Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kalktık kalktikta ne yesem diye dusunuyorum

Ama olmaz ki kardesim boyle yaparsan olacaksada sikintiya girersin..bu donemlerde psikoloji cok onemli..verecek olan Allah degil mi...
Rabbimize dua et ,et ki hayirli zamanda hayirli,saglikli bir bebis versin..
Bu kadar kafana takma..en azindan takmamaya calis...
Günaydın kızlar
Hafif bi perşembe olması dileğiyle
Kahvaltımı yaptım oturdum biraz
Siz daha kalkmadınızmı yoksaaa
Kalktim gulum kizimi esimi gonderdim..kahvaltimi yaptim...ortaligi topladimm.simdide miss gibi sutlu turk kahvemi yaptim..icicemmm...

Bilmiyorum takımda bebeği geç olan var mı ama benimde geç oldu bende senin gibi beklemiştim canım .
Kafama takmadığım ne zaman olursa olur dediğim ay hamile kaldım . Bu kadar düşünüp üzme kendini . Allah hayırlı vakti bizden daha iyi biliyor. Doğru doktora gittiğinden eminsen sabır ve duayla bekle canım .

Bak buraya da yazmıştım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/umudunuzu-yitirmeyin.1034557/
Daha böyle çok hikaye var onları oku canım.
Hakkında en hayırlısı olsun

Sağol arkadaşım... Allah doğru zamanda hayırlısını versin arada böyle duygusallaşabiliyorum işte...

ne güzel yazmışsın... Allah hayırlı vakti biliyor evet, doğru zamanda hayırlıca olsun inşallah...9.gün bugün adet olmayışımın onun gerginliği bir de böyle rüyalar olunca duygusallaştım işte...Desteğin için sağol canım.

Günaydın hepinize...

21 Şubat menüm :

sabah 1 bardak süt
1 tane muz

öğle : 1 parça haşlama et
yarım kase tel şehriye çorbası
1 bardak ayran

akşam : 1 tabak pırasa
1 küçük kase yoğurt

2.5 lt su

50 dk yürüyüş

Çok iyi anlıyorum canım
Tamamen sil kafandan başka meşguliyetler bul bol bol dua et . Nickinde yazan ayeti çok oku. Ve ne zaman olursa olur de .

Canım ben 2,5 senelik evliyim. Hiç korunmadım ve her ay elimde test bekledim. Herhangi bir problemim yoktu. Ama nasip olmayınca olmuyor işte. Evlendikten sonra çok kilo aldım. Sonra hem kendi sağlığım için hem de rahat hamilelik geçirebilmek adına önce kilo vermem gerektiğine karar verdim. Bu gruba katıldım kendime koşu bandı aldım. Spor yaptım, ip atladım, dukan birası içtim falan. Sonuç: o hafta hamile olduğumu öğrendim. Gerçekten kafayı rahatlatmadan olmuyor bazı şeyler. Bir süre düşünmemeye takmamaya çalış.

Rabbim en hayırlı zamanda sana, @Gulumse25 ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Amin inşallah canım
Rabbim senin bebeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Yaa ne güzel :) ben de aynı mantıktayım hem kafamı dağıtmak hem de sağlıklı bir şekilde kilo vermek için kilo vermeye başladım. Bedenen daha iyi hissediyorum gün geçtikçe. Darısı başımıza olur inşallah. Herşey nasip :)

B bibliyofil_k canım herşeyin hayırlısı allahtan bak benım ıkı kızım vardı bıgun hamıle oldugumu ogrendım sasırsık sevındık ama bu mutluluk uzn surmedı 6bucuk haftalıkken kese yerınden oynadı ve dustu normal dedım olabılır dedım cok zaman gecmeden bır kere daha hamıle kaldım tabı bende korku var ya düşerse diye kanamalar basladı ılaclar kullanmaya basladım tam kanama gectı dıye dr gıttım megerse bebegın kalbı durmus 10 haftalıkken kurtaj oldum ıkı sene sonra tekrar hamıle kaldım oda dustu 4 ay sonra tekrar kaldım bu sefer bı prof gıttım bana bebegın gelişemediğini ve bu sorunun genetık oldugunu soyledı tabı bebek dustu ben tahlıl yaptırdım ve sorun bende ve tek caresı tup bebek ama bende ne para nede bunu kabul edecek koca var sıgındım allahıma duaya ama denemlere devam bır sene korunmadıgım halde olmadı sonra gıne hamıle gıne dusuk gıne hamıle gıne dusuk derken tam 6 tane dusk oldu ve 6 sene gectı artık ben nasıl olsa olmuyor dıye dusunurken bu cennet kuşuma hamıle kaldıgımı ögrendim hamilelegımde hıc sorun yoktu ama benım steresım psikolojim bozuk bı sekılde 38haftayı tamamladım cunku hep bı kaybetme korkusu vardı ama sukur sağlıklı bı sekılde kucağımıza aldık

Canım benim çok geçmiş olsun ne kadar zor şeyler yaşamışsın. İnsan kendini hep en büyük zannediyor işte. Herşeyin hayırlısı şükür sağ salim almışsınız kucağınıza. Çok sağol desteğin için. Allah bizim hakkımızda hayırlı olanı bizden daha iyi biliyor. Sabır ve şükür bize düşen inşallah...

Günaydın canlarımmmm nasılsınız. Benim bebek iyice kötüleştim kız da rota geçti bronşit başladı gece acile gittik hava verdiler. Hiç bu kadar hasta olmamışlardı bu sene neden böyle oldu anlamadım

Günaydın canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Çooook geçmiş olsun. Allah şifasını versin insallah

Çok gecmış olsun kaptanım vücut dırencsız kalınca demekkı ordan patlak verdı rabbım kolay getırsın ısını gucunu dr ılacını rast getirsin

Kızlar benım dırenc kıloları basladı herhalde sımdıye kadr cok rahat verdım kaptanım yarın ocın bısey yapayım mı bugun ne dersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…