malesef 3 adetle sınırlandırmak zorundayım ztn yasaklar listemdeGüzel menü olmuş bence afiyet olsun:)
Karatay böğrek nasıl oluyo acaba? 6 dilim çok değilmi:)
Bende yedikten sonra pişmanlık kilo yapar diye duymuştum doğru olabilirmi acaba :)
Şu anda açmısın merak ettim:)
3 dilim ekmek fazla olmuş bencede ama onun haricinde normal:)
MaşaAllah gercekten iradeye hayran kaldım:)
Güzel menü:)
Güzel menü:)
Kızartmayı üç adetle sınırlandırırken zorlandın mı merak ettim...
Birde tam buğday unundan krep nasıl oluyor? Denemek istedim ama güzel olmaz diye yapmadım bende:)
Aslında daha devam edecektim ama1 .bulutungokyuzu
1000ip 200
860 bölgesel 172
65 squat 65
250 mekik 250
200 jj 200
40 şınav 40
200 twister 40
30sn plank 30
30 sn wall sit 30
Toplam 1027 puan
2.lemomade17
300 ip 60 puan
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
100 biceps triceps 20 puan
100 Twist 20 puan
Toplam 300 puan
3.tmrlnk
30dk zumba 45puan
3lt su
4.gamzemdwf
bölgesel 1000 200
Mekik 300 300
Squat 200 200
Twister 1000 200
60 dk hııt cardio 240
500jj 500
500 ip 100
Toplam 1740
2lt
5.elifff_9595
100 ip 20 puan
30 squat 30 puan
20şınav 20 puan
30 saniye plank 30 puan
50 mekik 50 puan
Toplam 150 puan
6.gulenyuzumsunsen
1000 Side leg lifts =200 puan
2000 ip atlama gibi zıplama=400 puan
500 Twister =100 puan
500 bölgesel =100 puan
Toplam=800 puan
Maalesef canım bizim takım doldu diğer takımlarla bi görüş istersenDeğerli arkadaşlar grubunuzun üyesi olmak istiyorum. Cahilliğimi mazur görün. Konu takibi dışında üyelik için biley yapmam gerekiyor mu?
Sanırım 2. Takımın ihtiyacı kalmış sadece oraya bi yaz bakalım. Kusura bakma lütfenZormuş bu iş. Çok teşekkür ederim. Sevgiler
malesef 3 adetle sınırlandırmak zorundayım ztn yasaklar listemdeçok güzel oluyor ben evde herseye tam bugday unu kullanirim eşim 2 yasinda kızım var onlarda alıştılar ekmeğimi de kendm yaparm denemeni tavsiye ederm icine peynir maydanoz da ekliyorum
Ben yulaf kepeğiyle yapıyorum tabii beyaz un gibi olmaz ama zararsız olduğunu yağlarının eridiğini düşünerek yersen daha tatlı gelirMaşaAllah ne güzel alıştıysa bütün aile:)
Bende kendim yaptım bugün tam bığday ekmeğini anneme sora sora..çokta güzel oldu gerçekten ve tok tutuyo. Beyaz unla yapılan şeyleri yedikce yiyesim geliyor durduramıyorum kendimi..
Krep için bi tarifin var mı peki? Anneme sordum beyaz unla yapılan gibi güzel olmaz tutmaz dedi o yuzden yapmadım.
Şimdi yazdım. EstSanırım 2. Takımın ihtiyacı kalmış sadece oraya bi yaz bakalım. Kusura bakma lütfen
gulenyuzumsunsen canım ben takip edemedim yeni üyeleri tek mesajda etiketler misin?
Ben yulaf kepeğiyle yapıyorum tabii beyaz un gibi olmaz ama zararsız olduğunu yağlarının eridiğini düşünerek yersen daha tatlı gelir
Ben oyle bacaklar yukarda yaptimay maşallah kaptanim programına gore mi yapalim
Çoğumuzda sende ki anne modelinden var ama bizim bedenimiz bizim kararımız canımAa evet o aklıma gelmemişti öylede yapabilirim:)
Ya şu boğaz için düşünmediğimiz şey kalmıyo yiyip yiyp kilo almayan insanlar gibi olmayı cok isterdimömrüm hesaplarla yasaklarla geçiyor..
Bide annemin desteği pek yok sağolsun..nasılsa boyun uzun o kadar göstermiyosun cok abartıyosun boşuna uğraşma bende zamanında cok yaptım bizim zayıf olmak için ömür boyu dikkat etmemiz gerek ama yapamayız falan filan ....
Ben yaptim.
Hosbuldumhosbuldum tesekkürler :) umarim basarili olurum..
insaallah ulasicam. tesekkürler bende memnun oldum:)
tesekkürler hosbuldum:)
hosbuldum..sende hosgeldin:)
Tebrikler canum.ay yaptım 30 tane ama doğru mu yaptım yapabildim mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?