- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Evet canım bence de bir sey var sinirlerim bozuldu resmenlemonade17 sende bir şey var. Yani kaç haftadır böyle. Değiştirmemiz lazım bir şeyleri. Yemen içmende değişiklik yap olur mu sen bilirsin doğrusunu.
Sporunda eskisine oranla çok çok iyi takip ediyorum ben 300ip yapan 500ipi çerez gibi yapar. Acaba kardio yerine evde başka ne yapılır terleten bi bakayım ben leslie falan nasıl oluyor terletiyormu ben hiç yapmadım. Jj zaten 200 zor yapılıyor sende çalışıyosum bi kerede 100 normal
Harika olmuş canım bayıldım
çok güzel olmuş kendini üniversiteden mezun olmuş gibi hissedebilirsin
CUMA Zayıflama Yarışması Üyelerinin Paylaşım Alanıİmzamı da güncelliyorum arkadaşlar, özellikle ilk madde bütün üyeleri ilgilendiriyor. Bu nedenle bütün takımların okunmasını sağlayınız.
Gönüllü bir arkadaşım mesaj linkini kopyalayarak takımlara dağıtırsa sevinirim.
Harika olmuş canım bayıldım
Darısı başımıza inşallah
Teşekkür ederim kızlar darısı sizlere inşallahçok güzel olmuş kendini üniversiteden mezun olmuş gibi hissedebilirsin
Hmm o zaman sana kolay gelsin..beraber yurucez biz bu yollarda sarkisini senin icin soyluyorummrv2855 canım menümede yorum yapmıştım teşekkürler günaydın bu arada. Ben henüz mezun olmadım önümde uzun bir yol var. Dünde sabah işim vardı mecbur sağlıksız oldu kahvaltım dikkat etmeye çalışıyorum sağol
Sporumuda yapıcam evde 12de evden çıkarız kahvaltımı yapabilirsem tabi zamanım kalırsa
Bunyeyi sasirt biraz ..yediklerin cok az gibime geliyo..meton yavaslamis olabilir..Evet canım bence de bir sey var sinirlerim bozuldu resmen
Bugün bı detoksa başladım bakalım inşallah iyi gelirsporda da dediğin gibi arttırmıştım geçen haftadan beri ve bunun sonucunu görmemek aşırı derecede üzüyor beni
cokk guzel ya..darisi basimizaa...
Akşamki patates havuç dışında bi anormallik Yok canım bu kadar dibe çekme kendini hallolmayacak bişey Yok değil mi11.02.2017 pazar menü
Kahvaltı
4 yk kadar menemen
6 zeytin
2 küp tulum peyniri
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı kadar tereyağı
Ara
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
1 parça tavuk
4-5 yk havuçlu yoğurt
6 yk fırınlanmış patates, havuç, soğan biber.
1 kase patlamış mısır
Biliyorum menü berbat ve dengesiz. Zaten sabah sabah tartıda gördüm sonucu
Leslie cesit cesit cnm bazilari hic terletmiyor yag yakmaya yonelik olan part lar terletiyorrlemonade17 sende bir şey var. Yani kaç haftadır böyle. Değiştirmemiz lazım bir şeyleri. Yemen içmende değişiklik yap olur mu sen bilirsin doğrusunu.
Sporunda eskisine oranla çok çok iyi takip ediyorum ben 300ip yapan 500ipi çerez gibi yapar. Acaba kardio yerine evde başka ne yapılır terleten bi bakayım ben leslie falan nasıl oluyor terletiyormu ben hiç yapmadım. Jj zaten 200 zor yapılıyor sende çalışıyosum bi kerede 100 normal
Leslide yag yakmak istiyorsaniz 45 mile olani ypcaksiniz..
Zumba hem eglenceli hem tamamdn cardio..bir hizli bir yavas....terlemeyeni gormedim.....madem oyle bnde bilesli yapayim..ufaklik.uyurkn
Emzirmiyorum cnm malesef. Kan pıhtılasmasi problemim var ve ağır bi ilaç kullaniyorum.2 ay emzirebildim.menunde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?