Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Selamlar arkadaşlar nasılsınız, bugün hazır net bulmuşken gireyim dedim, soruna evet diyorum ankacığım,

Akşama dengelemişsin bence iki küçük dilimden kim doyar. Peki bu karnıhabar pizzası nasıl oluyoorr
Oyle yapmaya çalıştım canin ama çok sis hissediyorum şuan
karnabahar in haşlıyorsun içine 2 kaşık un 1 yumurta ile hamur gibi yapıp fırında pisirdikten sonra üzerine istediğin malzemeyi koyup tekrar fırına tavsiye ederim

Aynen şu an aynı psikolojideyim

Çok da yemedim karnabahar brokoli ödemi de var tabi ama tok karna 73 çıktım innuk ağlamak istiyorum
tokken niye tartiliyon bacim bütün motivasyonun bitti bi bardak su 200 gr düşün artık sabahtan beri ictigin suyun hesabını moral bozmak yok sen bize lazimsin

standart şubat ayı menüm:
Sabah: 70 gram peynir, 90 gram yeşillik, 25 gram çavdar ekmeği, 1 yeşil elma, 1 fincan çay, 1 fincan türk kahvesi
Öğlen: 130 gram protein ( beyaz et, kırmızı et veya bakliyat çiğ tartıdır miktarlar), 130 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği, 1 meyva ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma öğlen menüsü )
Akşam: 175 gram protein ( öğlen yenmeyen protein grubundan ), 105 gram salata, 25 gram çavdar ekmeği - meyva yok ( veya dışardaysam 85 gram çiğ badem ve 1 elma akşam menüsü )
Yemek araları en az 5 saat, yemekten 45 dakika sonrasına kadar su, çay içmek yasak.
Günlük 3,5 lt su

tokken niye tartiliyon bacim bütün motivasyonun bitti bi bardak su 200 gr düşün artık sabahtan beri ictigin suyun hesabını moral bozmak yok sen bize lazimsin
Demi ama sadece moral bozukluğu oldu
Ama yine de 69 un üstündeyim yani artıyım hemen toparlanmam lazım .
Ömür boyu diyet diye bi yol mu var acaba
Böyle yaşanırmı ya

Desteğin için teşekkür ederim canım

Abla hiç kaçamak olmuyor mu. Birebir uyuyor musun listeye?

Bu sabit menü diyetisyenin verdiği demi ablacım
Peki bir iki lokma veya az çikolata ne biliyim hiç bozmuyormusun bu listeyi

Yok hayır.. son zamanlarda çevremde fazlasıyla olumsuz şeyler görüyorum o yüzden gözüm korktu baya.

İsim neydi?:)
Nur
Alnına yazılmışsa çıkıyor karşına illaki. Ama kimseye ön yargılı olma bende kötü şeyler yaşadım bu bir dahakinde daha emin atmanı sağlicak adımlarını. Biliyosun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…