ben tek serde 2 paket yerdim neredeyse 1buçuk aydır ağzıma çikolata tatli surmuyorum vucud artik sinyal veriyorayy etı karama alıstımı bırakamıyor ınsan. bagımlılık yapıyor resmen. bak canım cektı sımdıne kadar az yersek o kadar ıyı. yedıkce daha cok yemek ıstıyor ınsan
bnmde hayalim 65 kilo olayim o gün fast food un dibine vurcam sonra 2 kilo alirim heralde 60 kdr yine devam sonra65 kilo olunca burger kinge gidip kendimi ödüllendireceğim
baslangic kilolarimiz ayni sayilir hic odullendirmedim kendimi bitince ins65 kilo olunca burger kinge gidip kendimi ödüllendireceğim
Masallah canım. Ne guzel bır bucuk aydır cıkolata yemıyormussun tarcınlı sut ıc o cıkolata ıhtıyacını yok eder ınsallah. bnde senın gıbı 2 paketı bıtırebılıyordum. Arada bıtter cıkolata yıyorum ama karam yemeyelı 2-3 ay oluyordurben tek serde 2 paket yerdim neredeyse 1buçuk aydır ağzıma çikolata tatli surmuyorum vucud artik sinyal veriyor
baslangic kilolarimiz ayni sayilir hic odullendirmedim kendimi bitince ins
Profiline tikla ordan cikar..ya kizlar nikiniz altindaki yazilari nasil yapiyorsunuz
PAZARTESİ KONTROL TARTISI
Gulumse25(77.7/77.2/
Lemonade17(66,6 / 67.2 / -0.6)
bulutungokyuzu(70,5/70,6/-0,1)
hCrb (73,2
Ecembal (63,2 sbt
Gamzemdwf(79,9
soffty(63,5/63.0/0.5)
İnnuk(60,8
Yeni üyeler
@elifff_9595 (baslangic 75.3 / hedef 60)
T tmrlnk (
@compeng (71/70.8/0.2)
M Massmavi (109.4/108.1)
@mrv2855 :Baslngc:77.3/hedef:60
DeryaOnDiet (
N nazlissss (
@Edebiye 006
Mezun olanlar
Hamzakifzulal(
Gulenyuzumsunsen(70.7/
son liste dogrumu?
naptın canım bitimi işlerinAra ögüne oturdum bi bakim dedim nörüyonuzmaşallah liste kabarık yeni gelen kızçeler hoş geldiniz
olmuyor ya popüler üye yazıyor degismiyorProfiline tikla ordan cikar..
Telefondan mi giriyosunolmuyor ya popüler üye yazıyor degismiyor
Afiyet olsun, saglik olsun bebisineEmzirme nobetindeyin:))) omer asaf pasamla anne ogul bulusmasi:)))
Karni acikmis:))
oldu yaptım evet telden giriyorumolmuyor ya popüler üye yazıyor degismiyor
Canim tamam oglen yediklerin karataya uymuyor ama aksam yemeyerek onu fazlasiyla eritmissin bence.Günaydın arkadaslar
11 subat menum
Sabah standart karatay kahvaltisi omlet peynir zeytin yesillik salatalik domates
Ogleye gelelim maalesef dün gün vardi(
2 pogaca 1 dilim sutlu tatli ve az kisir yemis bulunmaktayım.
Cezami cekmeye hazirim((
Aksam hicbisey yemedim. Ceza olarak
11bin adim attim ve 2.5 lt su içtim
20 dk da bacak ve basen egzersizi yaptim
12 subat pazartesi kontrol tartisi 70.8
Cumaya gore 200 gramcik eksilmis.
Canim tamam oglen yediklerin karataya uymuyor ama aksam yemeyerek onu fazlasiyla eritmissin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?