Sabah (9:00) 1 kase yoğurt çorbası
Ara (14:00) 1 bardak şekersiz sütsüz kahve yanına ıkı kare bitter
Akşam (18:00) 1 kase çorba 1 tabak ıspanak ıkı kaşık yoğurt
Ara (19:00)1 top sade dondurma
Masallah canım. Insan ıstegınce yapabılıyor aslında. Utandım sımdı. Ben nefsıme hıc hakım olamıyorumevet canım, vücut alışınca insanın canıda çekmiyor, bugün evdekiler kabak tatlısı yedi bir tat diye ısrar ettiler, dilimin ucu ile bile bakmadım, bakarsam nefsime yenik düşerim diye düşünüyorum. 6 aralıktan beri ağzıma, unlu, şekerli hiç bir mamul koymadım. Kurallarımı bozmadım.:) hatta dün kendime mont aldım 2 beden küçük. martta giyme hedefim var :)))))))
Vaov harıkasın canımİkiyüz mekik
İkiyüz sguat yapan ben
Dün elli mekik elli sguat elli şınav zor yaptım her yerim ağrıyor
4 yk yedim zaten 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav yemis oldum demkki3 yk bulgur pılavı 1 dlm ekmek yerıne gecıyor
Anladim..onceden baska takimda yaristim..mayista ayrildim ya..hani direk listeye giremiyorum dimi..neyse beklerim hic farketmez..:))15 günün dolunca mesaj durumun mesaj ve spor durumun devamlıysa listeye gireceksin canım
Bunlar gunluk mu haftalik mi...~11 Şubat Spor Su Listesi~
1.bulutungokyuzu
1000ip 200
860 bölgesel 172
65 squat 65
250 mekik 250
200 jj 200
40 şınav 40
200 twister 40
30sn plank 30
30 sn wall sit 30
Toplam 1027 puan
2.lemomade17
300 ip 60 puan
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
100 biceps triceps 20 puan
100 Twist 20 puan
Toplam 300 puan
Kahvaltı göremeyince vitaminsiz kalıcaksınız diye üzülüyorumSabah (9:00) 1 kase yoğurt çorbası
Ara (14:00) 1 bardak şekersiz sütsüz kahve yanına ıkı kare bitter
Akşam (18:00) 1 kase çorba 1 tabak ıspanak ıkı kaşık yoğurt
Ara (19:00)1 top sade dondurma
Gıda takviyesi alıyorum kuzumKahvaltı göremeyince vitaminsiz kalıcaksınız diye üzülüyorum
Yaa iyi o zaman dikkat et kendineGıda takviyesi alıyorum kuzummerak etme
Bencede çok ama tabi sen kendini nasıl iyi hissediyosan. Ama yağ gitsede kas olursa anlamı kalmıyor tabi zayıflamanın kilodan gitmeyince üzülüyor insan.Bacaklarım kaşınıyo spor yapmayınca nasıl azaltıcam bilmiyorum kuzum sadece yürümek istiyommm
Nur
Alnına yazılmışsa çıkıyor karşına illaki. Ama kimseye ön yargılı olma bende kötü şeyler yaşadım bu bir dahakinde daha emin atmanı sağlicak adımlarını. Biliyosun zaten
Onu kaptan daha iyi bilir canımAnladim..onceden baska takimda yaristim..mayista ayrildim ya..hani direk listeye giremiyorum dimi..neyse beklerim hic farketmez..:))
.
Evet en son kim yazmışsa onu kopyalayıp altına o günkü sporu yazıp puanlıyoruz. Sonraki gün 11e kadar yazabilirsin sonra diğer güne geçiyor kuzuHerşeyin olumlu olumsuz yönleri var tabiki..
Hayırlısı olsun hakkımızda:)
Spor puanlarınıda her gün yazıyor muyuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?