Abla tekrar almışım 1 kilo daha neden olabilir sence.Menün tam dozunda canım
Afiyet olsun
birde keyfin yerine gelseydi olmuyor böyle yaaaa
Öncelikle kendini bırakma canımAbla tekrar almışım 1 kilo daha neden olabilir sence.
Doktorada gidemedim hala sigortam olmadı.
O kadar çok sıkıntının içindeyimki hiçbirini halledememek beni çok yoruyor.
Birde kursa geliyorum. Bu kurstada iki gündür nereye gitsem sürekli ikramlıklar kekler börekler çörekler. Dün yemin ederim insanlar yerken ağzım sulandı. Yemediğim şey değil ama işte.
Direncim düşüyor. Neyse ya çok şey anlattım boşverin siz nasılsınız
kaptanim tansiyon olmasın bulantı olunca benim tansiyon fırlamış oluyorKızlar bana pirinç dokunuyor galiba geçen günde yemiştim bu gün de dehşet mide bulantısı baş dönmesi var yatacağım şekerim yükseldi sanırımyatmadan bakayım dedim yazacak öoj çok şey var ama sabaha inşallah . Aklımda kalan soffty bende de şişkinlik vardı probiyotik çok rahatlattı mutlaka kullan bak.
Herkese iyi geceler kızlar ne güzel de yazıyordunuz tam ama ekrana bakınca daha çok bulanıyor
Evet canım eczane de satılıyorkaptanim tansiyon olmasın bulantı olunca benim tansiyon fırlamış oluyor
bide probiyotik eczaneden mi alicam
Halletmeye çalışıyorum daha pes etmedim. İnsallah elimi attığım her işten sonunda ben mutlu başarılı çıkıcamÖncelikle kendini bırakma canım
Her insanın hayatında böyle dönemler olur,
Ama ne kadar moralsiz olursan İnan herşey daha çok karışır.
Sorunlarına bak
Şu an ilk neyi halledebilirsen ondan başla
Erteleme batırma kendini
Boşver kim ne yerse yesin ,sen büyük beden elbiselerden sıyrılıp istediğin model de giyeceğin elbiseleri, zayıflayınca düzelen sağlığını , etraftan şaşkınlık ve hayranlıkla bakan gözleri
Senin nasıl gururlanacağını düşün...
Al eline bi tarçınlı elma
Veya bi hurma bi kaç fındık onu ye
2 bardakta su iç ohhhh bitti gitti ...
Vücutta stresten dolayı hormonların farklı işliyor
Yeme isteğin de o yüzden artında,
Ödem olmuşsundur bu kadar kilo alman imkansız 2 günde , hadi bismillah de bir yerden başla
Ne guzel yazmıssın canım. Insallah hepımız ıstedıgımız kıloya kendımıze fazla stres yapmadan ulasırızÖncelikle kendini bırakma canım
Sorunlarına bak
Erteleme batırma kendini
Boşver kim ne yerse yesin ,sen büyük beden elbiselerden sıyrılıp istediğin model de giyeceğin elbiseleri, zayıflayınca düzelen sağlığını , etraftan şaşkınlık ve hayranlıkla bakan gözleri
Ödem olmuşsundur bu kadar kilo alman imkansız 2 günde , hadi bismillah de bir yerden başla
İnşallah canımNe guzel yazmıssın canım. Insallah hepımız ıstedıgımız kıloya kendımıze fazla stres yapmadan ulasırız
Canın cok fazla kek borek falan cektıgınde tarcınlı sutte ıcebılırsın canım. Bn baya yaararını goruyorm. Belkı regl donemın yaklastıysa eger o yuzdende kılo alabılırsın.Abla tekrar almışım 1 kilo daha neden olabilir sence.
Birde kursa geliyorum. Bu kurstada iki gündür nereye gitsem sürekli ikramlıklar kekler börekler çörekler. Dün yemin ederim insanlar yerken ağzım sulandı. Yemediğim şey değil ama işte.
Aynen ödemdir canımHalletmeye çalışıyorum daha pes etmedim. İnsallah elimi attığım her işten sonunda ben mutlu başarılı çıkıcam
Dimi yani iki günde birden bire. İnsallah ödemdir
Yok cnm nerde 60 sn o saniyesi 1 puan 60.snyi zor gordummmsporun gayet guzel. Simdii wallsitin 10saniyesi 1 puan. yani sen 600 saniye yapmissin degil mi? 60 puan icin. supersin.
Hosgeldin aramiza deryacim..insaallah hedefine bizimle berabsr ulasirsin..Cok sevindim beni Kabul etmenize.
Ismim Derya. evliyim kucuk bir bebegim var.
Bankada calisiyorum.
Bu sabah tartildim ve 69 kiloyu goruncee buna bir dur demeye karar verdim.
