- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Kaptanim sikayetim vaar menuler yazilasa bile yorum yapilmiyor kiEeee bu kadarcık mı arkadaşlar menüler
Selam canim, bir sonraki toplantiya 5 dakika var o arada bir bakayim dedimGünaydın kizlar
Canim kusura bakma gormedim senin yazdigini. baslik filan atmis miydin 20 subat spor menusu diyedün spor listesini ben baslatmistim ama sonraki listelerde kendimi göremedim..arada kaynadim galiba
@anka_misali kaptanim yeraltindan notlara bakiyorum ama tam cikaramadim son yazi dediginiz hangisi...yazinin tarihini verebilir misiniz acaba?
benim buldugumun son kismi söyle bitiyor ama emin olamadim dediginin aynisimi diye :)
"Şununla bitireyim:
Baba evimden bana sadece değerli anlar kaldı. İnsanın en değerli anıları aile ocağında geçen çocukluğunun anıları oluyor. Ailede bir parçacık sevgi ve dirlik varsa bu böyledir. Hatta insanın ruhunda iyi, değerli şeyleri bulup çıkarabilecek bir gücü varsa düzensiz bir aileden de değerli anılar elde edilebilir."
tunaydin kaptanim.Günaydın canlarımmmm
Calisiyorum kuzum, is guc iste. Sen nasilsin? Nasil geciyor gunun?Napıyonuz hatunlar
Kolay gelsin canım benim :) ben de çalışıyorum bugün baya yoğunSelam canim, bir sonraki toplantiya 5 dakika var o arada bir bakayim dedim
sekersiz 21 gun supersin canim. ben de bir ara dusunuyorum ama bu hafta olmaz cumartesi gecesi kizlarla disari cikiyoruz ee alkolde de seker var ondan bu hafta mumkun degilbu arada arkadaslar bu cuma gunu ben sekersiz 21 gun yapicam insallah.
ilk sekersizi instagramda diyetisyen ozge bezirci var onunla berabaer yapmistim hergun paylasim yaptigi icin bide bi toplulugun yaptigini bilince sanki daha kolay olmustu 3 haftada 3 kilo vermistim.
simdi yine basliyor...yapmak isteyen olursa diye haber veriyim dedim :)
sekersiz21gun yazinca cikiyor
Sana da kolay gelsin canim. Benim bugun ofiste bu hafta son gun o yuzden bugun biraz falz caliscam ki yarin evde biraz ev isi yapayimKolay gelsin canım benim :) ben de çalışıyorum bugün baya yoğun
Wuuwuu supersin masallah canim. Bizde zorunlu ogle molasi yok, ogle molasi dahil 8 saat bizimki o yuzden molamiz 30 35 dakika kadar oluyor ve ancak yemek yiyp donmeye yetiyor. Senin bu oglenleri yuruyusune bayiliyorum. ben de arada lavaboya gidip squat yapayim bugun1 saat yürüyüş yapıldı öğle arası :)
Kusura bakma canim ya baktim da p[aylasan olmus mu diye, kacirmisim20 subat spor ve su menusu:
1.Derya60kilo
50 squat_50p
30sn ×8 plank_240p
260 mekik_260p
150 jumping jack_150p
100 bolgesel hareket_20p
Toplam:720 puan
Su:3lt
2. Edebiye006
25 jj 25 puan
50 squat 50 puan
60 wall street 60puan
40 bölgesel 8 puan
Toplam 143 puan
Su: 2 lt
3.elifff_9595
500 jumping jack 500 puan
150 mekik 150 puan
50 saniye wall sit
50 saniye plank
Toplam 750puan
Canim oyle sey olur mu biz takimiz cok da versek az da versek hep beraberiz, ki sen masallah cok dikkat ediyorsun menulerineHayır gitmek istesem kaptanım eyvallah der giderim biliyosun beni tanıdın artık sende güle güle dersinama demek istediğim kelle paça çorbası evet besleyici kaloriside normal çorbalara göre birazcık yüksek ama kahvaltı öğününü atlamak yerıne her zman en ıyısı en uygununu seçiyorum yada çalışıyorum dediğim gibi kolada haklısın ama onun kalorisi 0,2 kcal sürekli yer içerim döv beni ama gram gram verıyosun diyosun suçluluk duygusu hissedip sizi etkilemek istemiyorum sadece
Kirmizi kart alma Gamzem sari kart yok mu onu alalimKötü bişeyse bana bunu koy
700 yaptiysan sen kazandin galiba kaptanim, Elifi gordum 500 diye, ben 150 ancak yapabildim cunku dun karin eritme dersine gittim, baya bir mekik ve plank yaptim ama JJ yi ancak iste yapabildimAaa kızlar dünkü jumping jacki kim kazandı yaa ben 700 yaptım pes ettim 1000 yapamadım var mı beni geçen
iyiyiz canim, hem telekonferanstayim hem size yaziyorumNapıyorsunuz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?