- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Ben de 800 gr oynuyor genelde zaten o yüzden baya canım sıkıldı 72 küsür oluyorum oda baya fazlaBen tok 2.5kilo fazla çıkıyorum
Ben unuturumki o yüzden sadece dinliyorum
Erkek arkadaşın falan varmı
Tabanında hamur olmuyo karnabahar oluyo canımAkşama dengelemişsin bence iki küçük dilimden kim doyar. Peki bu karnıhabar pizzası nasıl oluyoorr
Kuzum sen de mi
Oyle yapmaya çalıştım canin ama çok sis hissediyorum şuanAkşama dengelemişsin bence iki küçük dilimden kim doyar. Peki bu karnıhabar pizzası nasıl oluyoorr
tokken niye tartiliyon bacim bütün motivasyonun bitti bi bardak su 200 gr düşün artık sabahtan beri ictigin suyun hesabını moral bozmak yok sen bize lazimsinAynen şu an aynı psikolojideyim
Çok da yemedim karnabahar brokoli ödemi de var tabi ama tok karna 73 çıktım innuk ağlamak istiyorum
Sen kaç kilosun canımKuzum sen de mi
Birden bu kadar almış olamayız di mi
Çok dertliyim çok
Demi ama sadece moral bozukluğu oldutokken niye tartiliyon bacim bütün motivasyonun bitti bi bardak su 200 gr düşün artık sabahtan beri ictigin suyun hesabını moral bozmak yok sen bize lazimsin
Aynen bende kendimi şiş hissediyorumOyle yapmaya çalıştım canin ama çok sis hissediyorum şuan
karnabahar in haşlıyorsun içine 2 kaşık un 1 yumurta ile hamur gibi yapıp fırında pisirdikten sonra üzerine istediğin malzemeyi koyup tekrar fırınatavsiye ederim
Ben bunu bi kere yaptım adı pizzamıymıışşOyle yapmaya çalıştım canin ama çok sis hissediyorum şuan
karnabahar in haşlıyorsun içine 2 kaşık un 1 yumurta ile hamur gibi yapıp fırında pisirdikten sonra üzerine istediğin malzemeyi koyup tekrar fırınatavsiye ederim
Abla hiç kaçamak olmuyor mu. Birebir uyuyor musun listeye?standart şubat ayı menüm:
Sabah: 70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram çavdar ekmeği, 1 yeşil elma, 1 fincan çay, 1 fincan türk kahvesi
Öğlen: 130 gram protein ( beyaz et, kırmızı et veya bakliyat çiğ tartıdır miktarlar), 130 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği, 1 meyva ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma öğlen menüsü )
Akşam: 175 gram protein ( öğlen yenmeyen protein grubundan ), 105 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği - meyva yok ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma akşam menüsü )
Yemek araları en az 5 saat, yemekten 45 dakika sonrasına kadar su, çay içmek yasak.
Günlük 3,5 lt su
Bu sabit menü diyetisyenin verdiği demi ablacımstandart şubat ayı menüm:
Sabah: 70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram çavdar ekmeği, 1 yeşil elma, 1 fincan çay, 1 fincan türk kahvesi
Öğlen: 130 gram protein ( beyaz et, kırmızı et veya bakliyat çiğ tartıdır miktarlar), 130 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği, 1 meyva ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma öğlen menüsü )
Akşam: 175 gram protein ( öğlen yenmeyen protein grubundan ), 105 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği - meyva yok ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma akşam menüsü )
Yemek araları en az 5 saat, yemekten 45 dakika sonrasına kadar su, çay içmek yasak.
Günlük 3,5 lt su
Aynı şeyi bende sordum :))Bu sabit menü diyetisyenin verdiği demi ablacım
Peki bir iki lokma veya az çikolata ne biliyim hiç bozmuyormusun bu listeyi
Bende cevaplaya basınca gördüm mesajınıAynı şeyi bende sordum :))
Kaçamak yapanlar belli olduBende cevaplaya basınca gördüm mesajını
NurYok hayır.. son zamanlarda çevremde fazlasıyla olumsuz şeyler görüyorum o yüzden gözüm korktu baya.
İsim neydi?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?