- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
İki yere de bi kopya yazıyoruz canımkızlar ben menülerimi buraya yazıyorum ama diğer konuya da mı yazmak gerekiyor?
öğle arası 8000 adıma tamamladım oyyy öldüm:)))
Bu seferlik Hızlı hızlı oku hemencikcocuk yatmısken gıreyım dedım bende o kadar cok mesaj gelmıs kı...nasıl okuyacam bılmıyorum
sen kac kıloyla basladın canım? cts gunu gıtmıstım mısafırlıge gece orda yattık . bıde dıyet yaptıgımı soyelemek ıstemedım. ne zaman dıyet yapıyorum desem ertesı gunu bozuyorum nedense. onun ıcın sutum de azalmasın dıye cok az yedım canm.Anladımm canım menünde
2 dilim ekmek 2 haşlanmış yumurta
1 dilim börek 1 kase makarna salatası
Et sote ve 4 yk bulgur pilavı vardı sanırım
Genel olarak ekmek cinsinden hesaplayınca 8 dilim ekmek ediyordu o yüzden kilonu sordum . Bu durumda zaten öyle olması gerekiyor ve zamanla azaltılıyor sanırım .
Ama makarna salatası ve börek bunlardan uzak dur canım , yiyecek başka bişi yoktu demiştin sanırım yanında ama bi kase yoğurt , bi tabak salata veya yoğurtla bi meyve yesen daha güzel olur...
Misafirlikteysen de oralara tok gitmeni öneririm..
Bende gruba ilk geldiğimde en kilolu bendim hiç bişicik olmaz , buraya tutunduktan gerçekten karar verdikten sonra bi gün en zayıfı sen olacaksın inşallah
Uzun soluklu bi yol bu inancını hiç kaybetme güzellikleri düşün ilk günlerde daha güzel kilo veriliyor , karbonhidratı azaltıp proteine ağırlık ver ilk günlerin avantajını kullan canım
Allah hepimizin yardımcısı olsun
A aaaa belki herrşeyinn sebebi budur bi el atta çöz şu işi canım benimkiloyu bile o yüzden a veriyorsun bellki de
kız bızım bebişin dısı cıkıyor cok huysuz. sureklı benı yanında ıstıyor. bır kucagımda cocuk oyle ıs yapabılıyorum.fırsat buldukca da buraya gırıyorum ısteBu seferlik Hızlı hızlı oku hemencik
Ama bi da bu kadar geç girme arada çocuğu sallarken çorba karıştırırken göz at canım
Kahvaltı
2 dlm ekmek
2 haslanmıs yumurta
Kozlenmıs bıber
Ogle
1 kase makarna aalatası
1 dlm borek
(yıyecek baska bırsey yoktu)
Aksam
3 yumurta buyuklugunde et
4 yk bulgur pılavı
Salata
Günaydın arkadaslar
11 subat menum
Sabah standart karatay kahvaltisi omlet peynir zeytin yesillik salatalik domates
Ogleye gelelim maalesef dün gün vardi(
2 pogaca 1 dilim sutlu tatli ve az kisir yemis bulunmaktayım.
Cezami cekmeye hazirim((
Aksam hicbisey yemedim. Ceza olarak
11bin adim attim ve 2.5 lt su içtim
20 dk da bacak ve basen egzersizi yaptim
12 subat pazartesi kontrol tartisi 70.8
Cumaya gore 200 gramcik eksilmis.
Günaydın kızlar
Geçmişi oku oku bitiremedim ne kadar çok yeni arkadaşımız katılmış maşallah
Ben bugün artidayim moralim çok bozuk
Gece yeme krizim oldu o kadar saçma sapan şeyler yedim kiuzun zamandır olmuyordu şu an inanılmaz pişmanım.
Bugün detoksa başladım insallah cumaya eksi geleceğim başka şansım yok artık
hedef cumaya kadar 800 gram ... nasılsınız nasıl gidiyor kızlar :) motivasyonumuz tam değil mi. Haftaiçi benim için diyet daha kolay... çokkk azimliyim çok :)) haftasonunu artı kilo ile çıkarmadım ya mutluyum. sabah işe gitmeden 20 dk erken çıktım yürüdüm güne güzel başlamak için :))
11.02.2017 pazar menü
Kahvaltı
4 yk kadar menemen
6 zeytin
2 küp tulum peyniri
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı kadar tereyağı
Ara
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
1 parça tavuk
4-5 yk havuçlu yoğurt
6 yk fırınlanmış patates, havuç, soğan biber.
1 kase patlamış mısır
Biliyorum menü berbat ve dengesiz. Zaten sabah sabah tartıda gördüm sonucu
İstanbulda oturanlar nerde oturuyor..hava guzel olunca belki bir bulusma ayarlariz..:))
Ben basaksehir (kayabasinda)oturuyorum..
