Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Abla hiç kaçamak olmuyor mu. Birebir uyuyor musun listeye?
evet canım, vücut alışınca insanın canıda çekmiyor, bugün evdekiler kabak tatlısı yedi bir tat diye ısrar ettiler, dilimin ucu ile bile bakmadım, bakarsam nefsime yenik düşerim diye düşünüyorum. 6 aralıktan beri ağzıma, unlu, şekerli hiç bir mamul koymadım. Kurallarımı bozmadım.:) hatta dün kendime mont aldım 2 beden küçük. martta giyme hedefim var :)))))))

Maşallah diyeyim

Bu sabit menü diyetisyenin verdiği demi ablacım
Peki bir iki lokma veya az çikolata ne biliyim hiç bozmuyormusun bu listeyi
evet canım doktorumun verdiği liste. Çikolata da neymiş :))))) ( bayılırım aslında ama 6 aralık benim miladım dı o günden beri hiç yemedim. ) bu arada kahvede sadece yemek esnasında serbest, komşular çağırınca kahve ikram etseler onuda almıyorum saatim değil diyerek. sadece aralarda çay serbest alıştılar şimdi kendilerine kahve bana çay ikram ediyorlar. başlangıçta çayda yasaktı arada

ben ilk zayıflama kararı alıp doktora gittim gün bir bileklik aldım kendime karar nişanı olarak. bozma yolunda bir heves gelse hemen bilekliğime dokunuyorum. kararımı hatırlatıyorum kendime. Tavsiye ederim bir sembol oluşturmanızı.

Maşallah ablacım allahım nazarlardan korusun hep böyle gider inşallah darısı bizlere

benim doktorum salatana limon koyacaksan, o öğünde meyva yiyemezsin demişti, limonda şeker oranı yüksekmiş, bilgine.

Ablacım işin kötüsü o işte
Biz olduk sandık
Mezun olduk
Hiiiç olmamışız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…