ohh miss canım ne iyi yapmışsınkizlar bugun sacimi degisik yaptim dalgali, hergun duzlestiriyordum :) ayy cok hosuma gitti. Bir de sankm kilo verdim gibi gerci yeni topuklu bot aldim onun da etkisi olabilirdunku sporun da etkisi olabilir ayy nasil enerjigim nasil mutluyum sebepsiz yere rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin
Kız sebepsiz olurmu vardır bundada bir hikmet hiç bozma kendini herşey bizim için ne kadar mutluysak o kadar herşey tıkırınds gidiyooorkizlar bugun sacimi degisik yaptim dalgali, hergun duzlestiriyordum :) ayy cok hosuma gitti. Bir de sankm kilo verdim gibi gerci yeni topuklu bot aldim onun da etkisi olabilirdunku sporun da etkisi olabilir ayy nasil enerjigim nasil mutluyum sebepsiz yere rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin
Spora bir başladınmı gersi geliyor çağla şikel ebru şallıda kimmiş onlar kara kuru marifet olan kiloyu vermekteeohh miss canım ne iyi yapmışsınRabbim herkesin gönlündekini nasip etsin inşallahh nemde spor yaptım görsen dersin sanki çağla şikel gibi olmuşum ayaklarım yere basmıyor şeytanın bacağını kırdım
Bende iyi diyeyim öyle olayım canımiyiyiz canim, hem telekonferanstayim hem size yaziyorumbugun fena birgun telefon toplanti insallah yarin ve cuma rahat edicem.
Sen nasilsin canim?
Amin maşallah canım nazar değmesinkizlar bugun sacimi degisik yaptim dalgali, hergun duzlestiriyordum :) ayy cok hosuma gitti. Bir de sankm kilo verdim gibi gerci yeni topuklu bot aldim onun da etkisi olabilirdunku sporun da etkisi olabilir ayy nasil enerjigim nasil mutluyum sebepsiz yere rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin
merhaba kızlar.nasılsınız?napıyorsunuz?şifremi hatırladım da sonunda bilgisayardan girebildimspora siftah yaptım bugün
Aynen öyle canım bende öyleyim.Allah in izniyle devamı gelir artikSpora bir başladınmı gersi geliyor çağla şikel ebru şallıda kimmiş onlar kara kuru marifet olan kiloyu vermektee
Off yeme sakin. Elmanın üstüne tarçın dok biraz tatlı krizini engeller belkiYine çikolata krizlerindeyim ...
gece 11.30 da 3 kare çikolata yedim .
1 buçuk saat önce tarçınlı süt içtim ama hiç bişi değişmedi . 10 paket alıp yiyesim var
Bende çikolata yemeyeli öyle çok zaman olduki tadını unuttum galibaYine çikolata krizlerindeyim ...
gece 11.30 da 3 kare çikolata yedim .
1 buçuk saat önce tarçınlı süt içtim ama hiç bişi değişmedi . 10 paket alıp yiyesim var
Wuuwuu supersin masallah canim. Bizde zorunlu ogle molasi yok, ogle molasi dahil 8 saat bizimki o yuzden molamiz 30 35 dakika kadar oluyor ve ancak yemek yiyp donmeye yetiyor. Senin bu oglenleri yuruyusune bayiliyorum. ben de arada lavaboya gidip squat yapayim bugun
kizlar bugun sacimi degisik yaptim dalgali, hergun duzlestiriyordum :) ayy cok hosuma gitti. Bir de sankm kilo verdim gibi gerci yeni topuklu bot aldim onun da etkisi olabilirdunku sporun da etkisi olabilir ayy nasil enerjigim nasil mutluyum sebepsiz yere rabbim kimsenin agzinin tadini bozmasin
Canım muz istiyordu onun üstüne kakao döktüm yedim .Off yeme sakin. Elmanın üstüne tarçın dok biraz tatlı krizini engeller belki
Adımı unuturum ama tadını unutamam sanırımBende çikolata yemeyeli öyle çok zaman olduki tadını unuttum galiba
İnşallah herşey iyi olur canımSelam. Kizlar..hastane postane derjen yoruldum anca kendime geldim..
Ufakligi takibe aldik..cunku sislik yoktu..doktor takip edelim dedi..simdilik iyiyiz bakalim nolcak
İşte bu da benim felaket menümKahvaltı 10:00
1 tabak yumurtalı ıspanak kavurması
1 portakal avuç içi kadar yufka ekmek
1 kare çikolata
12:45 1 bardak tarçınlı süt
4 tatlı kaşığı aşure
14:00 3 kare çikolata
15:00 1 muz üstüne kakao 1 çay bardağı süt
Akşam 17:45
1 kase tavuk haşlama
Büyük bi kase salata
6 yk yoğurtlu haşlanmış ıspanak
21:00 1 fincan Türk kahvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?