Masaallaj bu birgunluk spor dimi..10 şubat spor ve su listesi
1.ecembal
100 jj 100p
60 wallsit 60 p
20 dk yuruyus 20 p
Toplam 180 p
Afiyet olsun..dolu dolu bir menu..Bugun katilacagimi bilmiyordum. Gece bebegim uyuyunca ve sabah tartida 69u gorunce 70i gormeden baslamak istedim.
Bugun yediklerim
Sabah: 1 cay kasigi tereyaginda 2 yumurta, 1 bucuk dilim tam tahilli ekmek, 1 bardak sebze-meyve suyu (kara lahana, elma, greyfurt karisimi)
ara: 1 fincan sutlu kahve, 4 kup bitter (%85) cikolata 50 gr kadar
ara: 1 fincan sutlu kahve
oglen: 4 tane kizarmis kofte, domates, 8 yk kadar pirinc haslama.
ara: 1 nar
aksam: yarin yemek tabagi kavurma, 2 dilim tam tahilli ekmek, 1 kase yogurt.
su: 2 litre kadar
spor: sadece yuruyus - 25 dakika= 25 puan
Hosgeldin aramiza..İyi geceler :)
Bu takıma girmek istedim banada yer vardır umarım.
Adım Elif 22 yaşındayım. Boyum 1.68 son bir kaç haftada beş kilo birden alınca buna dur demek için son çare buraya başvurdum
Şu anda 75 kiloyum. Hedefim 60 kiloya inmek.
Bu yaşıma kadar hayatım hep diyetle dikkat etmeye çalışmakla geçti..hiçbir zaman zayıf sınıfına giremedim.
Kaybettiğim nokta ise abur cubur bütün tatlılar ve çikolata
Kasım ayında 21 günlük şeker diyetini uygulamıştım 3 kilo vermiştim. Ama sonrasında dikkat etmeyince bi faydası olmadı malesef.
İki hafta önce tekrardan yapmaya çalıştım ama bu sefer 10 gün yapabildim sonucundada kıtlıktan çıkmış gibi tatlı hamur işi ne varsa yedim.
Başla boz durumundan cok sıkıldım ve cok yoruldum. Umarım bu son olur artık...
Kuralları okudum anladığım kadarıyla hergün menü + spor bildirilecek ve diğer üyelerin mesajları yorumlanacak. Cuma ve pazartesileri kilo bildirimi yapılıyor. Eksiğim varsa söyleyin lütfen
Ayyy kahvalti en sevdigim tarzda ama ya..roka nane ohhhh...10 şubat cumartesi
sabah 500ml su
kahvaltı = domates salatalık 3 ýeşil zeytin roka taze nane beyaz peynir 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = bitki çaýı portakal beyaz leblebi bir avuç
öğle = tavuk çorbası kabak yemeği yoğurt salata
ara öğün = bitki çaýi 3 hurma 2 tam ceviz
akşam = tarhana çorbası fırın çipura balık salata
21.oo 1 elma
Ohhh afiyet olsun :)))))10.02.2018 cumartesi
Sabah 10.30
2 yumurta omlet şeklinde
1 tatlı kasesi yoğurt
1zeytin
7-8 keçi peyniri
Az çökelek
Yarım elma
2 çy çay
Ara 16.00
1 küçük şekersiz bademli fındıklı kuru üzümlü kurabiye
Akşam 17.30
5 yk nohut sulusu
1 tahta kaşık prinç pilavı
2 yk yoğurt
Ara 20.30
1 türk kahvesi
Gunaydun canimGünaydın herkese
Ya canim uzuluo dert ettigine bak..Abla tekrar almışım 1 kilo daha neden olabilir sence.
Valla bana hergun boylecbiri gaz verse ohohjjh sifir beden olurim bir seneywÖncelikle kendini bırakma canım
Sorunlarına bak
Erteleme batırma kendini
A aaaaaaa
Hadi artık uyanın ama yaaa
Uyandik yaaa giii ...
Gunaydın kızlar
10.02.2017
Kahvaltı
2 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm kasar peynır(normal peynırden sıkıldım artık)
Ogle
1 dlm ekmek
3 yumurta buyuklugunde kofte
4 yk yogurt
Aksam
2 sarma
1 yk makarna salatası
Mısafırden dolayı az su ıctım. Bıde bana gore yemek olmadıgı ıcın az yıyınce sutum azaldı. Yogurt elma falan verdım bebıse onlarıda kabul etmedı. Gece bebısle ugrasmaktan gıremedım sıteye
Yok kaptanım bu merkezi sistem diğeri kombiydi bunu ev sahibinden tuttuk digeri emlaktı tşk ederim seviyorum ev düzenlemeyi degişikligiO dediğin eve mi taşınıyorsun gülümse. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?