Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

İstanbulda oturanlar nerde oturuyor..hava guzel olunca belki bir bulusma ayarlariz..:))
Ben basaksehir (kayabasinda)oturuyorum..

2 haşlanmiş yumurta
5 zeytin
1 galeta
1 kase Tarhana çorbası
1 yemek kaşigi zeytinyagli pırasa
1 elma

Akşama da
1 porsiyon mantarlı Et sote
1 portakal
1 kase yoğurt

Naapiim be kaptanım canımı kahve istettiniz ama kalkıp yapmaya üşeniyorummm.
Saat iki oldu daha totomu kaldıramadım.
her zaman ki aynı ben iştee.
Aynı ben kahvemi kızlar yaptı sağolsun
Benim ev de berbat takıldım kaldım burda

M Massmavi canim su ve spor yazilmamis menunde ama..
Oglen keske oyle olmasaymis ama sende farkindasin zaten..
Afiyet olsun..bolca eksiler:))
sporumu baska bır mesajda yazıp yolladım canım gormedın galıba. dun su cok az ıctım bugun elımde sıseyle dolasıyorum vucudum susuz kalmıs. normalde 2.5 lt falan ıcıyorum ama

sporumu baska bır mesajda yazıp yolladım canım gormedın galıba. dun su cok az ıctım bugun elımde sıseyle dolasıyorum vucudum susuz kalmıs. normalde 2.5 lt falan ıcıyorum ama
Gormemisim canim kusuruma bakma...cok gecmis vardi oku oku..unutmusta olabilirim..
Bende iceyim su hatirlatmisken sen :)))

108 kıloyum canım. bu grubun en kılolusu benım galıba
Anladımm canım menünde
2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
1 dilim börek 1 kase makarna salatası
Et sote ve 4 yk bulgur pilavı vardı sanırım
Genel olarak ekmek cinsinden hesaplayınca 8 dilim ekmek ediyordu o yüzden kilonu sordum . Bu durumda zaten öyle olması gerekiyor ve zamanla azaltılıyor sanırım .

Ama makarna salatası ve börek bunlardan uzak dur canım , yiyecek başka bişi yoktu demiştin sanırım mesajınyanında
ama bi kase yoğurt , bi tabak salata veya yoğurtla bi meyve yesen daha güzel olur...

Misafirlikteysen de oralara tok gitmeni öneririm..
Bende gruba ilk geldiğimde en kilolu bendim hiç bişicik olmaz , buraya tutunduktan gerçekten karar verdikten sonra bi gün en zayıfı sen olacaksın inşallah

Uzun soluklu bi yol bu inancını hiç kaybetme güzellikleri düşün ilk günlerde daha güzel kilo veriliyor , karbonhidratı azaltıp proteine ağırlık ver ilk günlerin avantajını kullan canım

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Emzirme nobetindeyin:))) omer asaf pasamla anne ogul bulusmasi:)))
Karni acikmis:))
oglunun ısmı cok guzel.
keske aksam salata yanında ayran falan ıcseydın canım. hem az kalorılı senı de tok tutardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…