- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Sende çok gel innnuuuukkkGünaydın arkadaşlar nasilsiniz?
Yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar takima hareket gelmis maaşallah..
Günaydın canım işleri bitir gel hayırla inşallahGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Der ben kaçar
Evet canım eczaneden al. Yoğurda ya da süte kat ye çok faydasını gördüm benkaptanim tansiyon olmasın bulantı olunca benim tansiyon fırlamış oluyor
bide probiyotik eczaneden mi alicam
Bende hiç kabızlık yok ama karnım hep şiş. Sanki yediklerim hiç hazmedilmiyor gibiydi bu probiyotik çok iyi geldi.Evet canım eczane de satılıyor
Şişkinlik derken kabızlık mı var ?
Sende çok gel innnuuuukkk
Bende alicaktim probiyotik arastiriyorum.Bende hiç kabızlık yok ama karnım hep şiş. Sanki yediklerim hiç hazmedilmiyor gibiydi bu probiyotik çok iyi geldi.
Ben eczaneden aldım NBL marka toz. LR ne kadar kiBende alicaktim probiyotik arastiriyorum.
Lr in probiyotigini alicam bende onu evde yapilan yogurda falanda katiyolar. Evde kilerde faydalanir hem.
Ahhh ahh maasim olaydi hemen alırdım. Simdi para biriktirmem gerek.
Gunaydin canim..amiiinGünaydın kızlar
DeryaOnDiet @elifff_9595
Aramıza hoşgeldiniz kızlar kısa zamanda hedefinize ulaşırsınız inşallah
Slm canim hosgeldinİyi geceler :)
Bu takıma girmek istedim banada yer vardır umarım.
Adım Elif 22 yaşındayım. Boyum 1.68 son bir kaç haftada beş kilo birden alınca buna dur demek için son çare buraya başvurdum
Şu anda 75 kiloyum. Hedefim 60 kiloya inmek.
Bu yaşıma kadar hayatım hep diyetle dikkat etmeye çalışmakla geçti..hiçbir zaman zayıf sınıfına giremedim.
Kaybettiğim nokta ise abur cubur bütün tatlılar ve çikolata
Kasım ayında 21 günlük şeker diyetini uygulamıştım 3 kilo vermiştim. Ama sonrasında dikkat etmeyince bi faydası olmadı malesef.
İki hafta önce tekrardan yapmaya çalıştım ama bu sefer 10 gün yapabildim sonucundada kıtlıktan çıkmış gibi tatlı hamur işi ne varsa yedim.
Başla boz durumundan cok sıkıldım ve cok yoruldum. Umarım bu son olur artık...
Kuralları okudum anladığım kadarıyla hergün menü + spor bildirilecek ve diğer üyelerin mesajları yorumlanacak. Cuma ve pazartesileri kilo bildirimi yapılıyor. Eksiğim varsa söyleyin lütfen
şişkinlik değil sabah kalkınca karnım düz ama yemek yiyince mide tarafım yani kaburgaların altı hemen dışarı cikiyor vücut tipim dikdörtgen misEvet canım eczane de satılıyor
Şişkinlik derken kabızlık mı var ?
Menun guzel. Sadece elmanin saati cok gec olmus.10 şubat cumartesi
sabah 500ml su
kahvaltı = domates salatalık 3 ýeşil zeytin roka taze nane beyaz peynir 2 dilim çavdar ekmeği
ara öğün = bitki çaýı portakal beyaz leblebi bir avuç
öğle = tavuk çorbası kabak yemeği yoğurt salata
ara öğün = bitki çaýi 3 hurma 2 tam ceviz
akşam = tarhana çorbası fırın çipura balık salata
21.oo 1 elma
Slm canim mutsuz oluncs daha cok yemek istiyormus metabolizma o yuzden. Mutluyum mutlusun mutluu diyelimCanlarım ben gideremedim dün hiç kusura bakmayın. Gece geldim eve hemen uyudum bu günde kurs var menümü bile yazamadım sporda yapamadım verdiğim kiloyu almış olmamın senebinide bilmiyorum. Mutsuzdum dahada mutsuzum bu sabah
Menun cok guzel masallah10.02.2018 cumartesi
Sabah 10.30
2 yumurta omlet şeklinde
1 tatlı kasesi yoğurt
1zeytin
7-8 keçi peyniri
Az çökelek
Yarım elma
2 çy çay
Ara 16.00
1 küçük şekersiz bademli fındıklı kuru üzümlü kurabiye
Akşam 17.30
5 yk nohut sulusu
1 tahta kaşık prinç pilavı
2 yk yoğurt
Ara 20.30
1 türk kahvesi
senin de benim gibi karbonhidratlı bi menü olmuş canim ama emzirme işin içine girince değişiyor benimde stum yemekle orantılı hele ki regl günlerinde sutum bi baskilaniyor ki siktigim halde sut yok oluyoGunaydın kızlar
10.02.2017
Kahvaltı
2 dlm ekmek
1 yumurta
1 dlm kasar peynır(normal peynırden sıkıldım artık)
Ogle
1 dlm ekmek
3 yumurta buyuklugunde kofte
4 yk yogurt
Aksam
2 sarma
1 yk makarna salatası
Mısafırden dolayı az su ıctım. Bıde bana gore yemek olmadıgı ıcın az yıyınce sutum azaldı. Yogurt elma falan verdım bebıse onlarıda kabul etmedı. Gece bebısle ugrasmaktan gıremedım sıteye
Sabah bende de oyle oluyor. Ama benim kh yiyincecikiyor hemen mide. Khsiz diyet yapmistim bir ara o zaman ilk defa butun gun karnim dumduzdu.şişkinlik değil sabah kalkınca karnım düz ama yemek yiyince mide tarafım yani kaburgaların altı hemen dışarı cikiyor vücut tipim dikdörtgen mis
kaç kaçGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Der ben kaçar
Canim o bir kiloyu cumaya kadar verirsin ins. Masallah bak simdiye kadat 9 kilo vermissin. Bazen duraklama donemi de oluyor uzme tatli caniniAbla tekrar almışım 1 kilo daha neden olabilir sence.
Doktorada gidemedim hala sigortam olmadı.
O kadar çok sıkıntının içindeyimki hiçbirini halledememek beni çok yoruyor.
Birde kursa geliyorum. Bu kurstada iki gündür nereye gitsem sürekli ikramlıklar kekler börekler çörekler. Dün yemin ederim insanlar yerken ağzım sulandı. Yemediğim şey değil ama işte.
Direncim düşüyor. Neyse ya çok şey anlattım boşverin siz nasılsınız
96 galibaBen eczaneden aldım NBL marka toz. LR ne kadar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?