Bana da oyle geldi:)İyi aksamlar hamimlar..
Misafirlerim gitti..yogun bir gun ve aksamdi ama hersey cok guzel gecti..
Yorgunlugum sadece tuz biber oldu..!!!
Hemen menumu yaziyorum..
Yeni gelen arkadasimiz hosgelmis..
İns istedigin kiloya ulasirsin..
Saglik oroblemlerinden dolayi doktor esliginde bir diyet uygulasan daha saglikli sonuc alirsin sanki..bir diyetisyene git istersen..
@soffty canim 11 ay tam zor zamanlari..yemek konusunda cok israrci olma..teklif et istemesse birak..biraz biraz ac kalsada oyle oyle ogunde yemeyi ve yemek yemeyi sevicek..
Bu arada esin sanki sitem mi ne etmiss:))
Aksam aksam Boyle bi dugun ortaminda olasim geldi..arkadaslarimla deli gibi halay cektigim..bide boyle bazi oyun havalari bo costuru yooo ya..
İcim bi kipirtadi. Bu saatte hey rabbimm..iki dokturim bari..
Sagol cnm emzirirken verdim o yuzden kolay oldu ben de 2 haftadir kaldim oyle 100 gr eksi gorsem tarti da ona da raziyimmm hedefimden donmek istemiyorum 60 a az kaldi ama gitmiyorrr kaldimAllah bağışlasın evlatlarını canım
Maşallah 87 den 61 e gayet başarılı bi sonuç
Ben 14 gündür veremiyorum valla
1 hafta regl durumlarıydı ama diğer 1 hafta da da kaldım öyle ya . 7 lerden kurtulmak istiyorum
En cok yaptigimOoohhhh
Valla aç müziği
Bir de Leslie 1 videosunu oynaya oynaya yap
aslında göbek değilde midem var şu içsem hemen şişiyor ve göbekli duruyorum aslinda buna bia çözüm arıyorum ama yok hethaldeBana da oyle geldi:)soffty
ay bende niye yok o enerji bilmiyorum ruhum yaşlanmış resmenEn cok yaptigim
Leslie ile 2013 te basladim..artik ezberledim diyebilirim..ucuncu ayimdan sonra zumbaya baslicam..6.ayimdan sonra baslicam mekik squat...doktorumun kontrolunde
Ay Allah yardımcımız olsun vallaSagol cnm emzirirken verdim o yuzden kolay oldu ben de 2 haftadir kaldim oyle 100 gr eksi gorsem tarti da ona da raziyimmm hedefimden donmek istemiyorum 60 a az kaldi ama gitmiyorrr kaldim
Dido hariç güzel ama 15-20 dk hareket le yakılır o bence canım10 subat menum
Sabah 9.30
1 dilim tb ekmek
Domates salatalik 1dilim peynir
2 haslanmis yumurta
1 cay
Oglen 13.30
3 yemek kasigi ispanak
Saat 16.00
Yulafli biskuvi 1 cay
Aksam 20.00
1 dilim tb ekmek
4 kofte 3 yk ispanak
Salata
22.00
Yarim dido(maleseff)
Aayyy sorma resmen ye beni bisey olmaz diyor bana sonra bu gruba giriyorum.yazilanlari okudukca pismanlik çöküyorDido hariç güzel ama 15-20 dk hareket le yakılır o bence canım
Ah o çikolatalar
dodo olmamış gerçekten eğer yiyecek sen daha erken bi saatte yemeye çalış bide köftenin yanında ben ekmek yememeye çalışıyorum ekmek yiyene kadar 1 köfte fazla yerin bu benim düşüncem ama tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar bilmiyorum10 subat menum
Sabah 9.30
1 dilim tb ekmek
Domates salatalik 1dilim peynir
2 haslanmis yumurta
1 cay
Oglen 13.30
3 yemek kasigi ispanak
Saat 16.00
Yulafli biskuvi 1 cay
Aksam 20.00
1 dilim tb ekmek
4 kofte 3 yk ispanak
Salata
22.00
Yarim dido(maleseff)
Ekmekle salata baniyorum cnmm ondan zeytinyagli domates salatasi vazgecemediklerimden.ama ekmegi birakacam aksam ogunlerinde insallahdodo olmamış gerçekten eğer yiyecek sen daha erken bi saatte yemeye çalış bide köftenin yanında ben ekmek yememeye çalışıyorum ekmek yiyene kadar 1 köfte fazla yerin bu benim düşüncem ama tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar bilmiyorum
Evet cnmm abir cubur hamir isi yemedikten sonra sen kolay verirssin ac kalmadan sporlabenimde bugün karbonhidratlı bi menü oldu ama planlı bi yeme değildi (patates haric )aslında emzirdigim için katı bi diyet yapmak istemiyorum ki sutum etkilenmesin hamur işi tatlı yememeye çalışıyorum sadece ve birazda dikkat ediyorum diyelim
O spor yapmadım demişti ama kimdi ki ben görmedimSpor listesi az once siradan okurken gormustum sanki simdi bulamiyorumbulutungokyuzu sen paylamistn degil mi cnm bana bulur musn
Ben beyaz detoxa başlıyorum pazartesi inşallah. Moral bozukluğuyla çok saldım kendimiEvet cnmm abir cubur hamir isi yemedikten sonra sen kolay verirssin ac kalmadan sporla
Himmm ben karistirdim o zamn hic mi paylasilmadi kiiO spor yapmadım demişti ama kimdi ki ben görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?