Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Maşallah abla okumadan önce bu nasıl menü dedimde okuyunca öyle değilmiişş

OYyy en istediğim benim ev hep dağınık yaa

Günaydın kızlar
Hafif bi perşembe olması dileğiyle
Kahvaltımı yaptım oturdum biraz
Siz daha kalkmadınızmı yoksaaa
Perşembe mi oldu zaman ne çabuk geçiyor yahu. Bu hafta zaman durdu sanki diyordum geçmiş yine
Oyyy neler yaşamışsın çok geçmiş olsun canım

Kızlar benım dırenc kıloları basladı herhalde sımdıye kadr cok rahat verdım kaptanım yarın ocın bısey yapayım mı bugun ne dersın
Ne yapabilirsin bilmiyorum ki canım emziriyorsun sonuçta. Akşam protein yiyebilirsin sadece sıvı alımını 9 da sonlandırabilirsin. Çay kahve içmemeye çalış başka bişeye gerek yok ne gelirse kabul artık

Geçmiş olanı dilekleriniz için çok teşekkür ederim bu hafta çok zor geçti kızlar grupla da ilgilenemiyorum siz çok iyi gidiyorsunuz maşallah uyku sersemi gözümden kaçmadıysa gulenyuzumsunsen in aşuresinden başka kaçamak yok. Aşure yazmayı yasaklıyorum canıö çekiyor yahu
Yasaklı yiyecek yazalım

Vallahi bacim cocuk hasta oldumu hayat duruyo gibi...uykusuzluk halsizlik ne ararsan...
Rabbim saglik sihhat versinde yavrucaklarimiza gerisi muhim degil oylede boylede geciyor ...napahh

Hamilemisin kuzum

Haklısın aslında ama yediğim sadece akşam yemeği elle tutulur gözle görülür onuda yemesem güçsüz düşerim diye yiyorum
haklisin canim
menun gayet guzel masallah canim

hamarat anne masallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…