- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende hiç istemiyorum
Evet canım 94 den 69 a düştüm
İnşallah toparlayalım kuzum
Ben o eski iğrenç halime dönmek istemiyorum
Destek olalım birbirimize
Kolay gelsin ben bugün bir saat yürüdüm ağrım çok yine iyi hissedersem yaparımBen gidiyorum hareket yapmaya çok pis delirdim
olabilir canım belki limon şişkinlik yapmıştır asit özelliğinden dolayiBen bugün 2 litre içinde limon dilimleri olan su içtim diğer günlerde daha az içiyordum . Acaba bu da bi etken mi kiloya ne dersiniz kızlar?
Ben maydanoz lu detoks suyunu şiddetle tavsiye ediyorumolabilir canım belki limon şişkinlik yapmıştır asit özelliğinden dolayi
Bende merak etmiyor değilim ama daha öncede sormuştuk yapmıyorum demiştiKaçamak yapanlar belli oldu
Maşallah nazarlardan korusun allahevet canım, vücut alışınca insanın canıda çekmiyor, bugün evdekiler kabak tatlısı yedi bir tat diye ısrar ettiler, dilimin ucu ile bile bakmadım, bakarsam nefsime yenik düşerim diye düşünüyorum. 6 aralıktan beri ağzıma, unlu, şekerli hiç bir mamul koymadım. Kurallarımı bozmadım.:) hatta dün kendime mont aldım 2 beden küçük. martta giyme hedefim var :)))))))
Allah korusun kızAynen bende nasıl puanlar alıyordum ama aralık 1 den beri spor yapmıyorum ben şişmeyecem debulutungokyuzu mü şişecek Allah korusun
Ben yapacammmGünaydın canlarımmmm kimse benimle beyaz detox yapmayacak mıııııı
Kız sen nerdesin görünmüyosum hiçBen yapacammm
15 günün dolunca mesaj durumun mesaj ve spor durumun devamlıysa listeye gireceksin canımBu arada cokda merak ediyorum simdi he..
Cuma kac cikicam..birde kaptanim acaba ben listeye ne zaman giricem..
Nasil olcak mesela..
Valla helal olsun Ablacimevet canım, vücut alışınca insanın canıda çekmiyor, bugün evdekiler kabak tatlısı yedi bir tat diye ısrar ettiler, dilimin ucu ile bile bakmadım, bakarsam nefsime yenik düşerim diye düşünüyorum. 6 aralıktan beri ağzıma, unlu, şekerli hiç bir mamul koymadım. Kurallarımı bozmadım.:) hatta dün kendime mont aldım 2 beden küçük. martta giyme hedefim var :)))))))
3 yk bulgur pılavı 1 dlm ekmek yerıne gecıyorkızlar akşam menüde tavuklu bulgur pilavı var sadece onu yiyecem de ne kadar yemek gerek4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?