Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız demişsin ya ben kendimde veririm diye ben onu gidicem anladımdı
Hayır gitmek istesem kaptanım eyvallah der giderim biliyosun beni tanıdın artık sende güle güle dersin ama demek istediğim kelle paça çorbası evet besleyici kaloriside normal çorbalara göre birazcık yüksek ama kahvaltı öğününü atlamak yerıne her zman en ıyısı en uygununu seçiyorum yada çalışıyorum dediğim gibi kolada haklısın ama onun kalorisi 0,2 kcal sürekli yer içerim döv beni ama gram gram verıyosun diyosun suçluluk duygusu hissedip sizi etkilemek istemiyorum sadece

Ben onu kalorisi için demedim ki keşke herkes sevse içse karatayın en favori çorbası o. Ben sabah sabah içmene şaşırdım sadece nasıl içtin ki diye bu işareti koydum. Cısss olsaydı bu olurdu

Bu gün 70çıktın sace 500gitti sadece diyorum geçen hafta hiç gitmedi ondan hatta haftaya tekrar almasam bari sıııkııılıııyoooruuumm.
Gamze gibi çırpınsam çıldırırım kızcağız iyi sabrediyor

Aaa kızlar dünkü jumping jacki kim kazandı yaa ben 700 yaptım pes ettim 1000 yapamadım var mı beni geçen

Tamam canım o zaman öyle yapalım biraz dinlenmeye ihtiyacım var çünkü. Inşallah döndüğümde hızla vermeye devam ederim teşekkürler desteğin için cuma günü izne ayrılmak istiyor diye mi yazacaksiniz?

Sevindim canuim gel motivasyona ihtiyacim var, dun aksamdan beri bakmadim sadece 4 sayfa yazilmis

Benim agrimadi kaptanim. Elifti o 500 jj yapti ve agrisi olmus.
Ben de agri filan yok sukur. Ama saframda tas var onu durmeye calisiyorum bu aralar, onun haricinde hersey yolunda aa bir de tombigim o da var

dün spor listesini ben baslatmistim ama sonraki listelerde kendimi göremedim..arada kaynadim galiba

Anka kaptanim yeraltindan notlara bakiyorum ama tam cikaramadim son yazi dediginiz hangisi...yazinin tarihini verebilir misiniz acaba?

benim buldugumun son kismi söyle bitiyor ama emin olamadim dediginin aynisimi diye :)

"Şununla bitireyim:

Baba evimden bana sadece değerli anlar kaldı. İnsanın en değerli anıları aile ocağında geçen çocukluğunun anıları oluyor. Ailede bir parçacık sevgi ve dirlik varsa bu böyledir. Hatta insanın ruhunda iyi, değerli şeyleri bulup çıkarabilecek bir gücü varsa düzensiz bir aileden de değerli anılar elde edilebilir."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…