Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim kusura bakma gormedim senin yazdigini. baslik filan atmis miydin 20 subat spor menusu diye kusura bakma

bu arada arkadaslar bu cuma gunu ben sekersiz 21 gun yapicam insallah.

ilk sekersizi instagramda diyetisyen ozge bezirci var onunla berabaer yapmistim hergun paylasim yaptigi icin bide bi toplulugun yaptigini bilince sanki daha kolay olmustu 3 haftada 3 kilo vermistim.

simdi yine basliyor...yapmak isteyen olursa diye haber veriyim dedim :)
sekersiz21gun yazinca cikiyor

sekersiz 21 gun supersin canim. ben de bir ara dusunuyorum ama bu hafta olmaz cumartesi gecesi kizlarla disari cikiyoruz ee alkolde de seker var ondan bu hafta mumkun degil
Ama sana tam destek hep destek, masallah

Kolay gelsin canım benim :) ben de çalışıyorum bugün baya yoğun
Sana da kolay gelsin canim. Benim bugun ofiste bu hafta son gun o yuzden bugun biraz falz caliscam ki yarin evde biraz ev isi yapayim allahim is bitmiyor ki ya evde ya iste ya okulda gerci mesgul olmak guzel.

20 subat spor ve su menusu:

1.Derya60kilo
50 squat_50p
30sn ×8 plank_240p
260 mekik_260p
150 jumping jack_150p
100 bolgesel hareket_20p
Toplam:720 puan
Su:3lt

2. Edebiye006
25 jj 25 puan
50 squat 50 puan
60 wall street 60puan
40 bölgesel 8 puan
Toplam 143 puan
Su: 2 lt

3.elifff_9595

500 jumping jack 500 puan
150 mekik 150 puan
50 saniye wall sit
50 saniye plank

Toplam 750puan

1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası :)
Wuuwuu supersin masallah canim. Bizde zorunlu ogle molasi yok, ogle molasi dahil 8 saat bizimki o yuzden molamiz 30 35 dakika kadar oluyor ve ancak yemek yiyp donmeye yetiyor. Senin bu oglenleri yuruyusune bayiliyorum. ben de arada lavaboya gidip squat yapayim bugun

Kusura bakma canim ya baktim da p[aylasan olmus mu diye, kacirmisim

Canim oyle sey olur mu biz takimiz cok da versek az da versek hep beraberiz, ki sen masallah cok dikkat ediyorsun menulerine

Aaa kızlar dünkü jumping jacki kim kazandı yaa ben 700 yaptım pes ettim 1000 yapamadım var mı beni geçen
700 yaptiysan sen kazandin galiba kaptanim, Elifi gordum 500 diye, ben 150 ancak yapabildim cunku dun karin eritme dersine gittim, baya bir mekik ve plank yaptim ama JJ yi ancak iste yapabildim

kizlar bugun sacimi degisik yaptim dalgali, hergun duzlestiriyordum :) ayy cok hosuma gitti. Bir de sankm kilo verdim gibi gerci yeni topuklu bot aldim onun da etkisi olabilir dunku sporun da etkisi olabilir ayy nasil enerjigim nasil mutluyum sebepsiz yere rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin

merhaba kızlar.nasılsınız?napıyorsunuz?şifremi hatırladım da sonunda bilgisayardan girebildimspora siftah yaptım bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…