Serbest canımAnka beyaz detoxta süt bide parmak galeta kepekli serbest mi oglen ne yesem diye dusunuyorum
Geçmiş olsun canımEmzirmiyorum cnm malesef. Kan pıhtılasmasi problemim var ve ağır bi ilaç kullaniyorum.2 ay emzirebildim.
Birinci sayfada link var ona kopyaliyosuj canim menuyuKızlar gunaydin. Ben dün menümü buraya yazdim sadece başka bi yere yazmadim bi şey olur mu. Nereye yaziyoduk onu bulamiyorum da ben
Leslie sansone 45 mile walk diyor..tam olarak hangi mil anlamadım 45 demişsiniz ama?
Emzirmiyorum cnm malesef. Kan pıhtılasmasi problemim var ve ağır bi ilaç kullaniyorum.2 ay emzirebildim.
Leslie sansone 45 mile walk diyor..
45 dakikalik olan yani..onda yavastan hizliya dogru ilerliyo..o yuzden muhtesem sonuc veriyo..spor yaptigini anliyorsun..youtuneye bu sekilde yazsan cikar..
Himm bugun onu indireyimmm bariLeslide yag yakmak istiyorsaniz 45 mile olani ypcaksiniz..
Zumba hem eglenceli hem tamamdn cardio..bir hizli bir yavas....terlemeyeni gormedim.....madem oyle bnde bilesli yapayim..ufaklik.uyurkn
Yazilmamis gorulur cnm 1.sayfadaki menulerimiz linkine de yazmani tavsiye ederimKızlar gunaydin. Ben dün menümü buraya yazdim sadece başka bi yere yazmadim bi şey olur mu. Nereye yaziyoduk onu bulamiyorum da ben
45 mile baska var sandim ben de hee su arkada mavi tisortlu tombik adam var o videosu mu onu yapiyorum ben 5 mile diye indi ama 3 mile tapiyirLeslide yag yakmak istiyorsaniz 45 mile olani ypcaksiniz..
Zumba hem eglenceli hem tamamdn cardio..bir hizli bir yavas....terlemeyeni gormedim.....madem oyle bnde bilesli yapayim..ufaklik.uyurkn
kızlar napiyoruz ben yemeğimi yedim menüyü paylaştığım
9 ocak
sabah
2 haşlanmış yumurta
aksam
1 adet cupra patates salata
10 şubat menü
domates salatalık
peynir 5 6 tane zeytin
3 dilim tb ekmegi
1 tk çilek reçeli
3 yk yumurtali mantar
öğlen
3 yk makarna salatası
ara
1 portakal
akşam
1 çupra patates salata
11 ocak menü
sabah 11
2 haslanmis yumurta
2 yeşil 2 siyah zeytin
domates salatalık
peynir roka
çeyrekten az simit
ara 1 küçük elma
aksam19
4 yk tavuklu bulgur pilavı 1 küçük kase yogurt
Oda olur..3 mile den basla..4 5diye devam edersin45 mile baska var sandim ben de hee su arkada mavi tisortlu tombik adam var o videosu mu onu yapiyorum ben 5 mile diye indi ama 3 mile tapiyir
Ha gayretay beceremedik şu kopyalamayı
Geldim canım buralardayım
Evet kaptan sezeryan oldum..Geldim canım buralardayım
O zaman sporda dikkat et canım ya allah korusun. 6 ay falan yürüyüş yap bence. Benim de 3 sezaryen zor oluyorEvet kaptan sezeryan oldum..
Bi dene zorlamazsa yap canım.Tamm o zamn ..leslie yapsamda olur dimi..az sureli olandan..en az yarim saat mesela..@anka_misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?