dedimNasil bisey kaptanmmm bana da lazim yarin yazarsin artik gecmis olsun
Var canım hoş geldin. 1. sayfada kurallarımız var onları okuyup kendini tanıtarak başlayabilirsinSlm, takiminizda hala yer varsa ben de katilabilir miyim? Adim Derya
Hee anladimmm olsun beyaz meyaz detox detoxturÖyle detox değil canım. Hamur işi pirinç şeker vs yasak. Şeker orucu diyorlar ya ondan işte. Şeker orucu deyince beceremedim. Son zamanlarda beyaz detox demeye başladılar ben de beyaz detox dedim
Cok sevindim beni Kabul etmenize.Var canım hoş geldin. 1. sayfada kurallarımız var onları okuyup kendini tanıtarak başlayabilirsinyarın bol bol konuşuruz
Boyun kac cnm bu cumle tanidik geldi banaCok sevindim beni Kabul etmenize.
Ismim Derya. evliyim kucuk bir bebegim var.
Bankada calisiyorum.
Bu sabah tartildim ve 69 kiloyu goruncee buna bir dur demeye karar verdim.
Boyum 160 cm. slm canim :) at insallah guncelim de senin gibi olurBoyun kac cnm bu cumle tanidik geldi banayani ben
sporun gayet guzel. Simdii wallsitin 10saniyesi 1 puan. yani sen 600 saniye yapmissin degil mi? 60 puan icin. supersin.10 şubat spor ve su listesi
1.ecembal
100 jj 100p
60 wallsit 60 p
20 dk yuruyus 20 p
Toplam 180 p
Eksiğin yok cnm hoşgeldinİyi geceler :)
Bu takıma girmek istedim banada yer vardır umarım.
Adım Elif 22 yaşındayım. Boyum 1.68 son bir kaç haftada beş kilo birden alınca buna dur demek için son çare buraya başvurdum
Şu anda 75 kiloyum. Hedefim 60 kiloya inmek.
Bu yaşıma kadar hayatım hep diyetle dikkat etmeye çalışmakla geçti..hiçbir zaman zayıf sınıfına giremedim.
Kaybettiğim nokta ise abur cubur bütün tatlılar ve çikolata
Kasım ayında 21 günlük şeker diyetini uygulamıştım 3 kilo vermiştim. Ama sonrasında dikkat etmeyince bi faydası olmadı malesef.
İki hafta önce tekrardan yapmaya çalıştım ama bu sefer 10 gün yapabildim sonucundada kıtlıktan çıkmış gibi tatlı hamur işi ne varsa yedim.
Başla boz durumundan cok sıkıldım ve cok yoruldum. Umarım bu son olur artık...
Kuralları okudum anladığım kadarıyla hergün menü + spor bildirilecek ve diğer üyelerin mesajları yorumlanacak. Cuma ve pazartesileri kilo bildirimi yapılıyor. Eksiğim varsa söyleyin lütfen
Menün tam dozunda canım10.02.2018 cumartesi
Sabah 10.30
2 yumurta omlet şeklinde
1 tatlı kasesi yoğurt
1zeytin
7-8 keçi peyniri
Az çökelek
Yarım elma
2 çy çay
Ara 16.00
1 küçük şekersiz bademli fındıklı kuru üzümlü kurabiye
Akşam 17.30
5 yk nohut sulusu
1 tahta kaşık prinç pilavı
2 yk yoğurt
Ara 20.30
1 türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?