- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
arti getirmiyor ye tabi canim, sonucta kakao orani en yuksek cikolata. hem mutluluk verir, enerji verir hem de bitter kolestorel icermezBen bitteri hep yiyorumbelkı bı top dondurma kaçamak gibi gelmiştir
diyetini değiştirmek değilde esnete bilirsin yemeyipte saldiracagina yiyipte dengede tutarsinhatunlar bişey soracağım.
biliyorsunuz ki karatay diyetinde ara öğün yasak.
ama ben ara öğün yaparken inanın daha çok veriyordum daha enerjik oluyordum.
özellikle öğle yemeğinde az yiyorum ( yemekhanede diyete uygun yemeklerden)
bu saatlerde canım bir meyve falan istiyor.
nasıl yapmalıyım ? değiştirsem mi?
Slm cnaim ben de karatay yaptim uzun zaman once ve ben ara ogunlu yaptimhatunlar bişey soracağım.
diyetini değiştirmek değilde esnete bilirsin yemeyipte saldiracagina yiyipte dengede tutarsin
Olsun cnaim az mi 200 gram 2 gunde 200 gram verdiysen cumaya kadar en az 500 daha gidefr ve bence cok iyiona rağmen cumadan bu yana sadece 200 gram vermişim:)
akşam yemeğini 6 civarı yiyorum ve ondna sonra hiçbirşey yemiyorum zaten. bence de ben leptinin çalışmasını akşama bırakayım. öğlen az yediğim içn ara öğünsüz duramıyorum.Slm cnaim ben de karatay yaptim uzun zaman once ve ben ara ogunlu yaptimsenin de deigin gibi ben ara ogunsuz zayiflayamiyorum cok acikiyorum ve sonra ana ogunde asiri yiyorum. Bana kalirsa sen kendine uyarla onu. Leptinin de aksam calisir aksam yemegini erken yersin olur biter
Olsun cnaim az mi 200 gram 2 gunde 200 gram verdiysen cumaya kadar en az 500 daha gidefr ve bence cok iyi
Ne var menüde canım kolay gelsinBn yemk yapmaya kalkiyorum..kizin odevleride var.
Hadi bize kolay gelsin..
Yemek yemeye fırsatım yok yediklerim de hep ayak üstü kuzum yaTam gulumse nerdesin ev yerlesti mi diyecektim kilo bildirmissin
Yarım kg daha gitmiş bravo
Karatay diyetinde ara öğün ysak değil canım alışana kadar yapabilirsin. Kitapta örnek menülerde hep ara öğün var ama alıştıktan sonra bırakırsın ara öğünlerihatunlar bişey soracağım.
Wc kaldı vestiyer silinecek bi kaç yatak odasına ait koli var onlar açılıp yerleşecek akşama yemek yok çamaşır asılacak yarına hepsi biter inş son kez siler süpürür 1 kaç gün rahat ederim inş hemşerimnaptın canım bitimi işlerin
Karatay diyetinde ara öğün ysak değil canım alışana kadar yapabilirsin. Kitapta örnek menülerde hep ara öğün var ama alıştıktan sonra bırakırsın ara öğünleri
Kolaylaşmışsın canım, Allah yardımcın olsunWc kaldı vestiyer silinecek bi kaç yatak odasına ait koli var onlar açılıp yerleşecek akşama yemek yok çamaşır asılacak yarına hepsi biter inş son kez siler süpürür 1 kaç gün rahat ederim inş hemşerim
Sehroyeli tavuk corbasiNe var menüde canım kolay gelsin
super plan. Umarim gerceklesmistiröğlene kadar 1.5 lt su içerim öğle arası da 45 dk yürüyüşümü yaparım :)
aslinda hic de berbat degil menun. Acaba gec saatte mi yedin ondan mi arti ciktin ki11.02.2017 pazar menü
Kahvaltı
4 yk kadar menemen
6 zeytin
2 küp tulum peyniri
1 dilim ekmek
2 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı kadar tereyağı
Ara
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
1 parça tavuk
4-5 yk havuçlu yoğurt
6 yk fırınlanmış patates, havuç, soğan biber.
1 kase patlamış mısır
Biliyorum menü berbat ve dengesiz. Zaten sabah sabah tartıda gördüm sonucu
gayet hafif bir menu2 haşlanmiş yumurta
5 zeytin
1 galeta
1 kase Tarhana çorbası
1 yemek kaşigi zeytinyagli pırasa
1 elma
Akşama da
1 porsiyon mantarlı Et sote
1 portakal
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?