- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Maşallah abla okumadan önce bu nasıl menü dedimde okuyunca öyle değilmiişş21 subat carsamba
Sabah erkenden kalkip guzel bir kahvalti hazirladim..haslanmis yumurtalar yesillikler..kizarmis ekmekler..tabiki bnm yiyeceklerimde yesllikten baska birsey yoktu..
Ben kendime bol yesillikli(tere,maydanoz,kereviz,dereotu)yagsiz koy peyniri iki kk kadar uc yesil zeytin,bir tk pekmez(ev yapimi)bir kk helva iki cavdar ekmwgi yedim...
Misss gibi sicacik caay...
Ara
Bir kupa papatya cayi
Oglen anneme gectim...
Miss gibi bir yayla corbasi ictim bir kase ....usumustum iyi geldi..
Uc yk sebzelo bulgur
Bir bardak kompostu ictim
Arada tabiki olmassa olmazim bol kopuklu turk kahvesi...
Aksam
İki kasik sebzeli bulgur
Uc kasik mantarli tavuk sote
Bir kase yogurt
Yarim kase kadar mevsim salatasi
Ara
Yemekten sonra abimlere gittik
Uc sekersiz cay
10 tane falan belki finduk yedimm..
Su :3 litreyi gecmistir..
Spor hastaneye giderken bir durak erken indim kizim icinde rapor alicaktim okuldan istemisler..anneme biraktim cocuklarimi o arayi degerlendirdim ve yarim saat yurudum..cok iyi geldi vallahi..
Kahvaltına salata ekle bence her gün çok iyi gelirGünaydın hepinize...
21 Şubat menüm :
sabah 1 bardak süt
1 tane muz
öğle : 1 parça haşlama et
yarım kase tel şehriye çorbası
1 bardak ayran
akşam : 1 tabak pırasa
1 küçük kase yoğurt
2.5 lt su
50 dk yürüyüş
Kıyamam sana ya geçmezki böyle zaman
Kahvaltına salata ekle bence her gün çok iyi gelir
Kizcelerrrr ne alemdesiniz.....
:)) Dimi kizz..Maşallah abla okumadan önce bu nasıl menü dedimde okuyunca öyle değilmiişş
Ohh ohhh yarasinnn:)))yarin bakalim gidisat nee olacakkiyi gidiyor gayet canım :) 1 lt su içtim bile
Ohh ohhh yarasinnn:)))yarin bakalim gidisat nee olacakk
OYyy en istediğim benim ev hep dağınık yaaCanlarim cigerlerimmm
Herkese hayirli geceler..benim yerimede uuyuyun..ben simdi camasor asip katlicam..
Pogaca pisircem..
Sonra ortaligida soyle bir toplicam..
Gunduz bazen vaktim olmuyor..o yizden kalabaligimi kaldirip islerimi kolaylastirmak adina iki gece bir rutim islerimi yapiyorum..
Sabah uyamdigimda duzenli tertipli gorunce evi bii ohhj cekmiyo degilimm..
