Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anka saatleri yazarım bugünkunden itibaren inşallah. Eksik yok kaptan onlari yedim sadecebu arada kilo vermeye devam tabi

Günaydınlar herkese
Kaptanim Anka ben bir iki hafta izne ayrılmak istiyorum. Motivasyonum çok düştü, kendimi biraz toparlamaya ihtiyacım var bu hafta da ya sabit gelcem ya da artı. Şu an artidayim kac haftadır sabit geliyorum ya da Gr Gr gidiyor takımı da etkilemek istemiyorum. Biraz ara vermek istiyorum. Izin durumları nasıl oluyor bilmiyorum 2 ay doldu sanırım benim.

Evet sabah sabah kelle paça içtim çünkü evden 8 de çıktım önce bi kaç işim vardı sonra doktor randevum herkes tost yerken ben çorba içtim zero kolada haklısın dediğin gibi gr gr veriyorum liste dışı kalmam daha iyi izine ayıramıyosanda ne gerekıyosa onu yap önemli olan takımın beka sı ben her türlü veririm zaten yavaşta olsa ama ortalamanızı düşürüp duruyorum

daha ne diiim hemsom kadinin zekasiyla kimse yarisamaz

Sen bilirsin canım 2 ayın dolduysa izin alabilirsin. 3 hafta sonra ayrıldığın kilodan daha yüksek değilsen tekrar listeye girebilirsin. biraz dinlen istersen ama bence az az da olsa veriyorsun.
benimde vardı ama gormemisssin kaptanim
Yok canım diğer konuya yazmamışsın. Bebeğin eli nasıl oldu.
Afiyet olsun canım. Perşembe ve çok geç olmadığı sürece ben et dönere bişey demiyorum. Yaprak döner olan bence arada yenebilir. Ama tavuk döner cısss çok fenaaa

Gr gr verirsen bişey yapmam gerekmiyor zaten canım. Minimum değer 0,30 ... uzun süre 0,30 un altında kalmamak sabit gelmemek lazım i. Katılmadan önce herkes kuralları kabul edip geliyor. öyle bir yazıyorsunuz ki bazen dışardan okuyan az vereni gönderiyorum sanacak

Dışardan okuyan biride sürekli yiyorum zero kola içiyorum hiç spor yapmıyorum sanacak neyse kaptanım bişey demiyorum haklısın

Dışardan okuyan biride sürekli yiyorum zero kola içiyorum hiç spor yapmıyorum sanacak neyse kaptanım bişey demiyorum haklısın
Dışardan okuyanlar az yiyorsun diye kızdığımızı da okusunlar o zaman. Benim şu takımda hiç hükmüm yok kimi uyarsam alınıp ben gidiyorum diyor. Dünya kadar sorunun içinde hiç bir çıkarım olmadığı halde ben neden devam ediyorum acaba. Karışmayayım diyorum kenara çekiliyorum dokuzuncu onuncu oluyoruz karışıyorum herkes küsüp küsüp gidiyor.

Küsüp küsüp gittim mi ben şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…