Tesekkurler canimcim..tarcini bnm doktorum hep soylerdi zaten..ben elmanin uzerine koyup firina veriyorum cok guzel oluyo..İnsülin direnci olan kızlar
Mutlaka denemenizi istediğim memnun kalacağınıza inandığım bi tarif var.
8 bardak suya
1 çubuk tarçın
1 de kırmızı elmayı dilimleyip atıyoruz .
8-10 dk kaynatıp , gün boyu içiyoruz .
Gerçekten ani acıkmaları bastırıyor kendime dur diyemiyorum diyen varsa tavsiye ediyorum
FistiklibaklavaBaklava fıstıklıydı
Azmi'n elinden bişi kurtulmaz tabii ki hayırlısıyla yine yapacağım inşallah
Aslına bakarsan reglim biteli 6 gün oldu canım regl ödemi değil yanı maleseff
Bende kahvaltı yaptım biraz evi toparlayıp oturmayı dinlenmeyi düşünüyorumGunaydinnnn
Amin amin insaallah cok guzel sonucla cikariz cumaya..
Kahvaltilar yapildimi??
Ben yaptim..kizla herifi gonderdim..omerimi emziriyorum simdi..yarim saat sonra ortanca pasami kaldiririm..ev isi sonra bi kahveee ohh
Senindemi bebegin varki..Bende kahvaltı yaptım biraz evi toparlayıp oturmayı dinlenmeyi düşünüyorum uykusuz geçti yine gecemiz
masallah canım şutları bi süpureyimBacaklarım kaşınıyo spor yapmayınca nasıl azaltıcam bilmiyorum kuzum sadece yürümek istiyommm
yok ya beyaz ekmek yiyeceğime hakkımı simit ten kullandim subdablitre hesabi yapmıyorum ama 1buçuk ltbanca oluyordurHosgeldin ilk once..
Bebegine hayirli uzun omurler dilerim..emziriyormusun merak ettim..menude bir sicak tencere yemegi aradim..
Hem sutun icin hemde senin icin..
Oglen yediklerin tok tutar sutun kalitesinide arttirir.ama sen yinede sabah ve oglen menulerini cok guclu tut..aksam ki menunde hafif olsun simdi oldugu gibi.
Bol eksiler canm..
He bu arada bn merve..1.5 aylik pasam var..
İns bu kiloardan kurtulucaz
Afiyet olsun yardimci kralicem..simdi kacamak yapilmis ama cok degil ki..yedigin yarim baklavanin kalorisi kaca denk geliyosa o kadar puanlik bir spor yaparsin..hem vicdanin rahatlar..hemde boyle kendine ceza verdiginde bi dahakine yemessinn..
Seni gidi seni:)))
Bu arada baklava neliy di ki:))
Kac kilosun..bu menu pek saglikli gozujmuyr arkadasim..yani sagliksiz derken Allah korusun halsiz dusersin..kajvaltiyi gecistiriyorum demissin..kahvalti yapamiyormussun ama kahvalti en onemli ogun..tavuk suyuna corba vs icsen mesela sevmezmisin..yarim saat sonra illa meyve yicem dersen bi tabaga muzu dilimle ustune ceviz badem dilimleri birazda bal..hem tok tutar..hemde vitamin ihtitacini karsilar..oglen mesela bnim icin ara ogun olur..Aksam ki corba guzel..sebzeli en azindan..herzaman boylemi besleniyosun..
Metobolizman yavaslar soylim sana..arada sasirt bunyeyi ki kalori harcasin..bu sekilde sabitler..
Azmin elinden kim kacmis ki kilo kacicak..biz kadinlar ne istersek yapariz..yeter ki icten iisteyelim..
Kiz gozunu seveyim..mezun olmustun dimi sen..tamm kilonu koruda azcikda kendini odullendir..kahvaltida soyle miss givi bi tabak jazirla kendine..bol yesillikli..oglen guzel bi yemek..miss gibi socacik corba.aralar yap meyve tabaklariyla sikart kendini yaa
..suyu goremedim ben su nirde:))
Afiyet olsun bol eksiler. ..cokda fazla degil kahvalti menun...
İki gun dikkat etsen telafi edersin...guzel menu..karnibajar pizzasina bayiliyorun..
Bu cok guzel bir fikir...hemen uygulicam..
Sanmiyorum limon evet asitlidir ama odem attirici ozelligi vardir..bu yuzden detoks sularinda veya detokslarda hep limon kullanilir...adet tarihin yakinmi..bundan olabilir...
Odemse limonlu maydanozlu bol su ile atabilirdin odemi zaten..
Bence gecici bir donem skinti yapma..
İki ogun beslenmissin..su kac litre ictin..
Menulerin guzel ama afiyet olsun..guclu bir kahvalti olmus zaten keske simit yemeseydin..
Ama haftalik birgun kendimi odullendiriyorum derseb o baska
bozma moralini arkadaşım olacak hemde en kısa zamandaOhhh 71 çıktım
Ama yine de kararlıyım tokta olsam ödemli de olsam 7 li rakam
İssss
Teeee
Miiii
Yooo
Rummm
Benim ki biraz büyümüş bebek oluyor sanırım 15 aylık canım dişi çıkıyor o yüzden uyumuyor canımSenindemi bebegin varki..
İsim neydi bu arada
Boyle ilk zamanlar birazcik karistiririmda sonra insaallah unutmam:)))
Evvelallah demibozma moralini arkadaşım olacak hemde en kısa zamanda
Günaydın canımGunaydinlarrrrrr
Canım benimGünaydın kızlar
Geçmişi oku oku bitiremedim ne kadar çok yeni arkadaşımız katılmış maşallah
Ben bugün artidayim moralim çok bozuk
Gece yeme krizim oldu o kadar saçma sapan şeyler yedim kiuzun zamandır olmuyordu şu an inanılmaz pişmanım.
Bugün detoksa başladım insallah cumaya eksi geleceğim başka şansım yok artık
Sen kilo bildirimi yaptın mı ben mi görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?