- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bakalım bakalım hayır olsunkizi emziriyorum şimdi bakalım kaç oldum
yapmadimn simdi listeye yaziyorumSen kilo bildirimi yaptın mı ben mi görmedim
Günaydın uykucu ŞirinGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kızçeler hayırlı sabahlar yorgunluktan uyuyamadım bile hiç uyumadan kalkmış gibiyim
Aslinda gayet doymuştum aç değildim tamamen oburlukCanım benim
Neden öyle oldu acaba gün içinde tam doymadın mı ...?
Hallolur üzülme daha Cuma'ya çok var
Ben sana inanıyorum
Vay vay vayPAZARTESİ KONTROL TARTISI
Gulumse25(77.7
Lemonade17(66,6 / 67.2 / -0.6)
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63,2 sbt
Gamzemdwf(79,9
soffty(63,5/63.0/0.5)
İnnuk(60,8
Yeni üyeler
elifff_9595 (
T tmrlnk (
@compeng (71/70.8/0.2)
M Massmavi (
@mrv2855 :Baslngc:77.3/hedef:60
@Derya60kilo (
N nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/
İnanıyorum sana canımAslinda gayet doymuştum aç değildim tamamen oburlukinsallah canım elimden gelenin fazlasını yapacağım bu hafta. Sağolasın
tesekkurler sporu arttirsam sahada guzel olacakta bu hafta mekiği çok yapicam bel bolgem 2 haftadır aynı hiç oynamıyor an kalçadan gidiyor cm cmVay vay vay
Maşallah ya
maşallah ya ben yaptım ama herhalde tam olmadı yapa yapa doğrusunu bulucamBen oyle bacaklar yukarda yaptim
korkudan yiyemedim ki gözümde kalmadı degilBana kalirsa aksami 8 yk yiyebilirdin. Gunduz de cok dikkat etmissin. Az geldi gozume ama sana yarin eksi getirecegi kesin
evde yaparsın biraz sonra tekrar gitme sansin yokmu sporaGünaydıınn sabah spora hidicektim yattı oda görüyomusunuz. Uyanamadım yorgunluktaaan
Sporun etkisi görüyormusun çok sevindim devam insallahtesekkurler sporu arttirsam sahada guzel olacakta bu hafta mekiği çok yapicam bel bolgem 2 haftadır aynı hiç oynamıyor an kalçadan gidiyor cm cm
Ben ayni tip tartiliyirm cbm hep
Öyle yaprım az ip atlarım akşamda bölgesel yaparım. Bir kilo aldım diye çok üzülüyodum 100gram almışısım bu bile mutlulukevde yaparsın biraz sonra tekrar gitme sansin yokmu spora
Gunaydin canim....:))Gunaydinlarrrrrr
Dis cikarma zamanlari zor oluyor..15 aylik kiz annesi bebek tabi daha ya..severik ben onu..tam sevilme zamanlari..benm pasamda gelse ozamanlarda bi hirpalasamBenim ki biraz büyümüş bebek oluyor sanırım 15 aylık canım dişi çıkıyor o yüzden uyumuyor canım
Ev tasimak yerlestirmek kolay degil ki..Kolau gelsin sana..insaallah yerlestikten sonra rahat edeceksin..bol bol dinlenirsin..Allah saglik versin..gerisi oyle boyle olur..Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Kızçeler hayırlı sabahlar yorgunluktan uyuyamadım bile hiç uyumadan kalkmış gibiyim
Gunaydddin bulutcum...Günaydıınn sabah spora hidicektim yattı oda görüyomusunuz. Uyanamadım yorgunluktaaan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?