Tmmdir..zorlanirsam devam etmm zaten..Allh korusun..yapabildigimi yapicam sadece..birkac ay boyle olur arti napalim..Bi dene zorlamazsa yap canım.
ay biri bana yapsada icsemBirr sutlu kahve molasiiii....kahve icince dinleniyorum resmen....
Bir de geçmişte okuduğum ama cevap yazamadıklarım vardı. Sen takımdan izin alarak ayrılmışsın bu cuma girebilirsin listeye canım.Tmmdir..zorlanirsam devam etmm zaten..Allh korusun..yapabildigimi yapicam sadece..birkac ay boyle olur arti napalim..
Bana daaaaay biri bana yapsada icsem
Cok soru sordum ama sut ve parmak galeta yicem is yerinde 200 ml sut yaninda kac tane yemeliyim sizce 5 cok muSerbest canım
Çok Olmaz canım bence. Başka bişey yemeyeceksen yeter. Bimin yaprak galetası da güzel. Onu da dene istersen.Cok soru sordum ama sut ve parmak galeta yicem is yerinde 200 ml sut yaninda kac tane yemeliyim sizce 5 cok mu
Bugunluk yok kaptnm aksam misafir geldigi icin yemegi pisiremedum gudince pirasa yapicam yarin oglene de getirim is yerine yemek icin bugunluk böyle oldu bid3 beyaz detox topigini bulamadim gireyim sabah dedim linkli sayfa kacta kaldi acabaÇok Olmaz canım bence. Başka bişey yemeyeceksen yeter. Bimin yaprak galetası da güzel. Onu da dene istersen.
Yemek yeme ihtimalin yok mu ki.
Anladım canım.Bugunluk yok kaptnm aksam misafir geldigi icin yemegi pisiremedum gudince pirasa yapicam yarin oglene de getirim is yerine yemek icin bugunluk böyle oldu bid3 beyaz detox topigini bulamadim gireyim sabah dedim linkli sayfa kacta kaldi acaba
Is yeri açıyorum onunla ugrasiyorumNiloyabebe kayıp sanki
Yaaa hayırlı olsun canım bol bereketli kazançların olsun. Kuaför müydün senIs yeri açıyorum onunla ugrasiyorum
Evet teşekkür ederimYaaa hayırlı olsun canım bol bereketli kazançların olsun. Kuaför müydün sen
Hemen yapıyım kaptanım a aaaaaa kahvenın lafı mı olurBana daaaa
Ayyy çok sağol canım sade türk kahvesi bol köpüklü çok iyi olurHemen yapıyım kaptanım a aaaaaa kahvenın lafı mı olur
2018 de olanlara verdiler sanırım kaptanımBen de mezunum ama bana kep vermediler
Hemen geliyorAyyy çok sağol canım sade türk kahvesi bol köpüklü çok iyi olur
Ahh gel bacim yapayim..en guzelinden..ay biri bana yapsada icsem
Gercekten mi..buna coook sevindim..Bir de geçmişte okuduğum ama cevap yazamadıklarım vardı. Sen takımdan izin alarak ayrılmışsın bu cuma girebilirsin listeye canım.
Sanada yapariz kaptanim ayipsin..kahvenin lafimi olir..Bana daaaa
Hayirli olsun..ne guzel birseydir bir kadinin ozellikle kendi ayaklari uatunde durmasi..bereketli olsun..Is yeri açıyorum onunla ugrasiyorum
Evet maalesef2018 de olanlara verdiler sanırım kaptanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?