Perşembe mi oldu zaman ne çabuk geçiyor yahu. Bu hafta zaman durdu sanki diyordum geçmiş yineGünaydın kızlar
Hafif bi perşembe olması dileğiyle
Kahvaltımı yaptım oturdum biraz
Siz daha kalkmadınızmı yoksaaa
Oyyy neler yaşamışsın çok geçmiş olsun canımB bibliyofil_k canım herşeyin hayırlısı allahtan bak benım ıkı kızım vardı bıgun hamıle oldugumu ogrendım sasırsık sevındık ama bu mutluluk uzn surmedı 6bucuk haftalıkken kese yerınden oynadı ve dustu normal dedım olabılır dedım cok zaman gecmeden bır kere daha hamıle kaldım tabı bende korku var ya düşerse diye kanamalar basladı ılaclar kullanmaya basladım tam kanama gectı dıye dr gıttım megerse bebegın kalbı durmus 10 haftalıkken kurtaj oldum ıkı sene sonra tekrar hamıle kaldım oda dustu 4 ay sonra tekrar kaldım bu sefer bı prof gıttım bana bebegın gelişemediğini ve bu sorunun genetık oldugunu soyledı tabı bebek dustu ben tahlıl yaptırdım ve sorun bende ve tek caresı tup bebek ama bende ne para nede bunu kabul edecek koca var sıgındım allahıma duaya ama denemlere devam bır sene korunmadıgım halde olmadı sonra gıne hamıle gıne dusuk gıne hamıle gıne dusuk derken tam 6 tane dusk oldu ve 6 sene gectı artık ben nasıl olsa olmuyor dıye dusunurken bu cennet kuşuma hamıle kaldıgımı ögrendim hamilelegımde hıc sorun yoktu ama benım steresım psikolojim bozuk bı sekılde 38haftayı tamamladım cunku hep bı kaybetme korkusu vardı ama sukur sağlıklı bı sekılde kucağımıza aldık
Ne yapabilirsin bilmiyorum ki canım emziriyorsun sonuçta. Akşam protein yiyebilirsin sadece sıvı alımını 9 da sonlandırabilirsin. Çay kahve içmemeye çalış başka bişeye gerek yok ne gelirse kabul artıkKızlar benım dırenc kıloları basladı herhalde sımdıye kadr cok rahat verdım kaptanım yarın ocın bısey yapayım mı bugun ne dersın
Vallahi bacim cocuk hasta oldumu hayat duruyo gibi...uykusuzluk halsizlik ne ararsan...Geçmiş olanı dilekleriniz için çok teşekkür ederimbu hafta çok zor geçti kızlar grupla da ilgilenemiyorum siz çok iyi gidiyorsunuz maşallah uyku sersemi gözümden kaçmadıysa gulenyuzumsunsen in aşuresinden başka kaçamak yok. Aşure yazmayı yasaklıyorum canıö çekiyor yahu
Yasaklı yiyecek yazalım
Hamilemisin kuzumGünaydın sabaha kadar ruyamda hamilelik testi yaptırdım. Beta hcg 33 40 arasi cikti nasil seviniyorum. Hep korkuyorum ruya çıkacak diye. Allah'im nasil bir bilinçaltı bu(( kizlar zayıflamayla kendimi teselli ediyorum ama ben hic iyi degilim...
Öyle canım rabbim dermansız dert vermesin inşallahVallahi bacim cocuk hasta oldumu hayat duruyo gibi...uykusuzluk halsizlik ne ararsan...
Rabbim saglik sihhat versinde yavrucaklarimiza gerisi muhim degil oylede boylede geciyor ...napahh
safra tasi dusurmeye calsiyorum ya canim yarina kadar bircok sey yasakYemek yok
haklisin canimHaklısın aslında ama yediğim sadece akşam yemeği elle tutulur gözle görülür onuda yemesem güçsüz düşerim diye yiyorum
menun gayet guzel masallah canim21 şubat menu
sabah kalkınca 2 kayısı 1 bardak şu
sabah 11 30
2dilim c ekmegi
1 has yumurta
2 yk menemen
3 yk patates (fırında kizarmis)
peynir 5 6 zeytin
çay 4 bardak sekersiz
ara14 30
1 türk kahvesi
aksam 18 30
1 kase tarhana çorbası
4 yk salcali makarna yanina yogurt
ara 20
1 bardak ayva hosafı (az sekerli)
hamarat anne masallah sanaHayirli geceler kizlar..ilginiz icin hep tsk ederim..oglum simdilik iyi..kasik fitigi genetik olma ihtimali varmis..sislik bir gelip bir gidbildigi icin rahatsoz etmedigi surece ameliyat yapamam dedi..
Suanlik dedigim gibi takip takip..
Bu arada menumu yazayim hemwn...
Anneme gecmistim hastaneden..
Ordan abimlere..
Anca geldik..
Kiza yarin pogaca yapiyorum hem dolabada aticam..beslenmeye..
Camasir attim makinaya birde..
Allahim uc cocuklu olmak ne kadar zor..
Safra tasi dusuyomu ki ya...bna niye dusmez dediler ki..nasil dusuyo ki mesela..safra tasi dusurmeye calsiyorum ya canim yarina kadar bircok sey yasak
amin canım rabbim dusmanima bile vermesin herkesin kucaklari dolsunsoffty allah sana nasıl bir güç kuvvet vermiş maşallah bir daha yaşatmasın allah böyle şeyler ne sana nede hiçbirimize
Hamilemisin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?