Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bir saat omce acayip aciktim..
Bir kase yogurt ustune tarcin kattim miss gibi yedim..
İki tatli kasigida pekmez attim agzima..simdilik cok iyiyim..
Suya devam..zaten her emzirme sonrasi su iciyorum iki bardak kadar.
Iyi olmus canim. Suyunu da ihmal etmemen super. Oglusun nasil oldu?

canım hadi sabah tatlını yedin bari patates salatası yemeyeydin canını yediğim

Canım kötü bişey yok menüde sadece sen aç kalmışsın
Geçmiş olsun kuzucuğa
Kıyamam

Hoşgeldin kaptanım nasılsın

Eki Görüntüle 2113866 Kızlar benım bebenın parmagı boyle oldu yanık dedım ama degıl herhalde yarın dr goturcem ama hemsıre olan arkadaşlar vardı bı bakabılırlermi
Aaaa çok ilginç yazık kıyamam acıyor mu ki çok geçmiş olsun canım yaa

Bence yardım alma imkanın varsa al canım. Psikolojik bu yeme işleri maalesef.
Ben de çok istiyorum ama çocuklardan gidemiyorum online alabileceğim yerler araştırıyorum bi deneyeceğim bakalım. Ben de üzgünken çatlayana kadar yiyenlerdenim. maalesef beyindeki sorunu çözmeden alınıyor yine Ömür boyu diyet modunda gezmek istemiyorum.. şimdilik birbirimize destek olarak verebildiğimiz kadar verelim ama sorunu kökten çözmek lazım
Ben 57-61 arasında gidip geliyorum 57 olunca yiyorum 61 olunca diyete başlıyorum:)) Ama her seferinde yağlanmam çoğalıyor al ver al ver kaslara yazık oluyor

Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah gazdır sadece bakalım sabah ola hayrola ne dicekler

Ben kızı sallıyorum bacaklaıma kara sular indi hadi bakalım cuma netleştir ona göre ya devam ya mezun.

Ayy haşlanmış mercimek çekti canım
Ay bu saatte menülere bakınca herşeyi canım çekiyor

Afiyet olsun canım.

Süper menü afiyet olsun saatleri de yazalım.

20 şubat salı menüsü

2 haşlanmış yumurta
6 badem
1 kupa yeşil çay

1 haşlanmış yumurta
1 galeta

1 kase yayla çorbası
1/2 porsiyon brokoli yemeği

1 dilim ananas
Saatleri de yazalım canım benim gözüme az geldi menü çok eksik var sanki

Sabah sabah kelle paça mı içtin
Kaç haftadır duraklama yaşayıp zero içen kafadan istiyorum gamze. Kurallar gereği liste dışı kalman lazım ama izine ayıramıyorum diskalifiye de etmek istemiyorum bu hafta lütfen az da olsa eksi gel

Anka aslında destek almaya başlamıştım ama annem onada el koydu..benim annem ne derse odur bizim evde senin pek seçim hakkın olmaz.. Allah dağına göre kar veririmiş ne diyim..son umudum hayırlı birine denk gelip evlenmek..bunuda kurtuluş yolu olarak düşünmek istemiyorum ama şu anda gittiği yere kadar idare ediyorum..

DeryaOnDiet ağrı neden oldu bilmiyorum normalde sağlık açısından pek sorunum olmaz ama bi arkadaşım demişti yaş ilerledikçe hasasslaşıyor insan diye..belkide soğuk aldım farketmeden:/

bulutungokyuzu haklısın canımm ama misafirlikte hamurişlerinden yemeyince onunla kurtarayım dedim..hamur yemekten iyidir

Allah allah ne derdi var ki annenin senle böyle. Evliliği kurtuluş olarak düşünme bence de rabbim en hayırlı zamanda en hayırlı kişiyle nasip etsin inşallah
Dur bakalım ben araştırmalarımı çoğaltayım online bulursam beraber yaparız benim de sorunum var dediğim gibi anlıyorum seni bu gün bi yazı okumuştum. Hoşuma gitti paylaşayım az sonra bulursam.

elifff_9595 kopyalayamadım canım yaa
Yeraltındannotalar yazarsan çıkıyor. Worpress te bir blog fırsat buldukça bütün yazılarını oku ama özellikle son yazısını mutlaka oku. Hadi yarın akşam soracağım çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…