- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
Oyy kuzumm benım seninde inşallahh sağol kuzumbende iyiyim bir sorayım dedim. Allah iyilik versin yüzündende gülücük eksik olmasın
Evet sabah sabah kelle paça içtim çünkü evden 8 de çıktım önce bi kaç işim vardı sonra doktor randevum herkes tost yerken ben çorba içtim zero kolada haklısın dediğin gibi gr gr veriyorum liste dışı kalmam daha iyi izine ayıramıyosanda ne gerekıyosa onu yap önemli olan takımın beka sı ben her türlü veririm zaten yavaşta olsa ama ortalamanızı düşürüp duruyorumAfiyet olsun canım.
Süper menü afiyet olsun saatleri de yazalım.
Saatleri de yazalım canım benim gözüme az geldi menü çok eksik var sanki
Sabah sabah kelle paça mı içtin
Kaç haftadır duraklama yaşayıp zero içen kafadan istiyorum gamze. Kurallar gereği liste dışı kalman lazım ama izine ayıramıyorum diskalifiye de etmek istemiyorum bu hafta lütfen az da olsa eksi gel
Kızçeler nörüyonuz eşimin wifi den baglandım sanırım sular duruluyor sana imternet paket alim evde canın sıkılır dedi bende yok falan dedim evet at desem olmaz agırdan aldım gerek yok falan dedim sanırım bi kaç güne Kesin alır 3aylık 10 GB internet alıcak
benimde vardı ama gormemisssin kaptanimEeee bu kadarcık mı arkadaşlar menüler
Yeni ekledin canım diğer konuya bakıyorum ben burada aralarda kaynıyorAnka benimde menüm vardı kaptanıımm
Bakayım canım diğer konuya baktım sadecebenimde vardı ama gormemisssin kaptanim
Sen bilirsin canım 2 ayın dolduysa izin alabilirsin. 3 hafta sonra ayrıldığın kilodan daha yüksek değilsen tekrar listeye girebilirsin.Günaydınlar herkese
KaptanimAnka ben bir iki hafta izne ayrılmak istiyorum. Motivasyonum çok düştü, kendimi biraz toparlamaya ihtiyacım var bu hafta da ya sabit gelcem ya da artı. Şu an artidayim kac haftadır sabit geliyorum ya da Gr Gr gidiyor takımı da etkilemek istemiyorum. Biraz ara vermek istiyorum. Izin durumları nasıl oluyor bilmiyorum 2 ay doldu sanırım benim.
Yok canım diğer konuya yazmamışsın. Bebeğin eli nasıl oldu.benimde vardı ama gormemisssin kaptanim
Afiyet olsun canım. Perşembe ve çok geç olmadığı sürece ben et dönere bişey demiyorum. Yaprak döner olan bence arada yenebilir. Ama tavuk döner cısss çok fenaaa20.02.2018 salı
Sabah 08.00
1 haşlanmış yumurta
Yarım havuç
2çatal çökelek
2-3 zeytin
1 etimek
1 fincan bitki çayı
Ara 10.30
2 diyet bisküvi (otobüste yine kötü oldum(
Akşam 17.00
Bir porsiyon pilav üstü et döner (pilavın toplasan iki dolu kaşığını yedim dönerde dört parmak boyutunda 9parça vardı sanırım )
1 küçğk ayran
1 kağıt helva (çeyreğini erkek arkadaşım yedi)
Ben gece hiç uyumadım sabah 7 de yattım yeni kalktım günün yarısı gitti yine.Napıyonuz hatunlar
Gr gr verirsen bişey yapmam gerekmiyor zaten canım. Minimum değer 0,30 ... uzun süre 0,30 un altında kalmamak sabit gelmemek lazım i. Katılmadan önce herkes kuralları kabul edip geliyor.Evet sabah sabah kelle paça içtim çünkü evden 8 de çıktım önce bi kaç işim vardı sonra doktor randevum herkes tost yerken ben çorba içtim zero kolada haklısın dediğin gibi gr gr veriyorum liste dışı kalmam daha iyi izine ayıramıyosanda ne gerekıyosa onu yap önemli olan takımın beka sı ben her türlü veririm zaten yavaşta olsa ama ortalamanızı düşürüp duruyorum
Ben gece hiç uyumadım sabah 7 de yattım yeni kalktım günün yarısı gitti yine.
Dışardan okuyan biride sürekli yiyorum zero kola içiyorum hiç spor yapmıyorum sanacak neyse kaptanım bişey demiyorum haklısınGr gr verirsen bişey yapmam gerekmiyor zaten canım. Minimum değer 0,30 ... uzun süre 0,30 un altında kalmamak sabit gelmemek lazım i. Katılmadan önce herkes kuralları kabul edip geliyor.öyle bir yazıyorsunuz ki bazen dışardan okuyan az vereni gönderiyorum sanacak
Dışardan okuyanlar az yiyorsun diye kızdığımızı da okusunlar o zaman. Benim şu takımda hiç hükmüm yok kimi uyarsam alınıp ben gidiyorum diyor. Dünya kadar sorunun içinde hiç bir çıkarım olmadığı halde ben neden devam ediyorum acaba. Karışmayayım diyorum kenara çekiliyorum dokuzuncu onuncu oluyoruz karışıyorum herkes küsüp küsüp gidiyor.Dışardan okuyan biride sürekli yiyorum zero kola içiyorum hiç spor yapmıyorum sanacak neyse kaptanım bişey demiyorum haklısın
Küsüp küsüp gittim mi ben şimdiDışardan okuyanlar az yiyorsun diye kızdığımızı da okusunlar o zaman. Benim şu takımda hiç hükmüm yok kimi uyarsam alınıp ben gidiyorum diyor. Dünya kadar sorunun içinde hiç bir çıkarım olmadığı halde ben neden devam ediyorum acaba. Karışmayayım diyorum kenara çekiliyorum dokuzuncu onuncu oluyoruz karışıyorum herkes küsüp küsüp gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?