Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bana da oyle geldi:) soffty

Aksam aksam Boyle bi dugun ortaminda olasim geldi..arkadaslarimla deli gibi halay cektigim..bide boyle bazi oyun havalari bo costuru yooo ya..
İcim bi kipirtadi. Bu saatte hey rabbimm..iki dokturim bari..

Sagol cnm emzirirken verdim o yuzden kolay oldu ben de 2 haftadir kaldim oyle 100 gr eksi gorsem tarti da ona da raziyimmm hedefimden donmek istemiyorum 60 a az kaldi ama gitmiyorrr kaldim

Ooohhhh
Valla aç müziği
Bir de Leslie 1 videosunu oynaya oynaya yap
En cok yaptigim

Leslie ile 2013 te basladim..artik ezberledim diyebilirim..ucuncu ayimdan sonra zumbaya baslicam..6.ayimdan sonra baslicam mekik squat...doktorumun kontrolunde

En cok yaptigim

Leslie ile 2013 te basladim..artik ezberledim diyebilirim..ucuncu ayimdan sonra zumbaya baslicam..6.ayimdan sonra baslicam mekik squat...doktorumun kontrolunde
ay bende niye yok o enerji bilmiyorum ruhum yaşlanmış resmen

10 subat menum
Sabah 9.30
1 dilim tb ekmek
Domates salatalik 1dilim peynir
2 haslanmis yumurta
1 cay

Oglen 13.30
3 yemek kasigi ispanak

Saat 16.00
Yulafli biskuvi 1 cay

Aksam 20.00
1 dilim tb ekmek
4 kofte 3 yk ispanak
Salata

22.00
Yarim dido(maleseff)

Dido hariç güzel ama 15-20 dk hareket le yakılır o bence canım
Ah o çikolatalar

dodo olmamış gerçekten eğer yiyecek sen daha erken bi saatte yemeye çalış bide köftenin yanında ben ekmek yememeye çalışıyorum ekmek yiyene kadar 1 köfte fazla yerin bu benim düşüncem ama tecrübeli arkadaşlar nasıl yorumlar bilmiyorum

Ekmekle salata baniyorum cnmm ondan zeytinyagli domates salatasi vazgecemediklerimden.ama ekmegi birakacam aksam ogunlerinde insallah

benimde bugün karbonhidratlı bi menü oldu ama planlı bi yeme değildi (patates haric )aslında emzirdigim için katı bi diyet yapmak istemiyorum ki sutum etkilenmesin hamur işi tatlı yememeye çalışıyorum sadece ve birazda dikkat ediyorum diyelim

Kızlar bana pirinç dokunuyor galiba geçen günde yemiştim bu gün de dehşet mide bulantısı baş dönmesi var yatacağım şekerim yükseldi sanırım yatmadan bakayım dedim yazacak öoj çok şey var ama sabaha inşallah . Aklımda kalan soffty bende de şişkinlik vardı probiyotik çok rahatlattı mutlaka kullan bak.

Herkese iyi geceler kızlar ne güzel de yazıyordunuz tam ama ekrana bakınca daha çok bulanıyor

Evet cnmm abir cubur hamir isi yemedikten sonra sen kolay verirssin ac kalmadan sporla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…