Evet maalesef
Dünkü menü mü canım bu. Tarih ve saatlerini yzarsan daha anlaşılır olur.2 haşlanmiş yumurta
5 zeytin
1 galeta
1 kase Tarhana çorbası
1 yemek kaşigi zeytinyagli pırasa
1 elma
Akşama da
1 porsiyon mantarlı Et sote
1 portakal
1 kase yoğurt
Naapiim be kaptanım canımı kahve istettiniz ama kalkıp yapmaya üşeniyorummm.
Aynı benNaapiim be kaptanım canımı kahve istettiniz ama kalkıp yapmaya üşeniyorummm.
Saat iki oldu daha totomu kaldıramadım.
her zaman ki aynı ben iştee.
Sana bi vitamin kansızlık testimi yaptırsak innukNaapiim be kaptanım canımı kahve istettiniz ama kalkıp yapmaya üşeniyorummm.
Saat iki oldu daha totomu kaldıramadım.
her zaman ki aynı ben iştee.
sporumu baska bır mesajda yazıp yolladım canım gormedın galıba. dun su cok az ıctım bugun elımde sıseyle dolasıyorum vucudum susuz kalmıs. normalde 2.5 lt falan ıcıyorum ama
Gormemisim canim kusuruma bakma...cok gecmis vardi oku oku..unutmusta olabilirim..sporumu baska bır mesajda yazıp yolladım canım gormedın galıba. dun su cok az ıctım bugun elımde sıseyle dolasıyorum vucudum susuz kalmıs. normalde 2.5 lt falan ıcıyorum ama
108 kıloyum canım. bu grubun en kılolusu benım galıbaCanım sen kaç kiloydun önce onu sorayım sonra yprum yapayım
cocuk yatmısken gıreyım dedım bende o kadar cok mesaj gelmıs kı...nasıl okuyacam bılmıyorumGormemisim canim kusuruma bakma...cok gecmis vardi oku oku..unutmusta olabilirim..
Bende iceyim su hatirlatmisken sen :)))
Bazen kızıyorum kendime.Aynı benkahvemi kızlar yaptı sağolsun
Benim ev de berbat takıldım kaldım burda
Evet yaaa o hep aklımda saçlarım falanda aşırı dökülüyor ama işte randevu alıp sağlık ocağına gitmeye bile üşeniyorum.Sana bi vitamin kansızlık testimi yaptırsak innuk
Anladımm canım menünde108 kıloyum canım. bu grubun en kılolusu benım galıba
oglunun ısmı cok guzel.Emzirme nobetindeyin:))) omer asaf pasamla anne ogul bulusmasi:)))
Karni acikmis:))
keske aksam salata yanında ayran falan ıcseydın canım. hem az kalorılı senı de tok tutardı.Günaydın arkadaslar
11 subat menum
Sabah standart karatay kahvaltisi omlet peynir zeytin yesillik salatalik domates
Ogleye gelelim maalesef dün gün vardi(
2 pogaca 1 dilim sutlu tatli ve az kisir yemis bulunmaktayım.
Cezami cekmeye hazirim((
Aksam hicbisey yemedim. Ceza olarak
11bin adim attim ve 2.5 lt su içtim
20 dk da bacak ve basen egzersizi yaptim
12 subat pazartesi kontrol tartisi 70.8
Cumaya gore 200 gramcik eksilmis.
Evet yaaa o hep aklımda saçlarım falanda aşırı dökülüyor ama işte randevu alıp sağlık ocağına gitmeye bile üşeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?