Ben Konya. Konyalı kimi bulduysam kaçtılar hemen
2 haşlanmiş yumurta
5 zeytin
1 galeta
1 kase Tarhana çorbası
1 yemek kaşigi zeytinyagli pırasa
1 elma
Akşama da
1 porsiyon mantarlı Et sote
1 portakal
1 kase yoğurt
Evet hep diyetisyene uyarsan zamanla azaltır zaten canımsen kac kıloyla basladın canım? cts gunu gıtmıstım mısafırlıge gece orda yattık . bıde dıyet yaptıgımı soyelemek ıstemedım. ne zaman dıyet yapıyorum desem ertesı gunu bozuyorum nedense. onun ıcın sutum de azalmasın dıye cok az yedım canm.
ılk gunlerın boyle bır avantajı var. cuma tartıldıgıma 109.4 tum bugun 108.1 cıktım. cok mutluyum
dıyetısyenımın verdıgı dıyet lıstesını uyuyorum suan . ekmek yemezsem eger doymuyorum aksam ne varsa saldırıyorum.bıraz mıdem kuculsun yavas yavas azaltırım ınsallah
O zaman bi dahiliye ye git cnmAyy aile hekimini de hiç sevmiyorum gıcığın tekii..
gidip kan tatlili istiyorum desem terslenir bide.
hahaha neden kactilar ki:) konyayi merak ediyorum bi gun nasip olursa gidicem insaallah:)
Cok tesekkur ederim..oglunun ısmı cok guzel.
keske aksam salata yanında ayran falan ıcseydın canım. hem az kalorılı senı de tok tutardı.
Yakiniz seninle az cok...menü güzel ama makarna salatasi yerine daha hafif bi salata olabilirdi :)
güne göre cok degil bence :) ama tabi 2 yerine 1 pogaca olsa daha iyi olurdu:)
moral bozmak yooook...detoksa baslamissin ne guzel toparlarsin bir iki gune kalmadan :)
oh masaallah ne guzel azim:) pozitif insanlar lazim bize boyle:)
bayildiiiim tebrik ederim :)
bence misir bozmus isi :)
bencede cok guzel olur :) ben fatihde oturuyorum..
hahaha neden kactilar ki:) konyayi merak ediyorum bi gun nasip olursa gidicem insaallah:)
menu gayet yerinde bence:)
Sabah kırmızı elma tarçın ve 8 bardak suyu 8-10 dk kaynatılan bi çay dan bahsetmiştim@mrv2855
75 kiloyum canim..her zaman boyle beslenmiyorum son gunlerde tika basa yedigim icin dun detoks gibi yaptim bi nevi..
et tavuk malesef hicbisekilde yiyemiyorum
muz dilimleyip ustune bal badem ceviz cok guzel oluyor gercekten yapiyorum arada hemde tok tutuyor dedigin gibi..bide tatli delisi olaraktan tatli krizimede iyi geliyor:)
metabolizmamda sorun yok cok sükür..aslinda kolay kilo verebilen bi insanim ama bogazi tutmakta bitiyor iste hersey..basaricam insaallah :)
anladim :)) tamam aklimda bulunsun gelirsem :)Bilmem deneme süresi içinde listeye girmeden gittiler. Gelirsen beklerim inşallah ben de 10 yıldır burdayım. Konyalı oldum artık :)
Canım en son listeyi bulmalısın bunda eksikler var sanki]PAZARTESİ KONTROL TARTISI
Gulumse25(77.7
Lemonade17(66,6
bulutungokyuzu(70,5
hCrb (73,2
Ecembal (63,2 sbt
Gamzemdwf(79,9
soffty(63,5
İnnuk(60,8
Yeni üyeler
elifff_9595 (
T tmrlnk (
@compeng (71/70.8/0.2)
@Massmavi (109.4/108.1)
mrv2855 (
@Derya60kilo (
N nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/71/0.3)
Sabah kırmızı elma tarçın ve 8 bardak suyu 8-10 dk kaynatılan bi çay dan bahsetmiştim
Tatlı krizin varsa sana da tavsiye ederim canım
Aaaa aynı benaa evet onu atlamisim..oda aklimda bulunsun insaallah :)
tesekkurler:)
benim kriz geldimi bi oturusta bi nutella kavanozunu kasiklayarak bitirmek cinsinden oluyorda
galeta senı daha cok acıktırmaz mı canım. onun yerıne daha tok tutan bır sey yesen daha ıyı olur sankıCok soru sordum ama sut ve parmak galeta yicem is yerinde 200 ml sut yaninda kac tane yemeliyim sizce 5 cok mu
Cok tesekkur ederim..
Ogullarim mehmey yusuf ve omer asaf..ikiainde ismini coook severek verdik..pasam onlar bnim..hmm birde evimizin gulu var..humeyraa:))
Allah bagıslasın canım. bızım ufaklıgın adıda Talha :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?