Öğleden sonra görümcemin arkadaşları gelecek ev dağınık akşam bulaşık yıkayamadım. Hiç de tanımıyorum bakalım bebek durursa hemen işlere girişmem lazım.olsun canımmm gün yeni başlıyor akşama kadar neler halledersin neler :)
Kız demişsin ya ben kendimde veririm diye ben onu gidicem anladımdıKüsüp küsüp gittim mi ben şimdi
Hayır gitmek istesem kaptanım eyvallah der giderim biliyosun beni tanıdın artık sende güle güle dersinKız demişsin ya ben kendimde veririm diye ben onu gidicem anladımdı
Ben onu kalorisi için demedim ki keşke herkes sevse içse karatayın en favori çorbası o. Ben sabah sabah içmene şaşırdım sadece nasıl içtin ki diyeHayır gitmek istesem kaptanım eyvallah der giderim biliyosun beni tanıdın artık sende güle güle dersinama demek istediğim kelle paça çorbası evet besleyici kaloriside normal çorbalara göre birazcık yüksek ama kahvaltı öğününü atlamak yerıne her zman en ıyısı en uygununu seçiyorum yada çalışıyorum dediğim gibi kolada haklısın ama onun kalorisi 0,2 kcal sürekli yer içerim döv beni ama gram gram verıyosun diyosun suçluluk duygusu hissedip sizi etkilemek istemiyorum sadece
Onu fark ettim kaptanım benim hatamYeni ekledin canım diğer konuya bakıyorum ben burada aralarda kaynıyor
Ben onu kalorisi için demedim ki keşke herkes sevse içse karatayın en favori çorbası o. Ben sabah sabah içmene şaşırdım sadece nasıl içtin ki diyebu işareti koydum. Cısss olsaydı bu olurdu
Olmaz başkasını döverken sana ayrımcılık yapamam cıss yiyen herkes enseye şaplak alırKötü bişeyse bana bunu koy
Ben hiç spor yapamadım kaptanım bu hafta es geçmeyecektim güyaa ofAaa kızlar dünkü jumping jacki kim kazandı yaa ben 700 yaptım pes ettim 1000 yapamadım var mı beni geçen
Tamam canım o zaman öyle yapalım biraz dinlenmeye ihtiyacım var çünkü. Inşallah döndüğümde hızla vermeye devam ederimSen bilirsin canım 2 ayın dolduysa izin alabilirsin. 3 hafta sonra ayrıldığın kilodan daha yüksek değilsen tekrar listeye girebilirsin.biraz dinlen istersen ama bence az az da olsa veriyorsun.
Yok canım diğer konuya yazmamışsın. Bebeğin eli nasıl oldu.
Afiyet olsun canım. Perşembe ve çok geç olmadığı sürece ben et dönere bişey demiyorum. Yaprak döner olan bence arada yenebilir. Ama tavuk döner cısss çok fenaaa
Tamam canım merak etme çok uzun bende dayanamam zatenlemonade17 bak çok ayrı bırakma takımdan kendini hem özleriz hemde sen kötüye gitme çabaların terse sarmasın kuzum
Sevindim canuim gel motivasyona ihtiyacim var, dun aksamdan beri bakmadim sadece 4 sayfa yazilmisKızçeler nörüyonuz eşimin wifi den baglandım sanırım sular duruluyor sana imternet paket alim evde canın sıkılır dedi bende yok falan dedim evet at desem olmaz agırdan aldım gerek yok falan dedim sanırım bi kaç güne Kesin alır 3aylık 10 GB internet alıcak
ac ac yattim ben de kaptanim. Salondan gelince dus aldim direek yatakAyy haşlanmış mercimek çekti canım
Ay bu saatte menülere bakınca herşeyi canım çekiyor
Benim agrimadi kaptanim. Elifti o 500 jj yapti ve agrisi olmus.Anka aslında destek almaya başlamıştım ama annem onada el koydu..benim annem ne derse odur bizim evde senin pek seçim hakkın olmaz.. Allah dağına göre kar veririmiş ne diyim..son umudum hayırlı birine denk gelip evlenmek..bunuda kurtuluş yolu olarak düşünmek istemiyorum ama şu anda gittiği yere kadar idare ediyorum..
DeryaOnDiet ağrı neden oldu bilmiyorum normalde sağlık açısından pek sorunum olmaz ama bi arkadaşım demişti yaş ilerledikçe hasasslaşıyor insan diye..belkide soğuk aldım farketmeden:/
bulutungokyuzu haklısın canımm ama misafirlikte hamurişlerinden yemeyince onunla kurtarayım dedim..hamur yemekten iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?