- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Iyi olmus canim. Suyunu da ihmal etmemen super. Oglusun nasil oldu?Bir saat omce acayip aciktim..
Bir kase yogurt ustune tarcin kattim miss gibi yedim..
İki tatli kasigida pekmez attim agzima..simdilik cok iyiyim..
Suya devam..zaten her emzirme sonrasi su iciyorum iki bardak kadar.
İyiyim canım şükür sen nasılsınKuzu nasılsın
kıyamam bern onun minicik parmağına nasıl yaptı acabaEki Görüntüle 2113866 Kızlar benım bebenın parmagı boyle oldu yanık dedım ama degıl herhalde yarın dr goturcem ama hemsıre olan arkadaşlar vardı bı bakabılırlermi
Ben de ayni histeyim. Uyuyalim uyanayim sabah kahvalti yiyelimAçlıktan ölüyoreeeebiran önce uyumalıyım. Iyi geceler kızlar
canım hadi sabah tatlını yedin bari patates salatası yemeyeydin canını yediğimAnka kaptanım nasıl bi çözüm bulabilirim bu tatlı olayına bilmyorum...demeyin öyle almam inşallah annemde geçen gün beni spor yaparken gördü manken gibi olcaksın diye yarı şaka yarı ciddi güldü sonrada sen boşuna uğraşıyosun alcaksın onların hepsini geri dedi..
DeryaOnDiet evet cmt yeseydim iyidi ama olmadı sabah dayanamadım yedim:/
Toparlarım inşallah cumaya kadar.
20 şubat menü
Kahvaltı öğle beraber saat 11.30
-1dilim ev yapımı pasta
-1 tane un kurabiyesi
Öğleden sonra saat 15.00 (misafirlikteydim)
-5 yemek kaşığı patates salatası
-3 yemek kaşığı pancar salatası
Akşam yemeği yemedim..
Su 2lt
Bugün sağlıksız oldu yarın öbür gün güzel bişeyler yapıcam inşallah.
ay eveet güzlde geçti ama yool çok yoruyor insanıBugin sevdiceginleydin yani ohh havada ask kokusu vardi simdi anladim sebebini
Ee disarda olunca yeniyor tabiki. Yine de gunu guzel kurtarmissin
Neden agriyorki canim. Yapma o zaman
bende iyiyim bir sorayım dedim. Allah iyilik versin yüzündende gülücük eksik olmasınİyiyim canım şükür sen nasılsın
Ne iyi ne kotu..yarin doktora gidicez bakalim tekrardan..ne diyo tam olarak...Iyi olmus canim. Suyunu da ihmal etmemen super. Oglusun nasil oldu?
Canım kötü bişey yok menüde sadece sen aç kalmışsın
Geçmiş olsun kuzucuğa
Kıyamam
Aaaa çok ilginç yazık kıyamam acıyor mu ki çok geçmiş olsun canım yaaEki Görüntüle 2113866 Kızlar benım bebenın parmagı boyle oldu yanık dedım ama degıl herhalde yarın dr goturcem ama hemsıre olan arkadaşlar vardı bı bakabılırlermi
Anka kaptanım nasıl bi çözüm bulabilirim bu tatlı olayına bilmyorum...demeyin öyle almam inşallah annemde geçen gün beni spor yaparken gördü manken gibi olcaksın diye yarı şaka yarı ciddi güldü sonrada sen boşuna uğraşıyosun alcaksın onların hepsini geri dedi..
DeryaOnDiet evet cmt yeseydim iyidi ama olmadı sabah dayanamadım yedim:/
Toparlarım inşallah cumaya kadar.
20 şubat menü
Kahvaltı öğle beraber saat 11.30
-1dilim ev yapımı pasta
-1 tane un kurabiyesi
Öğleden sonra saat 15.00 (misafirlikteydim)
-5 yemek kaşığı patates salatası
-3 yemek kaşığı pancar salatası
Akşam yemeği yemedim..
Su 2lt
Bugün sağlıksız oldu yarın öbür gün güzel bişeyler yapıcam inşallah.
Çok geçmiş olsun canım yaa inşallah gazdır sadece bakalım sabah ola hayrola ne diceklerKizlar menu icin gercekten affidin..
Oglum cok huysuz agri yapiyo muhtemelen..
Uyku yok...tam uyuyu on dakika sonra bir sanci ile aglayarak uyaniyo..kucagimda gezdirdim diyebilirim..
O yuzden ne kolayima geldiyse ac kalmamak adina yedim..
Ac kaldigimda gece saldiriya geciyorum..malum birde emzirince halsiz dusuyorum..bugunluk boyle olsun...telafi edicem
Kızçeler nörüyonuz eşimin wifi den baglandım sanırım sular duruluyor sana imternet paket alim evde canın sıkılır dedi bende yok falan dedim evet at desem olmaz agırdan aldım gerek yok falan dedim sanırım bi kaç güne Kesin alır 3aylık 10 GB internet alıcak
Ayy haşlanmış mercimek çekti canım20 subat menum
sabah: mantarliyumurta (yagsiz tuzsuz), 2 dilim ekmek
ara: 1 fincan kahve, 1 muz
oglen: yarim tabak haslanmis mercimek, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 fincan kahve, 1 elma
aksam: yarim tabak haslanmis mercimek, salata, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma
su: 3 lt
Kahvaltı 10:00
1 haş yumurta ve
Marul tere maydanoz domatesle salata
1 küçük portakal
Öğle 12:00
2 bardak çay+ 1 ceviz +3 parça peynir
4 yk menemen
Akşam 16:45
1 küçük kase şehriye çorbası
1 küçük kase yoğurt
Tavuklu salata
Süper menü afiyet olsun saatleri de yazalım.20 şubat menüm : 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
6 zeytin
1 avuç çiğ kuruyemiş
domates salatalık
öğle : 1 kase sebze çorbası
1 muz
1 köfte
ara : 5 6 badem
akşam : beyaz peynirli ton balıklı salata yiyeceğim
Saatleri de yazalım canım benim gözüme az geldi menü çok eksik var sanki20 şubat salı menüsü
2 haşlanmış yumurta
6 badem
1 kupa yeşil çay
1 haşlanmış yumurta
1 galeta
1 kase yayla çorbası
1/2 porsiyon brokoli yemeği
1 dilim ananas
Sabah sabah kelle paça mı içtinSabah 9:30 1 tabak kelle paça çorbası 1 dilim ekmek
Öğle (13:30) sütlü şekersiz kahve
Ara 1 tane mandalina
Akşam(17:00) 7 tane küçük ızgara köfte 1 tane zero kola salata
Ara(18:30) 1 şekersiz türk kahvesi
Anka aslında destek almaya başlamıştım ama annem onada el koydu..benim annem ne derse odur bizim evde senin pek seçim hakkın olmaz.. Allah dağına göre kar veririmiş ne diyim..son umudum hayırlı birine denk gelip evlenmek..bunuda kurtuluş yolu olarak düşünmek istemiyorum ama şu anda gittiği yere kadar idare ediyorum..
DeryaOnDiet ağrı neden oldu bilmiyorum normalde sağlık açısından pek sorunum olmaz ama bi arkadaşım demişti yaş ilerledikçe hasasslaşıyor insan diye..belkide soğuk aldım farketmeden:/
bulutungokyuzu haklısın canımm ama misafirlikte hamurişlerinden yemeyince onunla kurtarayım dedim..hamur yemekten iyidir
Tamam kaptanım ben bakıcam inşallah.
Teşekkürler bütün destek için burası iyi hissettiriyor bana kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?