Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

44 beden - 85 kiloyken giydiğim pantolon
38 beden - 70kiloyken giydiğim pantolon

Bunu bıraya sizi hırslandırsın diye atıyorum. Neden yapamayalım neden olmasın. 38-36beden giyenlerden bizim neyimiz eksik.
Yaradan bize çocuk doğururken duyulan acıya zorluğa dayanma gücü vermiş. Onun yanında bu ne ki bizim için .
Takımıma çok güveniyorum böyle giderse hepimiz istediğim kiloya gelicez insallah

22 şubat perşembe menü
8.00
1 haşlanmıs yumurta
1 kk beyaz peynir

10.00
1 sütlü kahve(şekersiz)
1 kuru trabzon hurması

13.00
1 bardak light süt(1 çay kaşıgindan az tarçınla)
1 kepekli galeta
1 kuru trabzon hurması

14.00
Sütlü şekerli türk kahvesi

18.00
1 porsiyon fırinda patates
7 ızgara köfte
1 kase yoğurtlu kereviz

21.00
1 portakal

22 subat menü

Kahvalti ögle beraber saat 12.30

1 dilim tam bugday ekmegi
1 yumurtayla omlet
1 bardak chiali süt

Ara saat 15.00

1 avuc findik
1 elma

Aksam saat 18.30

1 kase corba
1 tabak lahana yemegi

harikasin canim..:)

evet motive olmaya ihtiyacim var benim...imkansizmis gibi geliyor nedense istedigim kiloya dusmek.

tesekkürler:)

harikasin canim..:)

evet motive olmaya ihtiyacim var benim...imkansizmis gibi geliyor nedense istedigim kiloya dusmek.

tesekkürler:)
Olmaz olmaz deme hiiç olmaz olmaz sevgilim hayat neler gösterir belli olmaz sevgilim

Böylemiydi şarkı aklıma geldi birden. Hep pozitif düşünmeliyiz. Yarın halay çekicez mendillerinizi bu günden hazırlayım çalışkan arılar

insallah canim..

evet chia baya tok tutuyo tavsiye ederim.
bi yemek kasigi kadar koyup bardagi sutle dolduruyorum bi yarim saat bekletiyorum onlar sisiyo baya sonra iciyorum :)

22.02.2018 perşembe

Sabah 11.30
1 tatlı kasesi yoğurt
Kavurmalı 2 yumurta tavada
4 fincan çay
4 keçi peyniri
4 zeytin
Az çökelek
1 etimek

(Bugünde salata yerine yoğurt olsun dedim :))

Akşam 18.30
6 sıkım etsiz ev çiğ köftesi
Az ev nar ekşisi
Az göbek

(Süt içesim var ama uykum gelirde spor yapmazsam çünkü şuan çok yorgunum )

Oyyy kızlar napıyorsunuz. Çok yoruldum ben yahu. Akşam yemekten sonra bebeği yıkadım kız tutturdu beni de yıka diye daha sabah yıkamıştım onu da yıkadım. Sonra giydirdim güzelce kız kustu saçı battı yine yıkadım. Yine giydirdim bebeğe şurup verdim o kustı üstü başı battı yine yıkadım kız yine tutturdu banyodan çıkaramadım dehşet su seviyor yine yıkadım. 3 kere kızı 2 kere bebeği yıkadım kısaca uyusunlar kendimi de yıkaycağım 700 ip atladım 1000 e tamamlayacağım az sonra.

Olurken nefesim keslidi kaptanııımmm

bu kadar işin gücün arasında bize 700 ıp atlamissin kaptanim valla kendimden utandım

tamam kaptanim şimdi yapıyorum sonra bende kızı yikiyayim

17.şubat spor su listesi

1.bulutungokyuzu
500ip 100
50 mekik 50
20 squat 20
440 bölgesel 88
Toplam 258 puan

2.gülümse25
40dk cardio=160
50mekik=50
50squat50
200jumping=200
Toplam=460
2.litre su

bulutungokyuzu
Bu gününkünü yarın 11 de son etiketlerim canım şimdiden ellerine sağlık.

Kızlarmenum
Sabah
1 has yumurta Peynir salatalik domates çeyrek ekmek 5 zeytin

Saat 15.30
Has tavuk salata turp yoğurt

19.30
4 kasik tavuklu pilav
Salata

Biraz önce 2 şu bardağı patlamış mısır

Su 2 lt
Spor yapamadım yarın telafi edecem inş

Safra tasi dusuyomu ki ya...bna niye dusmez dediler ki..nasil dusuyo ki mesela..
Ne yapmak lazim..bosuna ameliyat olmayayim ..
Canim sen emziriyorsun belki herseyi icemezsin. Gecen ay denedigimde 2 kucuk tas dustu ama benim asil tasi buyuk 2 cmden biraz az. oncelikle en az 4 gun (et, sut, yag) yasak. Sonra 5inci gun icilmesi gereken magnezyum iceren bir toz var onu iciyorum ama o gun cok fena tuvaletten cikamiyorum. 10 15 kere deneyip dusurenler var yani garanti bir yonetem degil kesinlikle doktor dene dedi bana, alternatif bir yontem. Benimki duserse haber veririm sana da.

Safradami bobrektemi ....Allah Allah ....doktor onerisi birde..iyide bnm gittigim doktorlar boyle bir yontem var niye soylemiyorlar ..arastiricam bunu..benim taslarim kucuk birde uc dorttane var..

22 subat menum
sabah: 3 dilim ekmek, domates, muz
ara: 1 fincan kahve, elma
ara: 1 fincna kahve, elma
oglen: 2 dilim ekmek, salata, 1 tatli kasigi pekmez
Aksam: 2 dilim ekmek, salata, 1 tatli kasigi pekmez

Su: 3lt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…