- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
ay bacım iyi olur istanbuldamisin sendeAhh gel bacim yapayim..en guzelinden..
Gercekten mi..buna coook sevindim..
Sanada yapariz kaptanim ayipsin..kahvenin lafimi olir..
Hayirli olsun..ne guzel birseydir bir kadinin ozellikle kendi ayaklari uatunde durmasi..bereketli olsun..
kaptanim biz göremiyoruz kim var kim yok nasıl oluyor@innuk napan yaa altta adın yaziii bş gelmedin
ben yenibosnadayim yakın sayılırız gorumcemler kaya basinda 16.bolgede sık geliriz otarafaİstanbulda oturanlar nerde oturuyor..hava guzel olunca belki bir bulusma ayarlariz..:))
Ben basaksehir (kayabasinda)oturuyorum..
En iyisi bebisi yatirinca hemen uyumak lazimIyı geveler canım. Bebısı yatırdım bende yatıcam sımdı. Yarın guzel bır gun olması dılegıyle
Canım cuma günü tüm hafta yapılan spor puanı toplanıyor o yüzden bu gün spor listwsine ekleme yaparsın olurmusporumu baska bır mesajda yazıp yolladım canım gormedın galıba. dun su cok az ıctım bugun elımde sıseyle dolasıyorum vucudum susuz kalmıs. normalde 2.5 lt falan ıcıyorum ama
masaallah ismi ile yasasin..pasalar tatli olur...Allah uzun omir versin
evet kayabasi basaksehirdeyim..ay bacım iyi olur istanbuldamisin sende
masaustu sitrsi iste onda gozukuyo kanimca..yada sadece pro uyeler gorebiliyo oda olabilir..uzun zaman oldu kk kullanmayalikaptanim biz göremiyoruz kim var kim yok nasıl oluyor
aynen bende sizin gibiydim ev uçuyor kiz durmadı bende komşuya indim biraz degisiklik olsun diyeAynı benkahvemi kızlar yaptı sağolsun
Benim ev de berbat takıldım kaldım burda
bende sezeryan oldum. mekık ceksem bı zararı olur mu? dogum yapaşı 7 ay olduO zaman sporda dikkat et canım ya allah korusun. 6 ay falan yürüyüş yap bence. Benim de 3 sezaryen zor oluyor
aminnn... çok guldum ya
Hep birlikte canımne demek canim sizler de vakit verip yazmissiniz cok guzel bir hafta gecirmen, gecirmemiz dilegiyle.
ben en cok eti karam istiyor canım bi ödül günü yapsak kendimizeAaaa aynı ben
son lısteyı aramak ıcın tum sayfaları dolastım ama demek kı gozumden kactı . bıdahakı sefere daha dıkkatlı olurum ınsallahCanım en son listeyi bulmalısın bunda eksikler var sanki
İki yere de bi kopya yazıyoruz canım
ayy etı karama alıstımı bırakamıyor ınsan. bagımlılık yapıyor resmen. bak canım cektı sımdıben en cok eti karam istiyor canım bi ödül günü yapsak kendimize
benimde sezaryen ve 11 ay oldubende sezeryan oldum. mekık ceksem bı zararı olur mu? dogum yapaşı 7 ay oldu
canım neye sıkıldın bu kadar ya bu ara enerjini kaybettin sankiAynı şeyleri yazmaktan çok sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?