Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende hiç kabızlık yok ama karnım hep şiş. Sanki yediklerim hiç hazmedilmiyor gibiydi bu probiyotik çok iyi geldi.
Bende alicaktim probiyotik arastiriyorum.
Lr in probiyotigini alicam bende onu evde yapilan yogurda falanda katiyolar. Evde kilerde faydalanir hem.
Ahhh ahh maasim olaydi hemen alırdım. Simdi para biriktirmem gerek.

Bende alicaktim probiyotik arastiriyorum.
Lr in probiyotigini alicam bende onu evde yapilan yogurda falanda katiyolar. Evde kilerde faydalanir hem.
Ahhh ahh maasim olaydi hemen alırdım. Simdi para biriktirmem gerek.
Ben eczaneden aldım NBL marka toz. LR ne kadar ki

Slm canim hosgeldin

Menun guzel. Sadece elmanin saati cok gec olmus.

Slm canim mutsuz oluncs daha cok yemek istiyormus metabolizma o yuzden. Mutluyum mutlusun mutluu diyelim ve ins aldigimiz kilolari hemencik verelim

Menun cok guzel masallah

senin de benim gibi karbonhidratlı bi menü olmuş canim ama emzirme işin içine girince değişiyor benimde stum yemekle orantılı hele ki regl günlerinde sutum bi baskilaniyor ki siktigim halde sut yok oluyo

şişkinlik değil sabah kalkınca karnım düz ama yemek yiyince mide tarafım yani kaburgaların altı hemen dışarı cikiyor vücut tipim dikdörtgen mis
Sabah bende de oyle oluyor. Ama benim kh yiyincecikiyor hemen mide. Khsiz diyet yapmistim bir ara o zaman ilk defa butun gun karnim dumduzdu.

Canim o bir kiloyu cumaya kadar verirsin ins. Masallah bak simdiye kadat 9 kilo vermissin. Bazen duraklama donemi de oluyor uzme tatli canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…